exit light, enter night

säger bara som Metallica...

GOD va varmt de är. visst har man längtat efter värmen, men SÅHÄR varmt?! ojoj...
jag är snygg och klar, har klunkat i några sangria. NU är jag redo för PARTY!

tänkvärt

Äldre männsikor är så himla fina! Sitter och tittar på ett progarm på 1an som heter Hugo & Rosa...
Hugo är 100 år och hans hustru har just dött. det är så sorgligt. tänk vad mycket dom har upplevt tillsammans...En vecka efter hennes död dog han också..
Tänk vad mkt äldre människor har att ge, alla berättelser...deras fina sätt att vara, uppfostran osv...
säger till alla att VAR rädd om eran mormor/morfar farmor/farfar...hälsa på dom! låt dom inte sitta inne på ett äldreboende med besök 1 gång om året..det är så sorgligt.

blev lite sentimental nu. jag skulle vilja ha en mor/far-förälder att hälsa på...

hehe

kul att så många hade en åsikt om gårdagens artikel i VK där jocke var med :)
66 kommentarer var det sist jag kollade.

Jag har nyss kommit hem från jobbet, är ganska trött så jag ska nog ta mig en liten powernap!
Ikväll blir det fest! Fan va kul det ska bli :)

sooooolen skiner!! yeha

storgatan = lugna gatan

visst känns det trist att sitta hemma idag och vara nykter. men ändå skönt. jag jobbar ju imorrn såatt! + att jag är så jäkla trött. for 07.30 från pite idag och jag är inte den mest morgonpigga människan. imorrn däremot ska jag ta igen denna kväll med råge! hehe..trist att det inte blir nå Whitesnake dock. hade varit roligt att se dom, men jag ids inte betala 600 spänn! hmm....så ikväll ska jag bara se på TV och umgås med sigge som står och studsar en tennisboll as we speak :)

hahhaahaha

kolla in jocke då han är med i tidningen...hahaha
http://www.vk.se/Article.jsp?article=281459

fan va snygga Gaypoliserna var idag, och duktiga :) vann sina matcher idag...

en försmak:

mer bilder finns på www.gulan.pixbox.se

yran, katjiiiiing!

jaha då var brännbollsyran igång :)
har varit och sett 2 matcher med gaypolisen från överkalix! herregud va sexiga dom var! haha
bilder ska jag lägga upp sen, det blev ju några stycken..
irriterande med en p-bot på 500 spänn!! vafan lapplisorna måste ju inse att det är yran och BRIST på parkeringar..
jaja

ska käka nått nu, sen hämta upp jocke...

hejs

helo

jahapp då ska man hem imorrn på morgonen, känns lite trist ändå att pitebesöket blev så kort. man vill hinna meeer. har inte ens hunnit vara på Dollarstore...hehe..
men dagen har varit uuuunderbar!
Jag har hunnit:
- Färga utväxten
- Handlat
- Gjort världens snyggaste födelsedagstårta med Sanna
- Sjungit några sånger med Thea
- Lagat världens godaste middag (fläskfile i ädelostsås)
- Ätit tårta och massa annat slisk till efterrätt.
- Träffat brorsans nya flickvän
- Surrat på med min kära familj
- Varit hos Risberg i ca 3 h och skvallrat ;)
- Kvällspromenaden med Sigge är avklarad.

NU är jag tröttare än tröttast! Ska sova eftersom jag ska upp såpass tidigt imorrn. ska försöka hinna till brännbollen kl 13.30. måste ju se min jocke och hans lag i gaypolisuniform ;) inget man vill missa!
I helgen jobbar jag 07.00 - 12.45 på lördag och 14.30 - 19.30 på söndag. ganska lindrigt! PARTY blir det på lördag :)

jaja...

