har jag inte världens bästa honey så säg?

Detta kom Jocke hem med nyss:


okej han var en dag för tidig, men vi ska ju bort idag så ;)
Detta är då 3 rosor för våra 3 år tillsammans! &
En fiskelåda som jag ska använda som smyckesskrin. Vanliga smyckesskrin rymmer ju ingenting + att jag är ju tillsammans med en fiskeälskare...så vad är väl mer typiskt ? ;)
Vi firar alltså 3 år som ett par imorgon. 1 augusti!

Tack älskling! ;)
Trots att "vi inte skulle ge varandra något"
PUSS


skitväder

Såklart är det pissväder idag också bara för att jag är hemma.
Regnet öser ner och man har tappat allt sug för att hitta på något...
Däremot blir det nog en tripp till Lögdeå idag. Sen på måndag drar vi iväg på en Roadtrip till Stockholm! Först ska vi stanna till i Tierp i Malin & Jörgens torp, sen drar vi vidare...  NÅGOT att se fram emot iaf :) Så Stockholm!! Ta och bjud på finväder i veckan ;)

nu ska jag duscha o göra mig klar..

hejs

bjuder på lite bilder


Sigge på Hemlunda


I södra Hamn & tittar på skotertävling


På fest hemma hos Tuss & Micke


Sushi & födelsedagskalas hos Petra & Mange


Härliga Gläntan, Norrlands riviera :)


Jag & Risberg, PDOL-torsdag


Risberg & Danne, PDOL


Jag & Jocke, PDOL


Over the Rainbow


SötPeaken


KUSSARNA ;)


Dead by April


LYCKA


Mina nya handmålade vinglas från Keramix. Stolt :)


home sweet home

Nu är jag hemma igen!! I umeå alltså ;)
En vecka har gått himla fort måste jag säga. Men de är ju så, tiden går fort när man har roligt!
Igår var jag ju som sagt in på PDOL-området. Först på dagen med mina systerdöttrar. Dom åkte karruseller och spelade på lotterier. Jag och Sanna gick in i Harry Potter huset och jag fick en jäkla överraskning när jag gick ut ur huset. Jag var helt oförberedd på att det skulle blåsa underifrån så jag blev jäklat livrädd. Såg ganska kul ut tydligen för alla skrattade åt mig...buhu ;)
Sen på kvällen drog jag & Jocke till Risberg & Danne för att äta gomiddag och förfesta. De bjöd på inbakad fläskfile som var så sjuuukt god! Runt 21.30 drog vi in på området för att se Over The Rainbow, riktigt bra var dom. Träffade även Peaken och Robban där. Lite senare under kvällen träffade jag även KUSSARNA, Joel & Lena alltså. Detta var första PDOL på flera år som jag inte förfestade med dom. Men tur vi stötte på varann på området :) När klockan var 00.00 for vi tillbaka till stora scenen för att se Dead by April. De var bättre än vad jag väntat mig :) Dock stod jag bara ut till 00.20 och sen ville jag & Jocke dra hem. Var så sjukt trött. På vägen ut ur området träffade vi Elin & Erik. Snacka om överraskning :) Lyckat! för nu har jag träffat alla jag velat träffa under mitt pitebesök :)

Idag började vi röra oss hemåt kring 13.00. Det kändes himla trist. Solen sken och de var riktigt supervarmt i Pite. Ju närmare vi kom Umeå ju sämre väder blev det. Så nu sitter man här inne i lägengeten, kallt och jävligt ute. Tur man sticker till Sthlm nästa vecka och Pite en gång till under Nolia :)

jaja nu ska jag slöa och se tv. är sjukt trött.

hejs

Pite dansar och ler

Eller Pite super och spyr som det kallades där ett tag :)
Igår körde allt igång! Jag och Jocke var på stan på dagen och käkade Oxfilerulle med beasås! Grymt god, gillade inte köttet dock för det var inte oxfile. Tivolit öppnade 18.00 igår men det var inget vi orkade fara på. Istället drog vi förbi Larsson och Robert en stund för att bland annat kolla in deras nya lya. Fick ju träffa Liam också som har blivit så stor sen sist jag såg honom :) Efter besöket där ringde jag Peaken och mötte upp henne och Robert utanför Norrstrand. Hade velat se hur NI bor också men får ta det någon annan gång ;)

Idag blir det däremot tivoli kl 12 med mina systerdöttrar. Vädret är lite halvers men det verkar som att det kan bli sol. Ikväll blir det att gå in på området. Förfest blir det med...hör och häpna...Risberg och Danne! Det var inte igår jag festade med henne kan jag bara tala om ;) Banden som gäller ikväll är Over the Rainbow och kanske Dead by April som spelar efteråt. Inte för att jag har lyssnat särskilt mycket på dom men de vore kul att kolla iaf.

Jaja nu måste jag göra mig klar om jag ska bli färdig innan 12.

ha en bra helg!!

