tjoho

har inte orkat skriva på ett tag, har varit lite halvkrasslig.
jag har däremot inget att skriva heller, det är dåligt med inspiration.
det jag kan säga är att JAG LÄNGTAR TILLS NÄSTA VECKA!


Första advent idag, shit vad tiden går fort...

Shanghai

Mmm vi var där och käkade igår :) så jäkla gott det var! just nu skulle jag gärna kunna trycka i mig en hel potion av Kyckling tieban...men jag får fortsätta drömma.
nu ska jag duscha och sen blir det VBÅ!

adios

ååååh LOVE Voddler

Har suttit och sett 2 filmer därifrån idag. först en komedi som jag inte minns namnet på, sen en film om Elvis!! åååh vad bra den var :) såg att det fanns 2 filmer till om honom som jag ska se imorrn eller i övermorrn...LOVE! vill verkligen göra en tatuering av honom. snyggingen!!
och dom som säger att Voddler är skit och bara har konstiga filmer har FEL! det är ju många svinbra filmer och gamla godingar. det bästa :)


inget är som väntans tider

Sitter och ser på efter 10...det är 10 minuter kvar innan VBÅ börjar och jag väntar med spänning :) en till sak jag väntar på är lönespecifikationen som kommer idag med posten samt avier från sweden rock shop och Blush.se. Vill ha grejerna idaaaag!

jingle bells

SÅDÄR! Nu har jag julpyntat och klart i läggan :) det enda som fattas är granen. donade på gode bra här igår! såg att en av grannarna hade satt upp adventsljusstakar och då kände jag att jag också kan göra detta! wihii! det blev så fint. lite bilder:





love love love love love


Galaxy express 999

haha fan va kung film! har just sett den första. ni som sett Starzinger och Silverfang vet vad jag menar ;) samma röster och allt!
nu måste jag leta resten av filmerna!! den första delen hittade jag på Dollar för 10 spänn!



Galaxy Express är ett rymdepos. En sju timmar lång saga som handlar om en resa i rymden med småhistorier inbäddade. Vi får här t.ex. träffa Kapten Harlock som både är en bov och en hjälte. Kapten Harlock får som ganska många populära figurer egna filmer så småningom. En annan historia i historien är den djupa vänskap som byggs upp mellan Meter och Tetsuro när de färdas genom rymden. Meter är egentligen Tetsuros följeslagerska som inte bara lär honom att överleva utan också en hel del om rymden och om hur det är att leva som människa. Hon blir hans ställföreträdande mamma. En tredje historia är människornas ojämna kamp mot de mekaniska människorna och de fattigas livsvillkor som arbetare och slavar till de rika som härskar.

I den värld där Tetsuro växer upp har mekaniska människor med evigt liv tagit makten. Jakten på människorna som inte har råd att köpa reservdelar för att få evigt liv är rå och hänsynslös. Testsuro och hans mamma råkar illa ut i öppningsscenen. För att kunna ta hämnd och för att också bli en mekanisk människa bestämmer sig Tetsuro för att försöka få en biljett med Galaxy Express 999. Tåget som far genom rymden och besöker den plats där mekaniska kroppar är gratis. I sitt möte med Meter erbjuds Tetsuro en fribiljett till Galaxy Express och historien kan ta sin början.
(cdon.com)


Sigge

Nu är min lillbäbis hos Egon på en minisemester på ca 2 veckor!
Saknar honom redan!

Nu ska jag käka omelett och sen kanelbullaaaaar!!

Robinson

Har nyss sett klart Robinson. Följde inte förra säsongen men har tänkt hänga på denna. Är lite sugen på realityTV. drama och intriger :) Måste säga att jag saknar Big Brother o alla domdär...förnedringstv är så roligt att titta på.
jaja

Ikväll har jag annars bara tagit det lungt. det var tänkt att svedin och veronika skulle komma förbi efter att dom varit på bio, men de blev så sent så det blir inget av det. jag ska snart gå och lägga mig. en viss person måste ju jobba imorrn =/ 07.00 - 17.00 dessutom...jag är INTE peppad.

gonatt

som jag sa till Jocke

- det är nästan somom Lady Gaga puttat ner Vickan från förstaplatsen...

men bara nästan.

jag älskar henne och denna låt:


coola pites topp 3

1. Skaffa barn
I pite där skaffar alla barn, inget konstigt med detta. Men det som är så coolt är att det bildas mammagäng ala high school! Är man inte tillräckligt cool då får man inte vara med i detta gäng. Man ska heller inte prata med dom som inte har barn eller är i samma gäng som en själv. Tufft!

