In Flames

In Flames spelar i Umeå imorgon, men det blir inte att jag kan fara dit. Har så mkt i skolan att jag knappt hinner andas nästan. BLÄ. Tur Hubbe kunde köpa min biljett så slipper den gå till spillo :)

Helgen då? Var på fest hos Markus i lördags. Massa roliga folk där + utgång på Cover! Men nu blir de lugnt några helger framöver. Ska va seriös med skolan och se till att klara världens största tenta som vi har i början av maj.

yesyes.
har inte så mkt mer att säga.

hejs

Tentan från hell

har då skrivit läkemedelsberäkningstentan idag. men fan vilket tjorv. då vi först fick tentan så fattades det massa frågor, vilket läraren sa att "vi får svara på de frågor som finns". sen visade sig att det var endast 3 frågor som gick att svara på, för att resten av frågorna baserades på fråga 7 a och b...som fattades. så det gick inte att svara på c,d och e alltså. skrivvakterna ringde läraren som fixade dit frågorna som saknades. men fortfarande var fråga 1 och 7 a+b borta så det gick ÄNDÅ inte att svara på c,d & e. då fick vi vänta IGEN på en 3e tenta där då tillslut alla frågorna var. BLÄ. istället för att skriva tentan på ca 1 h som jag räknat med, fick vi sitta där i 3 h!
vad vill jag ha sagt med detta?? Jo, det var en lätt tenta...hade inte problem med en enda fråga...MEN jag gjorde ett jävla slarvfel på sista frågan. JÄVLA SKIT! Jag får skylla på hunger och att jag var LESS! tycker läraren kan ha överseende med detta eftersom det var ingen "liv eller död" fråga. bara hur mycket tillsatt klorid som saknades efter en avbruten infusion. annars blir jag då less om jag tvingas skriva om pga ett töntfel. menmen man ska ju ha 100 % rätt så de lär ju inte visa nån MERCY.

suck pust stön.

Igår var det 5e finalmatchen mellan skellhell och gävlebockarna. fan va skönt att SAIK fick vinna :) sudda ut äckelflinet på brynäs! imorrn väntas 6e finalmatchen, spääääännande!

jaja ska se lite Cougar Town nu innan Simon kommer hit med kebabtallrik. Mumma!

smack

Jag och matte (som i matematik)

Fyfan säger jag bara. Läkemedelsberäkningen denna gång är inte att leka med. Inte för att det egentligen är särskilt svårt utan att det krävs typ 4000 uppställningar innan man får nått svar. Infusion, avbruten infusion blablabla. Så jävla tråkigt. Tacka vet jag fusklapparna som finns på sjukhuset när man ska räkna ut nått... :)
Får se hur tentan kommer att gå imorgon, jag har då pluggat lite iaf.


Lars Kepler

Sataaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad bra "hans"/deras 3e bok Eldvittnet är. Nu dör jag av spänning efter den 4e boken. Eldvittnet är lika bra som Hypnotiören och Paganinikontraktet tillsammans....
GAH!
Inte ofta jag blir söjn exalterad av en bok. Men shit!

http://www.dn.se/livsstil/reportage/vi-lever-varldens-basta-liv
Läste här att det ska sammanlagt bli 8 böcker om Joona Linna! yeha


tråktisdag

Ny vecka nya tag...eller nått :)
Har tenta i läkemedelsberäkning imorrn och pluggandet går väl som vanligt. Men idag är det inte mitt fel då filmerna i Cambro inte fungerar!! hehe.

Helgen har varit mysig som vanligt. Lite utgång med Simon på Cover och sen Bishops i lördags.

Pite på fredag, mest troligt. Dårhusfest väntar med Tuss, Lena och Larsson! ska bli sjukt skoj!

nä lite Gossip Girl nu.

hejsvejs

Måndagslyx!

