wiiiii

Hittade just igen Michael Poulsens plektrum som jag lyckades fånga under en Volbeatkonsert -08. Trodde jag tappat bort det men icket...Hade ju tänkt att göra ett halsband av det... så nu kan jag äntligen göra det :) Det är bra att kolla igenom lådor ibland :)


ser ju inte så peppad ut på bilden...men!


mcr


kicks.se

okej nu blev jag dryga tusenlappen fattigare...men de känns bättre ;) kicks har ju faktiskt 20% på alla nagellack just nu ;)





.


fan

Jävlat så irriterande! gaaaah!

Måndag idag. Blev en sväng på Cover i lördags. Riktigt trevligt faktiskt :)
Nu är det ny vecka o allt...pluggandet går inte så bra. Har lite grejer att styra upp innan jag kan fokusera på det!
Blablabla. Har egentligen inte så mkt att skriva så jag ska sluta fördriva tiden med blogg. Dags att göra nån nytta!
Alltså gå in på kicks.se ;)

Puss o hörs





vendredi

Fredag idag, äntligen!! Då tar jag helg från studier. Ifs känns det som jag har haft helg hela veckan men nu känns de mer legitimt att inte plugga. Så vad händer i helgen? Ikväll blir det lugnt och imorrn blir det nog också lugnt trots att de är de amerikanska påhittet Halloween i helgen. Är bjuden på en sån fest NÄSTA helg också som jag tänkt gå på. Har suttit och knåpat ihop en snygg utklädsel tills dess... Kommer inte vara lika snygg som förra året men detta får duga! Vad jag ska vara säger jag såklart inte här ;)

Nu är allt klart med nya lägenheten också. Eller klart och klart men jag har ju tackat JA och flyttar in sista november. Det känns lite sorgligt på ett sätt...älskar väst på stan och älskar allt runtikring här. Men jag kommer att flytta tillbaka en vacker dag. När jag gått färdigt skolan och börjar jobba igen...då jäklarns :) Har ju hunnit bo på Ålidhem, Marieberg och Väst på stan x 2...och nu blir det då Liljansberget... KOMMER SAKNA STAAAAAN! buhu! Är lite less på att flytta, har dragit på mig så jäkla mycket saker genom åren...
blablabla.

nu ska jag se lite serier.

smack



då var man ett par skor rikare...


Love it!


Pris till mig

Ibland är jag fan glad att jag är såpass knepig som jag är. Har alltid haft svårt att släppa in folk och lita på dem, vilket jag funnit lite störande ibland. Men nu kan jag fan tacka min tjurskalle att jag inte öppnat upp mig för mkt. Tack och lov har jag förmågan att genomskåda personer fort och hålla dem på ett visst avstånd så slipper man bli "bränd" í slutet :) tänk att man kunde ha så rätt ännu en gång! Tack :)

sådärja. nog med upproriska inlägg där ingen vet vad man snackar om.
däremot orkar jag inte skriva nått mer. mitt huvud sprängs snart!

Puss

och:


kallt som f*n

Brr va kallt de är ute. Några minusgrader. Divan var ju tillåme tvungen att he på motorvärmaren för att tina upp bilen... :) så snart bär det av hemåt till umeå igen. tiden har gått SÅ fort! känns lite trist att åka hem när jag vet att jag inte kommer få se min älskade schtaaad igen förrän nästa år!

Igår var jag hem till Peaken på lite kaffe och surr...sen på kvällen drog jag till tuss och surrade på ännu mer :) Har även hunnit träffa mina älskade syskonbarn Thea & Elias. Synd att jag inte hann med Risberg & Larsson igår, era workoholics! Men ni får hälsa på mig ist ;)

dedär blev ett osammanhängande inlägg. jag är tröttttttt. blir nog inget 160km/h idag. de är halkigt på vägarna..

pn på 20 minuter nu innan Elias och Petra kommer hit.


bye




<3




tips!


fade to black

Hello!
Befinner mig just nu i pitschtaan hemma hos mamma och pappa på månskens ;) Drog hit idag efter att jag skrivit tentan...som by the way gick åt helvete. Hade nog "pluggat" på helt fel saker. Men har jag lite tur så kanske jag får godkänt iaf, men VG kan jag kyssa goodbye!