sov gott

good morning

GUD va skönt jag har sovit inatt, som klubbad!
har just käkat frukost + sett VBÅ, ska snart tvätta håret så mamma kan färga utväxten åt mig. ser ut som fan i håret just nu! jaja...
det blåser massor ute idag. trädgårdsmöblerna har flygit ut på gräsmattan och man måste hålla i sigge då man är på promenad för att han inte ska sväva. min sötunge!

pratade nyss med risberg i telen..ska förbi hos henne ikväll! det blir nice :) hade varit trevligt att dra på stan också men det var då så mkt som måste göras på förmiddagen. ska ju laga middag idag också :)

yeah...jaja..
skriver kanske mer sen.

adios

Piteee

jahapp då sitter man hemma hos mamsen och papsen :) dom blev VÄLDIGT överraskad att jag dök upp idag! mamma fick blommor, tårta och en present innehållande deo + lotion från yvonne ryding :) på fredag kommer en annan present med posten...hoppas hon blir glad för den också!
pappa blev mest överraskad att jag hade med mig sigge. han älskar verkligen denna hund! när jag säger att "jag ska gå ut me sigge en sväng"...då kontrar han med "nemen jag kan göra det" och nästan tar kopplet ur handen på mig. sen när han kommer tillbaka från promenaden pratar han massa gott om sigge heeeela tiden. och nu kastar dom boll för fullt där nere, han behöver då verkligen inte ha tråkit hos mooormooor och mooorfar :)

for förbi tuss en sväng också så sigge fick "leka" lite med siri. vart då ingen rolig lek då de enda sigge ville var att sätta på siri. men "she is such a teese" ;) hahaha...
sen drog jag och tuss en sväng till Ica Kvantum för att inhandla lite stuffs, godis bland annat. fattar inte att jag blir så jävla sugen på godis så fort jag sätter min fot i denna stad. jaja..

imorrn blir det lite kalas för mamma, lek med sanna och thea och förhoppningsvis hinner jag träffa Risberg en sväng också...och Tuss igen...och Larsson :) sen så vill jag HELST att Peaken joinar mig till Umeå på fredag så vi kan umgååås lite..de är ju yran i helgen!

jaja, nu ska jag se om det är någon "onsdagspremiär" ;) på TV.
och Tuss..jag säger bara en sak: Bad och Fritid det är Emma! hahaha

jaja
gonatt

It´s a secret

idag sticker jag och sigge till pite för att överraska mamma som fyller år imorrn!
heeeeeemligt. ska bli kul att se hennes min när vi kommer fram ikväll :)

byeee

promenix

har ganska nyligt kommit hem från Rödberget. jag sigge och jocke har varit och tagit världens härligaste promenad. var ju tvungen att gå bort domdär cheeseburgarna från mc.donalds som vi åt idag till middag :)
nu ligger sigge utslagen på golvet, jäklar vad han har sprungit...sötnöten.

nu ska vi se film!




sola i regnet

fan va konstigt väder det är idag. jag och jocke har nyss suttit ute på balkongen och solat, medan det regnade! solen sken på våran balkong och just utanför spöregnade det :) haha...mysko!

jag är mör idag. festen hemma hos oss igår blev väldigt lyckad! vi var massor med folk men det kändes ändå inte trångt i läggan. utgången  blev på CoverClub! det var ju tänkt att vi egentligen skulle dra på kulturnatta, men det blev inget med det. kul att träffa Carro var det också!! :)
bilder finns på www.gulan.pixbox.se





gårdagen

var mycket trevlig.
jocke lärde mig poker och sen kom Nicke och Anna förbi...
Vi satt på balkongen tills solen gick ner och spelade skippo och åt sommarkaka + drack Irish coffe! hur mysigt som helst! sen när det blev kallt gick vi in och spelade sequence, president och hjärter sju tills klockan blev NATT. länge sen man spelade dedär spelen, det var SÅ himla kul!

nu idag blir det fullt hus med fest. kul att Carro också ska komma förbi :)
måste börja piffa snart.

ha en bra lördag!

Emma with the tan AND a plan...