2. Desperate Housewives imagen
I pite där är alla jättevuxna. Oavsett ålder nästan. Flyttar man ihop eller skaffar hus så slutar man ha roligt. Istället består vardagen av att baka bullar, lösa korsord, laga mat, städa, renovera osv. Dethär med att gå ut och roa sig med sina kompisar, det är SÅ år 2000. Helst ska man sitta hemma och vänta på sin pojkvän när han är på jobbet. Då han kommer hem ska en GOD hemlagad middag stå på bordet.  

3. Vi som lever på A-kassa
Jag klankar inte alls ner på arbetslösa pga den hårda arbetsmarkanden. Men det som är så fashinerande är att man ändå, trots låg inkomst, kan köpa hus, stuga, båt, bil, hund, pool osv. För att inte tala om all renovering. Shit alltså...Jag är imponerad! give me give me...

 


full rulle

jahapp då har man kommit hem från pite och är äntligen hemma i min kära lägenhet :)
jag har haft fullt upp, minst sagt. har varit "inbokad" på grejer heeeela tiden, har inte haft en lugn stund. but thats the way I like it :)
I onsdags när vi kom fram umgicks jag med mina föräldrar hela kvällen tills vi gick och la oss.
På torsdagen blev att umgås med min systerdotter Sanna + ett besök på Dollar + en massa andra affärer. Sen på kvällen drog jag till Risberg och uppdaterade mig på det senaste skvallret! ;) Riktigt trevligt :)
Fredagen bestod av att titta i möbelaffärer med mamma. Efter det mötte jag upp Larsson och lilla Liam på stan. vi strosade runt en stund, träffade Carro och Tuss också. efter det drog vi hem till Larsson och käkade krämbullar från Kvartersbageriet. fan va goda dom är..M M mmm...sen fick jag busa lite med Liam, GUD va stor han har blivit! dom växer så de knakar de små liven :) Sen när kl närmade sig 15.30 for jag hem för att hjälpa mamma med maten. Petra, Mange och lilla Thea kom förbi också! SÖTUNGEN! hon måste ju vara den underbaraste 2-åringen på jorden! efter detta la jag mig och vila en liten stund för att sen dra till Tuss och Micke för att se Idol. Carro och Emma(?) var också där. Det blev många skratt kan jag säga. ska lägga upp en bild på Siri här nedanför så får ni se varför, haha :)

hmm..det var nog allt. blev en kort summering på min pitetripp. Är lite ledsen för att jag inte hann träffa Peaken och brorsan..men det får bli nästa gång :)

nu ska jag packa upp och städa hela läggan..

adios





Malin & Liam


Liam


Söta Siri i sin regnjacka


Pite

Imorrn sticker jag till pite och stannar till på lördag!

Ses då ;)

Viktor!

Jag vet att du tycker att "Justin" är snyggast i Brothers & Sisters. Men då kan jag bara säga att han ingenting att komma med om man jämför med denna dude:
M M Mmmmm :)


generös

Kan ju ifs bjuda på lite bilder av mina kära arbetskamrater :



Jag och Nena


Anettes goda plankstek


Lili, Linda, Monica, Komkai, John & IngaLill


och såklart min Darling Viktor var ju med :)


Lili, Komkai, Monica


söndag

Åhhhh vad jag är mätt! Har just käkat middag som bestod av MIN potatisgratäng och jocke gjorde helstekt rostbiff i ugnen och en god sås till det. det var så himla gott och jag har käkat så jag håller på avlida :)
nu ska man väl lägga sig i soffan och slöa, se nån film...

Tidigare idag var Egon förbi med Sigge. Skönt att ha de lilla barnet hemma igen :)

Annars i helgen så har det varit lugnt. om man ränkar bort fredagen då förstås ;) haha...fullt ös medvetslös!
Igår var vi bara hemma, for och handlade en sväng på Ica Maxi på kvällen. Fan va skönt de är att handla på en lördagskväll...de är nästan inte en enda käft inne på affären! skönt!

jaja är så less på bloggen idag så jag ids inte skriva mer.

adios

ja herregud

gårdagen alltså...HAHA.
allt jag kan skriva är HAHA.

