dont be a drag just be a queen...

älskar gagas nya låt! lite 90 tal eller nånting över den ;) sitter med ett vinglas vid min sida, jag är snygg, jocke är snygg, sigge är snygg. jag har ätit god mat, jag har en salt o blandat påse vid min sida, det är melodifestivalen ikväll....och de blir nog coverclub me micke o verre. BRA kväll helt enkelt... puss

cover club

jag är sugen på att dra dit imorrn men vetefan! alla är så busy i helgen. kanske blir att dra till lögdeå och häggströms. får se vad jag orkar med efter praktiken imorrn. slutar kring 13-14. annars har de inte hänt så supermycket sen jag skrev sist. jobbat + praktik har min tid i veckan mestadels gått åt till. nu ska jag läsa, sen sova. yeeeyy. hoppas ni inte har alltför roligt en löningshelgsfredag som denna kära läsare. blir lite avis. jag vill också vara leeeeeedig! gonatt

Pite

Är hemma i Pite nu :) k k kallt som fan är de...däremot varmare än i Umeå. Detta är första gången jag bloggar med min iphone därför ids jag inte skriva så långt inlägg. Hör av er mina vänner så kan vi träffas imorrn på dagen! Far hem på söndag så jag hinner inte med så mkt. Nu ska jag vila. Är helt död. Hejs

vimmelbilder från helgen...



M M mmmm







Spelar i pite 25 mars :)


ganska söta poliser

Sitter och ser på 112 på liv och död som går på tv4+. Det är ganska söta poliser med i det programmet :)

Annars då?
Jag har varit 3 dagar på praktiken nu. Känner mig redan som hemma :) Det är faktiskt ganska roligt!
Dock är jag trött som tusan så därför är bloggen inte prio 1 just nu.

I helgen som var skulle vi ju ha pingelparty. men det blev inställt pga att ulrika blev sjuk.
istället blev det middag hos micke och veronika, sen bar de vidare till nina och magnus på ersboda för lite mer fest. utgången blev på coverclub! roligt som vanligt :)

Nu på fredag bär de av hem till pite! farsgubben fyller år och det vill man ju inte missa :)
ska bli härligt, hoppas jag hinner träffa lite kompisar också!

jaja nu ska jag på ica kvantum för lite handling.

hejs




have 2 have

väldigt farlig internetsida att vara inne på :) Blir SÅ sugen att handla....
men NEJ Emma!

Idag kan jag pusta ut. seminariet gick jättebra så nu är det ingenting att lämna in förrän om 4 veckor! skönt :) VFU väntar de 3 närmsta veckorna så det blir som att "jobba". Inte för pengar dock, utan för BRA betyg :)
Jobbar natt inatt. Har inte hunnit vila särskilt mycket. Äh men de får gå ändå!

De ringde från Makeoverstudio idag och hörde om jag ville ställa upp på "modell för en dag". undra hur dom fick min nummer... jaja iaf så tänker jag nog fara på dedär! kan bli kul att bli sminkad för omväxlings skull, kanske snappar upp något nytt!

det var allt jag hade att skriva idag.
PEPPAAAAA inför helgen!!

hejs

rubriken


good morning

Ännu en solig dag! Får nästan lite vårkänslor :)

Jocke har stuckit till Luleå över dagen för nått möte och kommer väl hem ikväll nångång. Perfekt tillfälle för mig att få någonting gjort :) Ska plugga heeeela dagen förrutom nu snart då det är VBÅ. Ska även på ett möte kl 14.00.

Igår åt vi middagsbuffe från Eastern Palace. Perfekt att man kan ta det som takeout! Anledningen att jag skriver om detta nu är att det ligger lite rester i kylen. Längtar redan till middag :) M M mmmm...

och Peaken! jag ska försöka lägga upp lite sminkbilder sen när jag får mer tid över :)

VBÅ nu.

hejs

jag vill ha godis...

jag vill ha godis jag vill ha godis jag vill ha godis är allt jag kan tänka på för tillfället!!
men jag ska INTE äta godis. jag har ju lovat mig ett sundare liv detta år, och det tänker jag hålla. har ju faktiskt klarat mig en dryg månad nu.

funderar på att städa eller plugga lite.
men ingenting går när jag inte har nå godis!


sick

trött, tröttare, EMMA

å herregud vad trött jag är idag.
har sovit som klubbad inatt och har inte vaknat nu på morgonen av varesig sms eller telefonsamtal! tur sigge vet hur han ska göra för att få upp mig :)

var uppe sent igår och gjorde lite "rättningar" på vårat arbete...

Idag är jag ledig och funderar på att dra iväg på stan. om jag orkar vill säga....

JAG LÄNGTAR SOM FAN TILL HELGEN!! på lördag ska vi ha partypingelfest hemma hos Ulrika ute i buschen. sen blir det utgång på coverclub. SOM jag längtar :) det ska bli så trevligt!

min vecka:
idag: "ledig" men ska vara hemma och plugga
imorrn: delvis ledig + ska vara hemma och plugga...
torsdag: skola på förmiddagen, vaccin på eftermiddagen...jobb 21.00 - 07.00
fredag: jobb 21.00 - 07.00
lördag: PARTY
söndag: bästa slöardagen i världen.

nu flummar jag bara på, dags för VBÅ!

hejs


det var ett tag sen...

Jahapp då har jag pluggat i drygt en vecka. Känns riktigt roligt men det är MYCKET att göra!
Har haft ett seminarium om en bok/patografi förra veckan och det gick bra. Nästa grej som är på gång är ett arbete + ett seminarium om sänglägeskomplikationer. Arbetet ska vara inlämnat imorrn och seminariet har vi på torsdag. Arbetet är i princip klart bara några finjusteringar kvar... :)
Nästa vecka ska jag ut på VFU (verksamhetsförlagdutbildning). Jag ska vara på geriatriken i 3 veckor, jiha!

Annars då?
Jag fick ett jobberbjudande idag. Tillsvidareanställning inom nattpatrullen Teg. Jäkla skit. hade detta varit för 3 veckor sen hade jag tackat JA (innan jag visste att jag skulle börja plugga).  Hur kommer det sig att jämt när man är otillgänglig då rasar de in erbjudanden? Men när jag är tillgänglig...då händer ingenting. Universums sätt att vara irriterande. Men iaf så har allt löst sig till de bästa! Jag är ju student ;) Ska iaf fara o snacka me dendär kvinnan på onsdag, man kan ju alltid jobba extra? Eller nä...kanske inte. Man får ju inte tjäna för mkt pengar, då blir man av med studiebidraget. Jävla sjukt egentligen...

jaja nu kom jocke hem med mat.

hörs sen...kanske.

RSS 2.0