Jag har även tittat på en lägenhet idag på Liljansberget. Jag kommer nog att tacka JA till den och flytta in nångång i november :) Det är en 2a på futtiga 36,5 kvm men ändå rymlig på nått vis + att det är nära till skolan och NUS! Blev inget öst på stan...menmen dehär får duga tills vidare :)

som sagt...jag är i pite nu och stannar nog mest troligt bara tills på onsdag. så ni som inte jobbar imorrn, förbered kaffet för jag kommer och hälsa på!!

nu ska jag och min huvvevärk se på desperate housewives och käka fruktsallad.

Puss


saknar...

plans

har kommit på en bra pluggningsteknik nu. jag ligger i sängen och LYSSNAR på föreläsningarna som jag är osäker på. då slipper jag ha ögonen öppna :) ifs finns det en viss insomningsrisk men de är då bättre än att läsa i anteckningarna och bli less efter 3 minuter...

Planer för veckan då:
Imorrn blir det tenta mellan 09-11. Sen efter det ska jag kolla på en lägenhet och efter det sticker jag till Pite! Får se hur länge jag stannar men jag är då "ledig" a.k.a har hemstudier hela veckan. Men det blir väl en 2-3 nätter så jag hinner hälsa på alla som jag inte träffat på länge!

Är så glad idag för att min lillsigge har kommit hem :) vi har precis varit på en lååååångpowerpromenad och han ligger utslagen här brevid mig :) sötgrisen.

jaja tillbaka till studier.

bye



happyface


sjukt trött

Idag känner jag mig sjukt trött! Kanske för att jag sov så bra inatt och bara ville fortsätta sova hela dagen...
Men kl 12 var jag på strömpilen och småshoppade lite. sen kl 13 for jag till anna och pluggade till ca 14.30 för att sen dra iväg till infektionskliniken för den 3e sprutan. självklart skulle dom ju ta ett blodprov efteråt också...så nu ser jag verkligen ut som en nåldyna. blivit stucken typ 6 gånger denhär veckan...Brrr... Nä men nu har jag nog kommit över den fobin. Den och mörker som jag arbetat med de senaste veckorna. Är inte mörkrädd längre heller :) nu är det bara tandläkarn kvar men de kommer nog alltid att vara en rädsla. påtal om tandläkarn så ska jag dit nångång här i slutet av oktober...minns bara inte vilket datum ;) jaja...

nu tar jag helg, typ. är så less på att plugga och jag har ingen diciplin om jag inte är under lite press. och press kommer jag känna på söndag så jag väntar me att öppna böckerna igen tills dess....

NU blir det film.

puss

att åldras 50 år på en kvart

Yes, det har jag gjort idag! OCH SÅ GÅR DET EMMA OM DU INTE HÅLLER DIG TILL SAKER DU ALLTID ANVÄNDER!
Såklart gäller det mitt fabulous hår! Har ju mitt vita hår med en liten hint av gult. Använder ju silvergrejer från Redken för att få det så, har alltid gjort det också. MEN idag svävade jag ut lite och körde på ett annat silverschampo...och vad hände?! Jo såklart fick jag dendär fula jävla gråfärgen som jag inte vill ha och som jag aldrig velat ha. BLÄ!! Jaja tur det försvinner efter några tvättar, men nu får jag stå ut med en gammal tant när jag tittar mig i spegeln ett par dagar...

lyxproblem...jag vet.



känner mig söjn snygg nu


lägenheter

Idag har jag varit och kollat på en lägga. Den var fräsch och fin men ingenting att hänga i julgranen. Jag skulle få klaustrofobi där inne och det fanns INGEN plats för kläder. Sen att balkongen var ut mot skogen gjorde de bara ännu mörkare och dystrare där inne. Brr. Får kolla imorrn om jag får nått erbjudande på 2 andra läggor jag anmält mig på. Annars går de SEGT! jag är kräsen när det gäller boende och jag vill INTE hamna på ålidhem igen. Öst på stan...ge mig en etta eller tvåa där så är jag nöjd :)

Annars då? Försöker plugga men de går dåligt, jag vill göra nått kul. Längtar tills på fredag!!!!!!!!!!

