IN LOVE

Jag bara älskar dessa skoooor!!!! OCH jag ska köpa dem ;)




eller kanske de här?? ÅH vad svårt att bestämma sig :)
Finns så många att välja bland!


sundare liv

jajuste glömde säga att NU startar mitt sundare liv.
-5 kg på 4 veckor har jag tänkt!!!

Nu jävla beach 2011 nu kör vi!!!

midsommar å käära midsommar...

Nu är midsommar helgen över och för mig väntar det 3 jobbnätter på rad. jippi. Nä de känns inte jippi, är fortfarande lite små"trött" efter midsommaraftonen. Det blev en mycket lyckad kväll, trots att vi var i stan. Sanna och "Evert" hade riggat upp ett partytält på innergården + att gaypolisens stereo var på plats så det var ju som gjort att bli lyckat. sen alla underbara människor som var med gjorde ju festen BÄST :)
Det blev några lekar under kvällens gång och tyvär så förlorade tjejernas lag :/. "Priset" för killarna var att 4 tjejer skulle springa näck runt hyreshuset! Haha och så blev det. såklart ställde ju INTE jag upp på något sånt :)
Jaja lyckad kväll som sagt och jag o jocke var väl hemma runt 3-snåret. inte illa pinkat...

nu ska jag slöa innan jobbet. slänger upp några bilder innan...
hejs







Viktoooor!!

Visst har jag blivit duktig på att uppdatera?? Trots att jag inte har nått roligt att skriva :)

Sitter med en bacardi b. i min hand och väntar på mat. Jag o jocke ska grilla oxfile trots regnet. Vi hade ju först tänkt äta me de andra midsommarfirarna på Haga men eftersom vi hatar regn och kyla så äter vi hemma och dyker upp efteråt :)

Syrran uppdaterade mig om att The Cranberries spelar i Tallin den 8 juli. JAG ÄR JU LEDIG DÅ och hade hemskt gärna velat fara....MEN vi ska ju på dop för lillElias. så det får bli en annan gång. hoppas dom kommer till sverige snart!!! Minns ju -07 då jag och syrran såg henne på Berns. Har nog aldrig gråtit så mkt av lycka :)

My queen


Midsommar i regnet...


Trevlig midsommar allihop!!


dag eller natt?

Vet varken ut eller in. Jag är så trött!! 4 jobbnätter på rad gör att man blir lite konstig, känns nästan som att man är bakis....
Nu är jag då ledig till på söndag :)
Midsommarfirandet har vi bestämt att de blir på Haga med the gang. Sen sticker vi nog till Lögdeå på lördagen...

Nu tjatar Jocke om maaat. tjat tjat tjat.
det har varit skönt att vara ensam hemma i några dagar, men nu börjas det :)

bäölkjhgfdrtyui+09876

mys ikväll med film och godis och jocke och chips.

hejs

Present

Jocke kom hem från Sthlm nyss och hade med sig en liten present till mig :)
Fick ett fint armband! Motivet är döskallar...Jocke vet vad jag vill ha ;)




rösta på min klänning!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


pic


En liten paus

Sitter på jobbet just nu och tänkte ta en liten välbehövlig paus efter allt springande. 2a natten av 4 och det är mer än halva natten kvar..känner mig lite smått seg men jag tror nästan att förkylningen håller på att ge med sig lite.. Iaf så tänkte jag göra en liten update om helgen som varit. I lördags vart de ju som sagt lite fest. Dagen började med att jag, Jocke och Jonas satt och drack lite bacardi på våran balkong i solen..sen drog vi iväg till ida och öbacka strand där hon och brännas födelsedagsfest skulle hålla till. Vädret var underbart och det var bra uppslutning med folk. Riktigt roligt var det :) sen att gaypolisen fick besök av umeåpolisen var ju lite kul. Nå surkärringar i husen runt omkring hade ringt och klagat på den höga musiken så poppon kom dit och gav oss en liten varning..men annars grymt schyssta poliser, ovanligt enligt mig... Jaja kvällen slutade med utgång på allstar och jag hade riktigt kul där för en gångs skull :) Midsommar då. Jag och Jocke har 3 olika alternativ. Hagafest med gänget, fara till Micke o verres stuga eller dra till södervik. Allt känns roligt men de lutar nog mer åt Haga :) jajamen den som lever får se...har ju nån dag att bestämma sig. Nu ska jag fortsätta jobba. Det larmar för fullt nu! Gonatt till er som får sova!

Dagen började undebart!!