PUSS

what a day

Dagen började kl 09.00 med att jag och Jocke drog iväg till Haparanda och Finland för att shoppa lös på Ikea samt gå på Alko! Det blev många bra grejer på Ikea, bland annat ett bord + 4 stolar till vardagsrummet! Känns bra att det inte bara blev en massa småkraffs :) Måste säga att jag ÄLSKAR maten på Ikea, speciellt gravad lax med gravlaxsås. Visst smakar de väl samma hemma men det är ändå lite godare när man äter det på Ikea och kan dricka billigt kaffe + äta gokaka till efterrätt! Hoho...
Efter Ikeabesöket hade klockan blivit 16.00 och kring 18.00 var vi hemma i Piteå igen. Vi drog direkt till Petra & Mange i Hemmingsmark för att fira brorsan som fyller 28 år idag samt för att äta hemmagjord sushi! FYFAN vad gott :) Busade även en stund med Sanna & Thea.
Nu är klockan runt halv 11 och jag är helt slut i skallen. Blir en tidig kväll ikväll. Imorrn börjar ju pdol så är vädret bra blir det först Gläntan på förmiddagen sen marknad/tivoli på kvällen. Inte för att jag ska åka nån karusell men de är roligt att bara strosa omkring och kolla in området...
yesyes...nu blir det sängen!
Har haft skitkul idag!!! Livet är underbart :)

gonatt

Löning

Idag fick jag lön. Lön är alltid = shopping :) Dock inga roliga grejer. Det blev DYR hundmat till lillSigis + en hundbur för ca 700 spänn...gaah! Men de är nödvändigt :) efter krocken i bertnäs som var igår så fick jag tummen ur och kom på att sigge behöver en bur när han åker bil. det räcker inte med att jag håller honom i knät...tänk om man skulle krocka...usch! sen upplyste tuss mig om att det är olagligt att ha hundar lös i bur...yesyes..
Annars så shoppade jag lite småkraffs på Dollar ;) samt massor av böcker på Kupan. Att jag inte tänkt på de tidigare! 5 kr för en bok, skitbilligt! Inte fan behöver man nya böcker när man bara läser dom en gång och sen kastar bort dom...så 5 kr är fan bra :) plus att jag hittade många böcker från mina favoritförfattare så jag är helnöjd. Kupan är underskattat :) annars brukar jag bara vilja spy av lukten när jag sätter min fot på second hand affärer. men nu har jag växt upp och insett va mycket man kan fynda ;)
Har även varit på hemlunda (check!) idag så sigge fick bada fötterna. tönten vill ju aldrig simma utan han ska vara som sin badkruka mamsen och bara "doppa fötterna". dock försökte han få tag i en tennisboll i vattnet vilket inte var lätt så en gång doppade han hela huvudet. något söt var han då ;) hostade som fan efter en kallsup + att han fick så smalt ansikte...hehe..sötgrisen!
Sen efter trippen till Hemlunda så fick jag äääääntligen träffa mina underbara systerdöttrar Sanna och Thea. Gud vad jag har längtat efter dom! Vi ska till Hemmingsmark imorrn hos dem och käka hemmagjord sushi! Fan va gott det ska bli. Däremot ska jag och Jocke fara till Haparanda på Ikea först och sen dra över en sväng till Finland för att gå på Alko. Så ska vi hinna äta middag hos Petra så måste vi nog iväg till Ikea ganska tidigt imorrn. BLÄ. Hatar tidiga morgnar! Hörde även på vädret att "ryssvärmen" ska dra in över norrland så det blir nog ganska varmt imorrn. jag som hade velat på gläntan någon dag får nog ta det på onsdag istället. blir säkert ännu varmare då...

jaja nu ska jag och jocke se lite film, känner mig lite slö idag...

adios

1906

Fan vad jag har haft det bra här i Pite sen jag kom hit i fredags :)
Fredagen bestod av shopping med mamma och syrran. Sen på kvällen grillade vi hemma och efter det drog jag och Jocke till Tuss & Micke :) Riktigt kul att se deras snygga nunor igen! Vi beställde biljetter till Sabaton som ska spela här i pite den 10 december. Det gäller att vara ute i god tid vettni ;)

Lördagen började med att jag och syrran drog på loppis i Badhusparken (check!). Det var grymt fint väder och efter det drog vi på stan. Köpte glass på Cafe Pite (?), after eight och trippelchoklad (check!)! GUD VAD GOTT! Vi drog till södra hamn (check!) för att äta upp glassarna och där mötte vi upp Jocke, Jörgen och Micke. De var skotertävling där så vi stod utanför staketen på bänkar och tittade när alla galningar körde vanlig skoter på vattnet. Riktigt kul faktiskt!
Efter det drog vi hem och jag började göra mig iordning för kvällens fest! Det blev grillning hemma hos Tuss & Micke och sen vare tänkt att jag och Jocke skulle fara till Larsson & Robert men det blev att dom kom dit istället. Håkkere kom förbi också! Utgången blev på 1906(check!) där jag inte varit på säkert 3-4 år :) Det var grymt mycket folk ute och jag träffade många gamla godingar :) Kvällen avslutades på Big Boy (check!) där jag tappade min GODA hamburgare på golvet, buhu... hehe :) Men helt klart en LYCKAD kväll ändå!!
Kung att pites krogar har öppet till 03 under sommaren :) Ta lärdom av detta UMEÅ! ;)