Intressant info : Att koka ägg på en hightech spis är inte de lättaste heller. Först snör man på 15...sen kokar de...sen her jag ner på typ 13...då slutar det koka...sen upp på 15 igen och äggen hoppar sönder...sen ner på 13 igen och dom står stilla. BLÄ tacka vet jag gammeldags vreden med 1-6.
hoppas ni antecknade detta :)

nu ska jag på promenad.

hejs


o VARFÖR skickar H&M en faktura till mig?!? Handlar inte ens där...jävla. dom har väl saknat ett ilsket emmasamtal kanske...

.


crazytrain

Idag har det varit roligt att vara på skolan. Som sagt var det venprovtagningsträning. Först fick vi ju öva på fejkarmar och sen fick vi sticka varandra! Jag som är så nålrädd, men jag tror jag kom över den rädslan idag. Har egentligen världens högsta smärttröskel...men de är något med mig och nålar...brr rysningar! Så nu ser jag ut som en knarkare på armarna, lite bad girl över de hela..haha. nä men anna DU var duktig :) jag var också duktig, de är som att cykla...de sitter i ryggmärgen. anna som är svårstucken o allt :) slut med självberöm nu.

Annars idag så har jag pluggat lite. Har även hunnit med en timmes promenad och en sväng med bilen. Blir så less på hastigheterna här i stan så jag drog iväg efter e4an en stund och "testade vinterdäcken". nämen jag kände för att köra lite bil i hög hastighet och lyssna på musik...de är som mysigt :)

juste. hoppade på ett crazytrain idag också. crazytrain i min hjärna. de är lite upp och ner nuförtiden med humöret. men de ordnar sig snart hoppas jag...jaja..

NU har jag tänkt plugga en timme till sen ska jag sova.

gonatt



Vila i frid Selma

what a night

Jag hade SJUKT roligt igår :) Fest hos Amanda först med Sparven, Anna + en till, sen mötte vi upp Nina på CoverClub! Använder Ninas uttryck Full som en kastrull! för att sammanfatta kvällen ;)

förresten... så funkar inte "kan jag få komma in och dricka ett glas vatten" på mig eller på NÅN ....HAHA so obvious!

Idag är det inte lika roligt, är så sjukt seg...försöker se lite film men ögonen vill bara blunda. Fast jag måste hålla mig vaken till kl 21.00 iaf...annars kan jag inte sova inatt. Vi ska ju "lära oss" ta venprover imorrn på skolan så då är det bra om jag är liiite pigg.

jaja med det sagt så blir det ryggläge nu...



loove the old music

Från "turreyellow"-playlisten på Spotify, haha. Fan va bra musik vi har på den Tuss ;)



inga missförstånd

Bla blabla blaa blaaa. blablablablabla. blaa blaa bla blablabla bla. bla bla bla bla. blaaabla bla blaaa.
Bla blabla blaa blaaa. blablablablabla. blaa blaa bla blablabla bla. bla bla bla bla. blaaabla bla blaaa?
bla bla bla bla. blaaabla bla blaaa.
blabla


bla!




nu måste något nytt hända!

Nu har livet rullat på ganska likadant sen i somras. Nu vill jag att något ska hända! nått roligt :)
men NEEEEEJ man är fast i denhär stan med studier och blabla. leva livet i Vegas några månader skulle va en såndär grej som hade passat alldeles utmärkt nu...eller fara till Philly och se lite hockey! kan inte nån ge mig iaf 1 miljon kronor? ;)

Nu for Sigge till Lögdeå också och stannar där en vecka...Vem ska nu följa efter mig var jag än går?

jaja nu ska jag gå tillbaka till mitt älskade bakterier & virus pluggande.