Torsdag.
Det var ett tag sen jag skrev, men jag har inte orkat.
Jag har börjat jobba igen iaf. jobbat 2 dagar nu och det känns väl rätt bra. bättre än när jag for!
så nu är man ledig i 4 dagar igen...härligt att jobba 50%!

Längtar till på lördag! då äre fest hemma hos oss, så det är bara att dyka upp ni som vill! :) Det är ju kulturnatta i helgen så det blir extra roligt! hmm...

idetorkaaaa....

lägger in lite bilder från veckans härliga promenader med Sigge:


Baggböle vid älven/forsen


Sigge kollar temperaturen på vattnet




Jocke & Sigge på Rödberget

lovely sunday

Vilken underbar dag det har varit idag. har suttit på balkongen hur länge som helst och solen har varit HET. jag och jocke har minsann fått oss bra med färg :) måste ju jobba lite på brännan innan turkiet. det är ju mindre än en månad innan vi sticker dit såatt. och sigge...:) det känns så underbart att han är hemma where he belong! promenader tidigt på morgonen är inte något problem för mig längre. det är så mysigt då han är med!

gårdagen bestod av att sova och dricka vatten typ. jag var så jävla bakis från den oplanerade festen i fredags...ojoj!
sigge, egon och joel dök upp här som väntat kring 6-tiden. joel stack iväg efter ett tag men egge stannade och delade på några drinkar. sen kom frågan om jag ville hänga med på fest, träffa jimmy och alla. of course! fest på pedagoggränd och fullt ös! blev väl en öl för mycket! hehe men KUL hade jag iaf!
nu ska jag ta igen och se lite desperate housewives avsnitt...








vatten/matskålar står framme, levergodis inhandlat

precis NU befinner sig Sigge och Egon på ett plan påväg hit till Umeå. skulle tippa att dom är hos mig kring sextiden :)
åååååh vad kul det ska bli att träffa sigge!!!!!!!!!!!!!!! jag längtar ihjäl mig. kul att träffa egon också för den delen :)

annars...vilken jäkla dag.
mat på shanghai sen stan sen Ica Maxi...sen påväg hem från ica smäller det till i bilen och batteri+kylarlampan börjar lysa! det var bara att stanna och jocke konstaterade att multiremmen/generatorremmen flygit, gått sönder totalt. det blev att parkera bilen vid hamnmagasinet och GÅ den sista vägen hem, med påsar + högklackat. Jippii! typiskt att den ska gå sönder precis innan helgen...menmen...en kille kanske ksulle fixa den ikväll såatt!

nu ska jag slöa lite innan virvelvinden dyker upp...

hejs


Kate, Sami & Nicole

håller verkligen Våra bästa år levande!
haha fyfan vilka biaatches....and I like it :)
och Marlena? gravid...oh my god...mirakel sker verkligen i Salem!


Katrin Zytomierska

roligare blogg att läsa än hennes får man fan leta efter :)
hon skriver så jäkla kul att man skrattar högt!

gårdagen

Jag och Jocke är ju sugen på att köpa stuga, så igår snurrade vi runt här i Umeå för att hitta det perfekta stället. Än så länge är det Täfteå som leder ligan :) men iaf så igår, var vi ut mot Norrmjöle. men istället för en stugletartur var det som att vara på Zoo eller nånting. vi såg rådjur och skogens konung, en älg! på ganska nära håll som var vid vattnet. så jäkla mäktiga djur alltså..tur man hade moben så man kunde fota, kände mig som en tysk!




Sen drog vi ut till Bettnesand, Umeås "Pite havsbad". Så jäkla fint de var vid havet. Jag längtar till sommaren då man får ligga och steka på stranden...