HAHA HAHA HAHA


samma med denna låt

I love it!



Seven bildades våren 1998 i Norrköping, Sverige. Med bildandet av Seven ville bandets fyramedlemmar föra den klassiska heavymetalmusiken ett steg längre än vad som tidigaregjorts. Med en mycket egen blandning av heavymetal och svensk folkmusik har Sevenbildat en egen skola som mött mycket positiv respons. Efter en tid blev bandet kontaktatav skivbolaget Loud n´ Proud Records från Linköping som erbjöd bandet skivkontrakt påderas första skiva "Break the chains". Eftersom skivbolaget kunde erbjuda den distributionoch marknadsföring som skivan förtjänar skrev Seven på skivkontraktet i juli 98. Under hösten kommer Seven att medverka på en samlingsskiva med två låtar och innanårsskiftet kommer fullängdsskivan "Break the chains"att spelas in.


Seven - Crying in the wind

ÄLSKAR denna låt!!


piffad och klar




klänning från samsoe&samsoe


jag har aldrig gråtit så mkt

som till denna film. så jävla bra det var! 5 + av 5 möjliga. lätt den bästa filmen jag sett i år!


jävla vaccin

har SÅ ont i armen att jag dör snart. jag kan inte göra nånting med vänsterarmen, inte ens sova på den. blä!
menmen..nu ska man vara positiv! det är ju helg :)
sitter just nu och ser VBÅ! love it!
sen ska jag fortsätta se filmen som jag började se innan. My sisters keeper, tror jag den heter. SKITJ*VLABRA film alltså. sen efter det ska jag börja piffa! fest ikväll :)

trevlig kväll

Det började med att egge dök upp runt 18-tiden idag...var ju ett tag sen jag träffade honom. sen kom jocke och sigge hem från promenaden och med sig hade dom Nicke :) Sigge blev alldeles galen av att träffa egon. han körde valpruset några varv runt läggan och var överlycklig. det var roligt att se :)
sen satt vi och surrade här i några timmar! riktigt nice. sen när egon skulle fara så ville han ta med sig sigge hem några dagar, och vad gör man inte! så nu är sigge hemma hos egon och hanna :) saknar min lillbäbis redan! kommer att vara tomt och ensam inatt närman inte har någon hund snarkandes brevid sig..
jaja..som tur är gäller det bara nån dag :)

Nu blir det shopping på nelly.com. sen läggdags!

gonatt

jag längtar

tills på fredag! ska ha personalfest då med mitt plan, plan 3 alltså :) ska bli jäkla skoj! vi ska vara hemma hos anette och käka plankstek + dricka rödvin ! anette brukar ju ha dendär berömda dunken också så man brukar inte vara nykter när man kommer hem :) haha. jaja vi får se hur det går!
lördagen blir lugnare TROR jag. kommer kännas lite konstigt att inte gå på Cover, men den som lever får se! blir iaf en sväng till Lögdeå på förmiddagen. det blir nog lite shopping på Häggströms isf :)

jaja nu är jag så jävla trött att jag tror jag dör. blir nog läggdags redan NU!
känner inte av vaccinsprutan nått heller, ÄN. har inte ont i armen eller tecken på flunschan...

gonatt

minnen

tittade lite på sidan Yunkyard som säljer kläder och kom på att tänka på en fest med hårdrock i fokus hos mig för ganska precis 1 år sen...premiär för utestället Yunkyard och lite pitechicks hälsade på. det var jäkla kul och det har nog aldrig tagit 1½ timme för mig att gå in till stan, haha :)






brittans nya video

mitt ord blir: SNYGGING! men jag säger det igen: GÖR NÅGOT ÅT DINA ÖGONBRYN BRITTAN!


jag föll för grupptrycket...

folk på jobbet samt mamma har tjatat på mig att ta influensavaccinet. jag har ju varit minst sagt skeptisk! men eftersom jag tillhör riskgruppen (vården) så tog jag de då tillslut, idag närmare bestämt. inte för min skull, utan för att inte föra vidare detta till mina patienter. onödigt om man skulle få det och sedan smitta någon annan!
jaja...så nu får man väl se om man blir dösjuk nu ikväll eller imorrn. detta hör ju tydligen till biverkningarna om man har otur. med min tur så ligger jag väl hemma och snörvlar imorrn...

nu blir det lite gossip girl.

adios

Rolling Stones - Streets Of Love

Har fastnat i denna underbara låt :) tro det eller ej, men jag hörde den första gången i VBÅ! haha...dom nötte på den låten ett tag. annars brukar dom bara spela en massa skit i den serien...
men denna fina låt...me like!