PUSS



en fajn låt


tentabubbla

Då har man stängt in sig i den berömda bubblan igen. Men denna gång äre som sagt lite roligare grejer att plugga. Bakterier och virus och allt möjligt :) är dock jäkla mycket att trycka i sig på 2 veckor. tur jag kan köra mitt plugga, sen sova grejen så kan jag sakerna dagen efter :) har snart sett klart alla internetbaserade föreläsningar också som är på 8½ timme. och de är bara ONSDAG idag. vilken diciplin...en riktig plugghäst ;)


morrn

Sitter och söker lite lägenheter men att det ska vara så svårt att få en 1:a under 4000 kr på öst på stan! ne jag är inte kräsen ;) varför just öst på stan är för att de är nära till skolan och nära till stan. helst hade jag velat bo kvar på väst på stan, världens bästa område! men de blir för långt till skolan och jag vägrar åka buss! sen att höstterminen inte är den bästa tidpunkten att leta lägenhet i denhär stan...jaa....BLÄ.

Igår startade vi en ny kurs i skolan. Biomedicin och allmän farmakologi! Ingen flumkurs så jag är nöjd :) Däremot är det ganska svårt, lite anatomipluggvarning. men hellre det än "vad är hälsa".

Hmm...Jag längtar till helgen. Då blir det lite festligheter hos Amanda :) ska bli skoj!

jaja nu ska jag se lite föreläsningar innan VBÅ börjar.

Puss



från ett tidigare inlägg

VÄDUREN SOM VUXEN

Väduren är det första stjäntecknet i zodiaken. Vädurens inre essens är våren, det nya, det färska, livet, önskan av att växa men ändå för alltid förbli ung. Det som Väduren allra mest söker i livet är äventyret. Väduren tycker inte om att leva ett banalt liv. Därför söker Väduren ständigt eskapader fyllda med passion, vågade utflykter, sportbilar och solglasögon.


VÄDURENS LIVSINSTÄLLNING
Väduren kommer att testa allting i livet. Det mesta kommer väduren att testa en enda gång. Det är viktigt för väduren att känna att denne har smakat på äventyrets virvel. Modet som väduren ger prov på gränsar ibland till galenskap. Väduren älskar utmaningar eftersom denne tycker om att tävla. Väduren är smart och utforskar först den nya situationen, för att skaffa den kunskap som denne behöver för att sedan kunna kontrollera situationen. Det gäller att vinna. Dessutom vill väduen alltid avslöja det dolda, eller "sanningen" bakom allt som är nytt och bakom allt som denne inte förstår. Så fort väduren har gjort det, är denne inte intresserad längre. Väduren söker ständigt det nya för att kunna göra nya erövringar, nya seger - och utkämpa nya krig.

VÄDURENS EGENSKAPER
Du som är född i Vädurens stjärntecken älskar att samtala. Det finns inga tråkiga vädur. Du kan med dina händer åstadkomma mycket. Dessutom är du känslig och generös. Ditt blinda självförtroende gör dig till en verklig ledare, och du bryr dig inte heller om du har några fans. Människor runt omkring dig älskar dig eftersom du är bestämd, stabil, lojal och modig. Dessutom är du underhållande och älskar att laga mat.


ni är ganska roliga

Efter ett visst publicerande på facebook så steg besökssiffran här på bloggen i taket. era nyfikna jävlar ;)
och JA jag är numera singel. säger inget mer än så!
Däremot om ni vet om en lägga nära universitetet så kan ni ju säga till! hehe

Annars då? skolan går väl hyffsat om man bortser från att jag struntade att lämna in hemtentan. hann inte riktigt färdigt i tid så jag satsar på omtenta.

ikväll händer det inte så mkt för ovanlighetens skull. de ringde från jobbet och undrade om jag kunde jobba ikväll men jag känner mer för att slöa, bara vara hemma med sigge och se på film. är LITE sugen på cover club men man behöver ju faktiskt inte vara där varje lördag :)

yesyes de var en liten update.
nu ska jag se skavlan reprisen.

hejs


RSS 2.0