tenta idag

och det kommer gå åt helvete!
jag känner det på mig.
jävla anatomi!!!

jag bara tjorvar om alla latinska namn och jag håller på att bli galen.

kl 16.00 - 21.00 gäller det!

hoppas jag får G så jag slipper plugga hela sommaren.

det är hit man kommer när man kommer hem...

Då har jag nyss vaknat här hemma på månskens :)
Mamma bakar "gaaaahhhhhko" så jag väntar på att det ska bli klart innan jag käkar frulle! Nybakat bröd, massa smör och ost + kaffe = livet!

Idag börjar yran hemma i Umeå. Hoppas ni gaypoliser får ett riktigt skitväder och att ni förlorar alla matcher ;) NÄÄ sådär säger jag bara för att jag är avis! Vill ju också delta i världens roligaste helg! Men jag kommer ha roligt här i pite istället. PLUGG är väl de enda trista med hela trippen, men har man tenta på tisdag så har man.

jaja. nu ska jag gå ner i köket o se hur det går med bakandet.

hojres

answer...

Någon undrade varför jag aldrig publicerar bilder på mina systerdöttrar eller min systerson här i bloggen?

Svaret är enkelt. Jag vill inte "hänga ut" dom på internet utan att dom själva vet vad det betyder att ha bilder på internet, även om de är de sötaste ungarna i hela världen och jag gärna som stolt moster skulle vilja visa dem för hela världen :)

p-town yehaaa

Imorrn bär det av till älskade pite :) Först blir det plugg me Anna 10.00 - 14.00, sen bär de väl iväg kring 16.00.
fun fun fuuuuuun!

Idag har jag varit på skolan kl 8-12, har ju dissekerat lungor, hjärta, njurar med mera. Riktigt intressant och roligt faktiskt. Först var jag lite smått vit i ansiktet, men sen gick det över och jag dissekerrrrrrrade som jag aldrig gjort annat :) hoho.
Sen efter denna härliga lektion så drog jag och Anna på Shanghai och käkade. och YES vi hade matlust :) det var ju kinamaaaat, sushi, pizza och efterrätt med friterade bananer + glass, yummie :) sen efter detta fortsatte vi plugget hemma hos mig i säkert 4½ timme. känner mig duktig idag och kan slappna av ikväll utan dåligt samvete :)

nu ska jag se bigbrother.

adios

1 vecka kvar

Nu är det prick en vecka kvar till tentan. BRA!
Idag har jag tänkt plugga heeeela dagen. Får se hur det går ;)

Det regnar ute för tillfället! Hoppas det fortsätter att göra det heeela helgen också så brännbollsyran blir supertråkig här i umeå ;) jag är så avis!! jag vill också vara meeeed!
Gaypolisen! Är i pite och hejar på er ist ;)

ne höreni. här blir inga barn gjorda. ska läsa om fortplantningsorganen nu.

byebye

one reason

hello!
enda anledningen att jag skriver i bloggen just nu är för att jag i vanlig ordning är UTTRÅKAD AS HELL! jag vill bara göra bort denna anatomi. idag är det cirkulationssystemet som gäller. yehow. att jag ska jobba ikväll 16.30 - 21.00 gör ju inte saken bättre heller.

MEN vad gjorde jag i helgen?
Jo i fredags for jag, jocke, sigge och nicke till lögdeå och hängde.
sen på lördag var det ju kulturnatta här i stan. det blev lite fest och vi bjöd mange o nina på grillat! kring 22.00 drog vi ut på stan för att se Pontare ;) haha han var ju KUNG som vanligt! där träffade vi viktor och anette som senare hängde på hem till oss när pontare sjungt klart..Supermysig och trevlig kväll måste jag säga!!

På torsdag sticker jag, jocke och sigge till pite för att fira morsan på lördag som fyller 60 år. ska bli riktigt nice! att sen även få träffa lilla Elias blir ju underbart! han är ju faktiskt en månad gammal nu :) sötungen.

jaja nu väntar retledningssystemet.

hej hopp





de senaste

Bältroshelvetet håller på att försvinna nu. Ingen mer smärta och jag känner mig som en människa igen!
Däremot är jag en isolerad själ. Träffade Johanna en sväng idag, men mer folk än så har jag inte sett till på 3 dagar. Förrutom Jocke då...Näeni en annan är instängd med sin &¤¤%&/(anatomibok och försöker bli lite klokare på alla celler, organ och hormoner. visste ni att bröst heter MAMMA på latin. de visste inte jag tidigare. nu vet man ju varför de heter mammografi. hoho. rolig info va? I två veckor till kommer jag bara att vara negativ på denna blogg, så de är ingen ide ni läser...  Tenta den 31 maj sen är det sommarlov för MIG! wihiiiiiiii!! eller sommarlov och sommarlov. ska ju jobba en månad men sen är jag leeeeedig resten av sommaren fram till skolan börjar. ledighetskommiten nivet..men egentligen ska jag inte klaga. visst har jag lite pengar nu när man går i skola och inte jobbar lika mycket, men jag ska säga att jag INTE längtar tillbaka till att få jobba igen. så att i 3 år framöver få styra o ställa lite som man vill, vakna när man vill, samt att läsa då känns underbart!! att jag inte gjort detta tidigare. forever a student eller nå...eller nä. ledighet är iaf bättre än pengar! man ska inte leva för att jobba utan jobba för att leva....blablabla. 

