juste!

Hittade denna bild i mammas gamla fotoalbum igår :) Ett kort på självaste Twiggy! Coolt att hon har träffat henne back in the days :)


p-town

Sitter hemma på månskens för tillfället :) Jag blev MOSTER i förrgår åt världens sötaste lilla kille. eller lilla och lilla..han är 53 cm lång och vägde drygt 4 kg :) Imorrn får Petra o bäbben komma hem från sunderbyn så då blir det ett besök i hemmings!

Igår drog mamma, pappa, malin & jörgen till stugan. Jag och jocke bestämde oss för att stanna här i pite ist. finns ju lite kompisar som jag vill träffa nu när jag är ledig en längre stund än bara en helg :)
Igår hängde jag me tuss och carro! riktigt trevligt att träffa dom och surra en stund! ikväll blir det kanske fest med "kussarna" beroende om joel hänger på. annars vill jag hälsa på RISBERG! :) + senare hänga med tuss o carro!
På lördag blir det iaf ordentlig fest med utgång! ska bli sjukt kul! Isaksson är ju i pite nu också som sagt...

jaja det var lite update.

hörs sen

bäbis

Nu vill jag att min systerson ska ploppa fram :) händer inget idag så kommer de troligtvis sätta igång förlossningen imorrn! så på TORSDAG kanske jag blivit moster igen och får träffa lillkillen!
Jag och Jocke sticker till pite imorrn. först var de tänkt att vi skulle till stugan, men vi har bestämt oss för att inte fara. dels så har jag skolan, sen så är jag SÅ rädd för vatten. har hört att föret i fjällen inte är de bästa pga att de är så varmt ute, även på nätterna...så jag hoppar över mina älskade lappmarker detta år!

som sagt PITE imorrn...kommer någon vara hemma ens?! Jag får se hur länge jag stannar...händer något roligt i helgen kanske??

jaja nu ska jag sätta mig ner med anatomin. det är SVÅRT och jag har ingen motivation..

hejsmake up

Sitter på kicks.se och funderar på att beställa lite smink. Behöver ett nytt rouge och några nya penslar...
Jag har ju sagt länge nu att jag ska börja lägga upp lite sminktips och bilder här på bloggen men de verkar aldrig bli av. Jag är som en konstnär och behöver lite motivation innan jag sätter igång med något roligt. vill inte bara sminka för sminkades skull. de gör jag ju hela tiden annars...vill ha ett TEMA!


en sminkning jag gjorde för ett tag sen...


monday

Hello!
Måndag idag och en ny kurs startar idag, anatomi & fysiologi! Däremot var jag så jääkla trött imorse så jag orkade inte fara på föreläsningen... Läser hemma istället! Hoppas det blir lite sol så jag kan sitta på balkongen och få färg samtidigt.
Annars går de bara finfint i skolan. Fick VG på första tentan OCH på den andra tentan :) känner mig nöjd! på universitet har man ju inget MVG betyg så VG är ju högst ;) hoppas jag fortsätter denna trend med höga betyg! däremot de jag hittills har läst i anatomiboken är så jäkla SVÅRT!! hur ska detta gå :) blir glad om jag blir godkänd.

hmm...påskvecka i veckan. jag funderar fortfarande om jag ska orka fara till stugan. lääängtar efter mina kära lappmarker men vet inte om jag ids åka så långt. hursomhelst måste jag iaf till pite när min systerson ploppar fram. hoppas att det blir idag för om farmor levt hade det varit hennes födelsedag idag :) passande!

ett smakprov

using a registration form with detailed written instructions, data were prospectively collected from the time of admisson. Patients were classified as eligible or non eligible for the specific process of care depending on whether the professionals treating the patient identified contraindications; for example. severe dementia  in a patient  with ischemic stroke and atrial fibrillation precluding oral anticoagulant therapy or rapid spontaneous recovery of motor symptoms, making early assessment by a physiotherapist and a occupational therapist irrelevant. in the written instructions , the criteria for deeming a patient ineligible for the care processes were specified.

snart dör jag av uttråkadhet...

Detta jävla skit som vi håller på med i skolan just nu är tamefan de tråååkigaste jag har varit med om. INGENTING är fan tråkigare än detta. Att ta fram en vetenskaplig artikel på engelska, som ska översättas för de första, och sen ska den granskas känns så J********a onödigt. ALLT detta för 4 poäng på en tenta...BLÄ!! GE MIG STYRKA!!(som Heman säger) Jag längtar till imorrn. Då är det pingelparty hemma hos mig, ska bli jääkligt trevligt :) Förra helgen när vi var på CoverClub så var det nån idiot som stal min Iphone 4 & börs innehållande alla kort + 650 spänn. Känns något SURT! Har varit utan mobiltelefon i en vecka nu och jag måste erkänna att man blir lite handikappad. Jag har beställt en ny iphone som troligtvis kommer imorrn. ska bli så SKÖNT att komma tillbaka till verkligheten igen. som den fattiga student jag är TACKAR JAG mig själv för att jag har en allriskförsäkring, med andra ord en DRULLEförsäkring. En DRULLE var precis vad jag var i lördags. jag har aldrig tappat något i hela mitt liv, och nu känner jag mig nästan våldtagen av att veta att någon snokat omkring i min telefon...alla mina fina kort, telefonnr osv. USCH för oärliga människor. Vad har hänt med alla personer som går till polisstationen och lämnar in upphittade saker?? Finns dom längre?? Jaja nu ska jag sluta skriva. Jag skriver enbart för att slippa plugga. Kanske ska jag ta o städa lite? Ser jag inte en dammråtta under TV-bänken?? NEJ emma du ska plugga ditt psyko som har en monolog med dig själv!!! som sagt. hejdå

RSS 2.0