Annars igår så gjorde vi sushi. Elle Jocke gjorde väl de mesta, menhan börjar bli riktigt duktig på det nu. GUD va gott det var. jag åt säkert tio bitar. och det blev över massor till idag så jag ska strax äta en goood lunch! :)


datum

Fick nu veta att Sigge kommer hem på fredag kring 17-18 tiden :)
ÅÅååh! mitt barn... jag längtar!

trött

jag hade verkligen skitkul igår och idag mår man verkligen som man förtjänar! men så är det när man stänger utestället ;) tack för en bra kväll brudar! bilder finns som vanligt på www.gulan.pixbox.se

nu vill jag bara att min jocke ska komma hem. han har varit på personalfest i ö-vik och är nu påväg home.. :)
annars idag så blir det lungt. ska se på hockeymatchen och slöa..
detta blev ett fåordigt inlägg, men de är allt jag ids.





melike

fan va kul jag haft ikväll alltså!!
det blev cover club! världens bästa ställe...
skriver mer imorrn

gonatt

party

nu har man sminkat sig klart och valt kläder.
och jag måste säga: jag vill ha mig!
grr

iaf så ikväll, äre fest me partypinglorna! dom bästa festerna!
ska bli så sjukt roligt!
hoppas på coverclub :)

adios

härlig dag

-våra bästa år
-duscha + sminka mig
-lunchbuffe på Shanghai, Mmmmm :)
-stan?
-sola
-städa
-hockey

:)


3-1

har ganska nyss kommit hem från Schiller och Tina, och vi har såklart...sett hockeyn!
3-1 till Sverige mot Tjeckien! tjohooo :) jävla bra match.
då blire att möta kanada imorrn, spännande!

nu är jag trött som fan så nu blire sängen.
hoppas bara att jocke inte försöker kväva mig i sömnen igen, haha.
imorse när vi låg och sov, vaknade jag plötsligt av att jocke höll för min näsa och sa något om "varg, fängelse". och detta gjorde han sovandes...sjukt :)

jaja...

gonatt

im booored

ja fyfan säger jag bara. är så jävla uttråkad.
funderar på att sticka till pite, men inte i veckan iaf. är ju partypingelfest på lördag som jag ser fram emot!
men kanske efter helgen. hoppas att jag får hem min sigge snart!
det är trist att bo långt bort från sina vänner...
känner att jag varit så sämst på att höra av mig, men så äre tydligen när man blir stressad åsådär. man orkar inte så mkt...

jaja ska inte bli deppad nu. hehe
ska duscha nu och sen ikväll blire nog att se på en brännbollsmatch. gaypoliserna ska ju träna inför yran ;)

bye

jaaahapp

idag har jag tagit tag i saker som jag skulle ha gjort för länge sen.
jag släpade mitt white ass till läkaren! wohoooo...utan att veta en diagnos...de ni! bara aningar...
och yes, jag är en stressad själ. så nu är jag sjukskriven i 2 veckor, sen ska jag jobba 50% i 2 veckor, och sen är jag förhoppningsvis tillbaka på banan igen :)
jag var på vårdcentralen och tog prover för allt möjligt. dom kollade även EKG. det har aldrig tagits ett sånt på mig tidigare, jag har bara kollat på andra. så det var lite kul att vara på "andra sidan" i sjukvården..

jaja

nu blire lite sex and the city.


im sick

hur jävla glad kan man bli över en tröja?
jag kan sitta och titta på skönheten länge...haha
jaja from nu kommer jag inte nämna denna Ed Hardy nått mer... :)


vafan?!

är jag död eller har jag legat i koma de senaste veckorna?!
hur fan kan man missa att Metallica spelar i Globen idag...
herregud...
har varit för dålig med att läsa nyheterna den senaste tiden...men ändå...herregud...
går in på aftonbladet.se och det står om konserten...visste ju att den skulle vara i maj, men inte när i maj..
"man får ju skämmas"...

jaja

wierd

festivalsommar

jävlar vad många hårdrocksfestivaler man vill fara på i sommar, och dom är ju SÅ många :)
Metallica lockar såklart mest! ååhh...

dreeeeam, dream, dream, dream...



goodmorning

jahapp då var man hemma idag från jobbet. är stressad och har ont i ryggen. tror att det är någon inflammation på G.
tänk om man skulle våga ringa vårdcentralen. men jag brukar ju vilja veta diagnosen innan jag far dit så det inte blir några överraskningar...kontroll I know...

jaja idag blir det bara lungt. har några VBÅ avsnitt att plöja igenom + sex and the city. ska se om jag kan dra nån minut på stan för att köpa min tröja så den inte tar slut, då dör jag juh...

jaja nu blire kaffe..