Fick dessa igår:

Thanks honey ;)


Sigis <3


Din intensiva blick väcker mig.
Du står där, en meter från sängen och betraktar mig med ögon som blänker i det svaga nattljuset.
Jag vill inte vakna ännu och sluter mina ögon för att låtsas att jag sover. Du säger ingenting, står bara där, stilla, orörlig. Du har en alldeles tydlig önskan, du vill att jag ska släppa ut dig i natten. Jag vet inte varför, men ditt budskap går ändå fram. Genom mina slutna ögonlock, över artgränser och språkliga begränsningar går det kristallklara budskapet. Det som inga forskare ännu kunnat förklara. Kommunikation från en varelses innersta djup till en annan. Dina ögon talar till mig "Vakna! Jag behöver din hjälp nu."
Det är vad du säger, där du står i natten och betraktar mig. Med din bestämda blick lyckas du väcka mig, endast genom att se på mig. Och utan att tveka går jag upp och släpper ut dig i natten. För det är vad kommunikation är, ett budskap från en till någon annan.
Då du kommer in är du lättad och glad. Vi kryper ner igen, jag i sängen och du under som du brukar. Ögonblicket av kommunikation är borta men känslan finns kvar. Känslan av samspråk, av samhörighet. Och tacksamhet. Tacksamhet för att en varelse som du försöker bli förstådd av en som jag. Och att du lyckas...

uppvaknande

Sådär nu börjar man vakna till efter lördagens party hos Nina & Mange :) Lika trevligt som alltid var det!

Simon är hemma nu också och ingen är lyckligare än vad jag är! <3

Hmm annars händer inte mkt. Har myst hela påsken, pluggat lite.

Blablabla. Så intressant är jag idag.

Puss

Lady Gaga till Sverige

Jajjemääään hon kommer hit den 30 augusti och biljetter släpps 20 april :)
jag SKA dit!!såg henne 2010 ;)

take me home

Idag längtar jag efter Pite. Idag längtar jag efter att köra skoter i "Goddo", stugan alltså :) Tråkigt att inte kunna fara dit nu i påsk. Har inte varit där sen 2010! Illa!

Har varit på skolan nu på morgonen och smittskyddsseminariet är nu avklarat. Tror jag tar lite påskledigt nu ;) eller ja kanske läser litegrann om nån stackars sjukdom...men mer än så tänker jag inte göra denna vecka :)

På torsdag kommer Simon hem från Malta. Fan va härligt det ska bli efter snart 2 veckors lidande av att vara ifrån honom :) Det blir fest hos Nina på lördag, utgång på Cover. Ska bli sjukt nice :) Längta längta längtaaaa!

Sen så har jag drömt så sjukt inatt, skulle vara kul att veta dess betydelse. Tarja (f.d sångare i Nightwish) blev uppkäkad av kanibaler och jag gick på hennes begravning. Där var de öppen kista och man fick bara se hennes högerarm, de enda som var kvar av henne. Metallica, Maiden & AC/DC spelade i kyrkan. Bra gig däremot av de 3 banden ;)

jaja. de var allt för idag.

hej hopp

Vid de röda inringade står det Stugan :)


yeha

Fick brev om gynekologiskt cellprov den 19/4. Guuuud så trevligt! hoppas man inte dragit på sig nå förstadie till cancer de senaste åren. lät lite sluttyhoe dedär men men :)

Idag är de fint ute! Massa snö och sooooool :) blir glad av solen. önskar dock att man bodde på väst på stan! mkt trevligare där...me älven o allt.

annars har jag inte så mkt att skriva idag. har rensat i garderoben o snört iväg lite clothes. känns bra! hoppas ni antecknar.

nä nu ska jag plugga lite inför smittskyddsseminariet imorrn. jippi

hejssss

egogårdagen

Igår var det fest!
Viktor, jag och Anna käkade tacos och pimplade vin hemma hos mig. Sen kom Annas kille Oscar och hans kompis förbi :) de blev ingen utgång för en gångs skull utan vi stannade hemma och höll på till 01.30 typ. Mycket trevligt :) Fick en jäkligt cool ring av Viktor i födelsedagspresent också! TACK gubben :)

Idag är jag slö. Ligger framför tv:n och ser Vem vet mest. actionladdat :)
Snöar gör de ute idag också, usch!

Ska försöka plugga lite idag också, seminarium på tisdag.

hejs!

SMACK!


6 månader

Idag har jag och darling varit tillsammans i ett halvt år! de ni ;) Trist bara att han glassar i solen på Malta nu!
SAKNAR DIG SÅ INNIHELVETE!


RSS 2.0