You're awful bright, you're awful smart
I must admit you broke my heart
The awful truth is really sad
I must admit I was awful bad

While lovers laugh and music plays
I stumble by and I hide my pain
The lamps are lit the moon is gone
I think I've crossed the Rubicon

And I, I, I, I, I, I, I
Walked the streets of love
And they're full of tears
And I, I, I, I, I, I, I
Walked the streets of love
And they are full of fears

While music pumps from passing cars
A couple watched me from a bar
A band just played the wedding march
and the cornerstore mends broken hearts
A woman asked me for a dance
Oh, It's free of charge just one more chance

Oh I, I, I, I, I, I, I
Walked the streets of love
And they are full of tears
And I, I, I, I, I, I, I
Walked the streets of love
For a thousand years

You had the moves, you had the cards
I must admit you were awful smart
The awful truth is awful sad
I must admit I was awful bad

And I, I, I, I, I, I, I
I walked the streets of love
for a thousand years

And I, I, I, I, I, I, I
I walked the streets of love
and they're drenched with tears
And I, I, I, I, I, I, I
Walked the streets of love
For a thousand years


söt

såhär söt är min lilla bäbis nu på morgonen :)




haha jag dör..

hittade 2 bilder på vimmelbilder... hur lejd kan man bli?
första är från 24/10, andra från i helgen...


observera min läpp på denna..haha


supernöjd :)

jag blev verkligen positivt överraskad idag! jippiii!

Imorrn gäller det!

Det är då det bestäms ;)

kl 11

vilken lördag!!

ojoj vad roligt jag hade igår. Vi hade ju fixat en överraskningsfest för Veronika som fyller 30 år på tisdag..mitt jobb var att underhålla henne medan de andra fixade till allting i mickes lägga. våran "lögn" till henne var att jag, jocke, micke och hon skulle ha parmiddag :) ingen konstigt med det...grabbarna skulle få laga mat och jag skulle samtidigt göra en makeover på henne i våran lägga. sagt och gjort. hon kom över hit 16.30. jag hade blivit tillsagd att vi måste hålla till här till kl 18 så att allt folk kunde smita in hos micke, vilket jag trodde skulle vara lätt eftersom beauty takes time...men jag var fan snabb på att sminka henne och fixa håret så redan kl 17.30 var jag klar! skickade sms till jocke som sa att jag måste HÅLLA UT! det var de längsta 30 minuter jag varit med om. hon var peppad att gå över så jag fick hitta på allt möjligt. jag bjöd på drinkar, målade naglarna "som måste torka", sen gick jag så långt att jag tvättade mig under armarna och deon "måste ju också torka"...haha hon måste ha trott jag var knäpp! jaja...sen så var det dags. vi stegade över...hon anade ingenting! hon öppnade dörren och där stod alla och sjöng! lyckat måste jag säga :) sen partade vi på där ett tag för att runt 20.00 tiden dra till schlagerklubben och käka tacobuffe. Mmm va gott det var :) sen fortsatte kvällen i vanlig ordning med dans och karaoke :) bilder från kvällen finns på www.gulan.pixbox.se

Idag vaknade jag runt 12, trött som få...ändå fick jag för mig att jag skulle baka bullar, vilket jag gjort och nu har jag proppat i mig 3 st. GOTT!
Ikväll blir det bara att vara hemma med jocke + nån bra film. vi ska käka hemmagjord kinamat och sen käka pepparkakor och dricka glögg till filmen! ...yesyes..

ha en bra söndag!



på tal om Queen

kom jag på att tänka på en annan gammal goding, en låt jag lyssnat mycket på i mina dar.
ICE QUEEN med Within Temptation...MMmm...lyssna och njut!