den 28e fyller mamsen 60 bast och då blir det fest för henne i pite. längtar litegrann faktiskt. ska bli kul att träffa lite släkt som man annars bara träffar på begravningar. ska bli kul att ge henne mitt snygga collage som jag snört ihop också. det tog 6 h att göra men jag älskar sånt...

nä nu ska jag läsa lite mer om vårat kära nervsystem innan biggibiggibiggibrooother börjar.

hejsvejs

ge mig

Frances Drape Dress SEK 1195, Fever London - NELLY.COM

Coralie SEK 995, Ed Hardy - NELLY.COM


klagosång

Det enda jag gör nu på bloggen är att klaga. När man tvingas läsa tråkig anatomi hela dagarna så kan man inte annat...Hoppas verkligen jag klarar tentan nu! Skulle vara surt att behöva plugga i sommar, men de lär väl bli så med min tur.

Just nu är det hockey på tv. Inte ens det känns roligt. Eller ifs så har VM inte känns roligt på flera år. De spelar inte med hjärtat längre!

Hmm annars idag så har jag sovit (läs beklagat mig över bältrosen att jag bara orkat sova). Var en sväng på Sigges playdate också. De var 3 st cairnterriers där idag. Riktigt roligt :)

Gällande beach 2011 har jag inte kommit igång än. Har inte tid + att sjukdomarna verkar bara avlösa varandra. Så jag får ha dallrande lår + mage i sommar! jippi! blek kommer jag vara också. så håll utkik efter en vit valross på stränderna, då är de nog jag.


sommar!!

Nu är det fasiken sommar! :) Guuud så varmt de är ute!
Däremot får jag inte vistas í solen. Jävla bältroshelvete!! Jag kommer att vara blekast av alla denna sommar!

gårdagens inlägg syns ju inte.

irriterande. då man väl skriver ja då syns inte inlägget ens....jaja. får väl se om de dyker upp sen :)

som att det inte var illa nog...

Jahapp det räckte tydligen inte med att vara dyngförkyld, nu har man åkt på Bältros också! fyfan.
tydligen ligger vattkoppor latent i kroppen resten av livet efter att man har haft det. sen väntar de på att immunförsvaret försvagas så pass att det kan bryta ut igen, som bältros. självklart ska ju jag få det! jag håller på att dö av smärta. måste ringa läkarn imorrn och få nå starkare smärtstillande! aj aj.

igår var det fest iaf, trots detta elände. jocke hade postfest här hemma och jag & anna var med på den. riktigt trevligt var det :) blev däremot ingen utgång. likabra det för då hade man väl varit ännu sämre idag...

just nu sitter jag och väntar på att big brother ska börja. hoppas gurkan åker ikväll!

jaja de var allt för idag.

hejsvejs


nu längtar jag efter sommar!!


fortsatt sjuk

Mina bihålor krånglar fortfarande. Har så ONT i skallen idag också.

Imorrn har vi en dugga (minitenta) på 6 kapitel. Jag behöver verkligen plugga men mina ögon schviiiider!
Ett kapitel: "Rörelseapparaten består av mer än 200 ben, närmare 300 leder och drygt 600 muskler".
Låter enkelt va? Lära sig allt det på latin. Suck...


Mascara

Har testat en ny mascara igen. Lash Stiletto från Maybelline!
Inget jag rekommenderar direkt. Får 3 E av 5.


Dimera

ÅH vad jag älskar Våra bästa år ännu mer nu när Stefano Dimera är tillbaka!!
Han är OND med han är bäst!


tandläkaren

Jag har varit hos tandläkaren idag. Jag har tydligen 3 st pyttehål som måste lagas =/ tur att jag inte varit hos tandläkaren på 2 år och fick hela 600 kr i rabatt idag. hela kalaset gick på 55 kr. då jag däremot i augusti ska laga dessa 3 hål kommer jag behöva punga ut med 2300 spänn!! fyfan. så mkt pengar för att plågas hos min största fiende. jag är rädd för tandläkaren...

var kommer mina gener ifrån??

haha! mamma och pappa i sina unga dagar :)


Mamma 22 år


Pappa 24 år


paus

tar en liten paus från anatomipluggandet. idag är första dagen jag kunnat plugga nått på en hel vecka. har varit så jäkla dålig med feber, ont i skallen/bihålor + förkyld as hell. inte ofta man är i det skicket att man inte ens orkar läsa eller ens festa på en valborg. men så var det. hela valborg var jag en snorunge.

kom på att jag inte skrivit något här sen förra helgen då jag var i pite! det var iaf en helt sjuuuukt rolig helg med världens bästa brudar! minns inte att jag haft så roligt på länge :) men de satte sig sina spår med förkylning...
träffade ju även nytillskottet i familjen, min systerson som troligvis kommer att heta Elias :) så perfekt unge! dop blir 9 juli!

bjuder på lite bilder från påskhelgen.













RSS 2.0