Vaknade för en liten stund sedan. Började min dag genom att kolla resultatet på anatomitentan...och gissa vad!!!! JAG FICK GODKÄNT!!! Wihiiiiiiii :) JAG alltså! Fan va bra det känns. Såg att mer än halva klassen fick IG :/ så ni förstår inte hur bra detta känns att jag klarade den, tillåme med några poäng över godkäntstrecket!! Det känns alldeles underbart och nu kan sommaren börja på riktigt! Min supersmarta Anna fick självklart VG som hon är så väl förtjänt av! Utan hennes plugghjälp hade jag nog inte klarat tentan. Livet är bra :)

Pratade med Risberg i telefon nyss också och man blir alltid lika glad av att snacka med henne! Så 2 bra saker under kort tid...dagen kunde inte börja bättre.

Nu ska jag käka frukost!

Puss Puss

Burlesque

Vilken värdelös film!!! nästan 2 timmars evig plåga.
Christina Aguilera som bara ålar sig och sjunger med sin "wejlande" (läs skrikande) röst. nä fyfan. tur att Cher var med, någon som kunde sjunga! Så....lägg inte ner någon tid med att se denna skräpfilm.
½ E av 5 möjliga!

Har även sett en annan film idag, Morning Glory. den var betydligt bättre än den föregående. En härlig komedi som är värd att se. 3 E av 5!

Sådär de var lite filmupdate. Körde me en sån för jag har inget annat att skriva.

tjoho

Thin Lizzy

Jag som inte hade tänkt fara på pdol i år. Men Thin Lizzy ska spela så det får jag INTE missa. Blir kanske att se Mustasch också trots att jag inte är deras största fan, men ändå...dom är bra :)

A new dress

Som den fattiga student jag är nowdays så har de inte blivit mycket shopping den senaste tiden! Men nu har jag iaf smällt till med en ny klänning....I love it! Kommer nog ha på mig den på lördag...eller midsommar :)

Chiffon Bow Dress SEK 279, Paprika - NELLY.COM


Style by stars

Eller Style by IDIOTS! Hade tänkt att svartlista denna hemsida!
Ska det ta 6 månader med en massa påminnelser bara för att få hem sina varor??
Ska aldrig mer beställa därifrån! usch och fy!


ojdå

Hade nästan glömt bort min blogg. Jag har ju blivit arbetare nu igen så jag jobbar hela nätterna och sover på dagarna, därav ingen uppdatering här.  Inte för att jag har så mkt att skriva eftersom inget roligt hänt den senaste tiden men man kan ju alltid börja att klaga på kylan som är nu idag. Har varit supervarmt i flera dagar och nu helt plötsligt är de så förbannat kallt och blåsigt. TYPISKT för mig som vill ha lite färg. har ju varit dyngförkyld nu under soldagarna så jag har inte kunnat sola särskilt mycket...

Längtar till helgen. Då är det fest på lördag för Ida & Bränna som fyller år i dagarna här. Location: öbacka strand! ska bli riktigt kul.
Jag är uppbokad varenda helg nu framöver kom jag på.
I helgen: fest som sagt.
Midsommar: firas mest troligt i södervik.
1 juli: Larsson kommer hit :)
2 juli: Födelsedagsfest för Jockes syrra.
9 juli: Dop i pite för lilla Elias, sen kanske lite födelsedagsfest för Larsson på kvällen.

Sen helgen efter då vetefan vad de var jag skulle göra. Vet iaf att jag fått semester den helgen så nått roligt blir det!

Hmm de var allt för idag. Snör in en video med VÄRLDENS just nu bästa låt. Ingen hårdrock däremot, hör och häpna!


livet leker!

Det är fredag, tentan är gjort och ledigheten har börjat :)

Det har ju inte ungått någon att jag pluggat anatomi de senaste 2 månaderna. Vi skrev tenta på detta i tisdags så nu har jag sommarlov! Kan äntligen se på tv, läsa en bok, göra ingenting utan dåligt samvete :) känns så grymt SKÖNT! däremot gick de lite halvers på tentan. blir glad om jag får godkänt! annars får jag sikta på omtenta den 1/9. det är ju ett tag tills dess så jag behöver inte plugga nått förrän i augusti hursomhelst. lovely!

jag har ju inte heller nämnt något om mammas 60-års fest. den blev iaf mycket lyckad :) jag hade riktigt roligt!
I helgen däremot så blir det Sjöbris ikväll med partypinglorna, sen imorrn ska jag hänga med anna, får se vad de blir att vi hittar på :) Vädret är uuuuuuuuuunderbart ute. funderar på att sitta på balkongen en stund för att få lite färg ;)

hörs sen!








RSS 2.0