When leaves have fallen and skies turned to grey
The night keeps on closing in on the day
A nightingale sings his song of farewell
You'd better hide from her freezing hell

On cold wings she's coming
You'd better keep moving
For warmth, you'll be longing
Any day
Come on, just feel it?
Don't you see it?
You'd better believe

When she embraces
Your heart turns to stone
She comes at night when you're all alone
And when she whispers
Your blood shall run cold
You'd better hide before she finds you

Whenever she hears raging
She takes a life away
Haven't you seen
Haven't you seen
The ruins of her world

Whenever she hears raging
She takes a life away
Haven't you seen
Haven't you seen
The ruins of her world

She covers the Earth with a breathtaking cloak
The sun awakes and melts it away
The world now opens its eyes and sees
The dawning of a new day

On cold wings she's coming
You'd better keep moving
For warmth, you'll be longing
Any day
Come on you feel it
Don't you see it
You'd better believe

Whenever she hears raging
She takes life away
Haven't you seen
Haven't you seen
The ruins of her world

Whenever she hears raging
She takes life away
Haven't you seen
Haven't you seen
The ruins of her world


idol

jag tror tamejfan kalle och mariette (mina favoriter) får hoppas ner en plats på listan. det Erik levererade idag är ju helt sjukt. helvete vad duktig han är!! shit....

GRATTIS

ETT STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN I VÅTT OCH TORRT, RISBERG!!!
hela 24 bast. nu är du en gammal kärring :)


en bild lika gammal som kriget...


min kille...han KAN.

Åh vilken lycka när jag kom hem från jobbet nyss och satte mig vid datorn.  till min förvåning upptäcker jag något som ligger på mitt tangentbord...Jocke har köpt öronmuffarna från Monki som jag ville ha + en dosa! jag sa ju bara i förbifarten sist vi var på stan "åh domhär vill jag ha"...och sen har han kommit ihåg detta och köpt dom till mig :) söööt! senså en till grej, han har också köpt ett par täckbyxor till mig. allt för att jag inte ska frysa i vinter! är han inte underbaaar så säg? ;) TACK ÄLSKLING!



DAGENS inköp blev:



http://www.swedenrock-online.se


seg vecka

jag tycker att denna vecka gått segare än segast!
jag vill bara att det ska bli lördag. födelsedagsfest + schlagerbuffe & cover...blir det bättre än så? nope :)

jag ska jobba ikväll. 16.15 - 20.30. bara dryga 4 timmar, slappt nanting...
annars idag så har jag städat hela lägga, GRUNDLIGT! allt utom dammsugning. det är så jävla trist så jag tar det sen. av nån anledning så blir jag förbannad när jag dammsuger. sigge också ;) haha..

jaja vet inte vad jag ska skriva mer.

adiosaahh

nu blir det shopping!!

nya Sweden Rock Shop katalogen landade i min brevlåda idag :) sweet!!



gatubarn

här har ni en bild på världens sötaste gatubarn:


klänning

Hittade en klänning idag på Gina Tricot, hör och häpna!, som jag ska ha på lördag :)
jäkla snygg var den och den liknar inget annat jag har i min garderob..
eftersom jag mest köper märkeskläder så är detta mitt näst första plagg från Gina (äger ett par strumpbyxor därifrån också)...men iaf...shit vad billiga grejer dom har. denna snygging kammade jag hem för 300 spänn! :


kopierar nog hela stilen på lördag!!


waiting for my love to come home..

Ska på stan strax! Väntar bara på att Jocke ska komma hem från jobbet :)
Ska ordna lite grejer för Veronikas "makeover" som hon ska få på lördag av mig! ska bli grrrrrymt kul!
Det blir nog att fixa en ny klänning till mig själv också ;) vet redan en som jag vill ha, hoppas den finns kvar!!

jaja nu ska jag fixa håret..

hejs

inget fan av måndagar...

sådär nu har man gjort bort ett arbetspass på veckans värsta dag! har varit grymt segt idag...
är väl fortfarande lite "trött" sen de hårda partandet i lördags! KUL som fan hade jag iaf. först var vi hemma hos Viktor på Ålidhem, sen drog vi på CoverClub. I vanlig ordning blev det mkt dansande och sjungande + en vodka red bull för mkt! hehe..

nu ska jag se VBÅ, sen desperate sen brothers and sisters! lovely!

hejs..

förresten, bilder från i helgen finns som vanligt på www.gulan.pixbox.se

 

 


RSS 2.0