%

Vi ska ju rekrytera en ny personal på jobbet. Jag ska vara med och plocka fram vem det ska bli, läsa CV:n och intervjua osv... Jag måste säga att JÄKLARNS vad skillnad det är på folks CV:n. Jag ska läsa 49 st och har läst kanske 10 st. man märker direkt vilka man VILL läsa som är intressanta och vilka som INTE är det. detta blir en väldigt nyttig erfarenhet för mig i framtiden då man själv ska söka nytt jobb och ska skriva ett nytt CV. det jag har märkt och det jag redan visste är att de som har en bild, de vill man läsa först. så ha alltid med en bild i det personliga brevet!!
jaja...nu ska jag se filmen Bride war sen blir det lusläsning....

adios


Tjenare!

jahapp då var det dags för mig att skriva några rader. har inte "idats" tidigare.
så vad har hänt på senaste/i helgen då? inte mycket kan jag säga...
det började med att min rygg pajade i torsdags på jobbet. gjorde ett fellyft mitt i all stress och det knakade och brakade i min rygg. sen hade jag svårt att röra mig ordentligt. ska påpekas att jag haft problem med ryggen tidigare...senare på kvällen, det var ju valborg då, hade vi tänkt att ha fest här...hade bjudit in en massa människor, men festen fick flytta hem till Schiller istället och jag fick vara här hemma själv. men en OND rygg. jävla less jag var då... var rätt så partysugen. har inte festat på flera år på valborg, brukar alltid jobba på sånna helger, men inte denna gång och vad HÄNDER...! jaja..
blev en lugn kväll med godis och ansiktsmask..inte helt fel det heller!



iaf så blev det ju fredag,  en härlig dag. ..soligt och fint ute..jag gjorde inte många knop. satt på balkongen och fick lite färg ;) sen kom schiller och tina förbi en stund och sen for vi till dom och såg en film och drack lite vin. Jävlar vad bra filmen Twilight var alltså! 5 plus av 5 möjliga!



lördagen bestod av shopping. jag var verkligen på shoppinghumör! det blev 3 par skor, ett par solbrillor(dyrfan), en Clean parfym men lukten "showerfresh" och en bodybutter från body shop! hade däremot velat hitta nån ny klänning åså till på lördag men jag får fara på stan på tisdag igen. ska ju köpa min UNDERBARA Ed Hardy hood tröja på The Store :) en sådan skönhet som den tröjan är det länge sen jag skådat..MMmmmm :)


och idag har jag jobbat, har precis kommit hem!
nu blir det tacos och kanske någon film!

Emma tipsar!

sitter och lyssnar på gamla godingar..
hittade en låt SEVEN - SILENCE MY VOICE. en låt som en kille skickade till mig en gång för flera år sen då jag behövde ny musik. älskade låten direkt och det gör jag nu också!! tyvär hittar jag ingenting på youtube så jag kan länka..
menmen...

Make my voice a crime - I will cry out louder
Silence my voice - I will create a new one
Make my signs a crime - I will hold them higher
Silence my voice - ten will raise to take my place

Silence my voice - but my words will live forever
Silence my voice - but my words will live forever

There comes a time to take back what was mine
When our colours're waving in the wind
I will never give in - we will never give in
We just play it out louder like many did before
And nothing can stop us, cause there comes many more
We just play it out louder like many did before
And nothing can stop us, cause there comes many more

Every day I seek ways to convince them
That it's still not too late to react
And I think to myself - what a wonderful day
When we'll throw them all away

RSS 2.0