Idag har jag och Jocke slöat, sovit och slöat ännu mer. Nyss har jag tryckt i mig en blandsallad med currydressing från Ängeln (check!). SOM jag har längtat efter dessa goda smaker..MMmmmm...
Det regnar ute nu så vi ska fortsätta slöa hela dagen lååååång..

jaja nu ids jag inte skriva mer idag. jag laddar upp bilder då jag kommer hem till Umeå igen, glömde sladden hemma.

goodbye

uppe med tuppen

vetefan vad de är med mig idag. jag steg upp när jocke for till jobbet imorse. eller jag steg upp när han steg upp rättare sagt. så jag har varit vaken sen kl 06. har tillåme hunnit se en film. apollo 13 som är en gammal goding :)
jag är konstig.
kanske är jag överpeppad för att fara till pite idag?

nu när jag ändå är uppe kan jag ju lika gärna göra bort duschandet, sminkandet och hårfixandet.

hejs

bara för att han är de sötaste jag vet...

får ni se 2 sovarbilder på sigis...



Södervik

Ikväll har man varit i Södervik för att fiska, äta god mat och bara umgås :) Riktigt trevligt!
Jag fick en abborre på 3,3 hg och blev SÅ nöjd, sen bara en stund efter var ju Jocke tvungen att bräcka mig med en på 1,3 kg. jäkla as! :) Sen fick vi en massa småfirrar också! Så nu har vi fisk så det räcker och blir över :) Blir ändå att fiska mer sen när vi kommer tillbaka till Umeå igen nästa vecka...jaja...

Annars ikväll så har jag packat färdigt för pitetrippen. Blir att försöka fara så fort som Jocke slutat jobbet. Hoppas bara Malin & Jörgen hinner hit innan vi ska fara så dom får se våran lägga :) Dom har ju varit i pite nu en vecka och ska köra ner till Sthlm igen imorrn såatt...

nu ska jag busa me lillsigge

adios


Nöjd


pirripirr

Nu har jag inte varit hemma i pite på ett tag :) det känns nästan lite pirrigt för jag längtar så jävulskt!! sommaren i pite är bäst!  som dom sjunger: " för det är här man känner vars stigarna går, och man vet vem som är släkt med vem, de är här man vet var gäddorna står, det är hit man kommer när man kommer hem" :)
Nostalgi!!

längtar längtar längtar!!!!
Badhusparken, pdol, gläntan, hemlunda, småstan, månskensgatan, kompisar, familj.... LOVE




ses på fredag!!


mer smink?

Fick mail av en tjej som vill ha mer sminktips och sminkbilder på min blogg :)
Mitt svar till dig blir då att söka upp nån sminkblogg för jag sminkar bara när jag har lust! Men självklart dyker det upp nått då och då :)

Håll utkik ;)

Fick närsan lust att sminka nått me 88-paletten!

Äh, att se lite Royal Pains lockar mer ikväll :) Har städat hela dagen och har haft besök av Jonna och Fredrik så jag känner mig helt slut. Så lite serier ikväll blir helt perfekt!
Jag älskar semester :)


Längtar tills nästa vecka då jag får träffa "kussarna" ;)
Blir samling på Månskensgatans baksida då?
Blir som sagt bara pdol-torsdag för mig, men förfesterna består!


okej nu är det bestämt...

JAG OCH JOCKE KOMMER TILL PITE PÅ FREDAG!

KAN INGEN STYRA UPP EN ROLIG FEST MED UTGÅNG PÅ 1906?? var säkert 2-3 år sen jag var där sist :)



kan ni säga nej när jag tillåme försöker mig på puppyeyes? ;)


Bästa låten just nu :)

Kan de bli mer sommar?

 


Helgen i bilder... :)


Stötte på skogens konung


Fiske




Stannade efter vägen för att titta på sötkalvarna


Bad




Pose

Nästan osminkade versonen av Emma. Bara mascara här...

Fest på lördagkväll

Micke & Veronika kom förbi i Lögdeå

Jag hade solat på Salusand under dagen. Resultat: KRÄFTA

Och helgen avslutades med dopp i kopp :) MMMMmm!


Im sorry

Sorry kära läsare som hänger med varje dag trots dålig (läs:ingen) uppdatering från min sida :) Jag har legat lite på latsidan med bloggandet...skyller på det fina vädret som alla andra ;) Som jag nämt tidigare här i bloggen så får jag semester IMORRN!! Ett ynka pass 07.00 - 14.00 sen börjar det LJUVA livet! Ledig i 4 hela veckor, känns nästan overkligt...
Hittills under sommaren har jag ändå hunnit med ett och annat trots jobb. Jag har hunnit få lite färg på min extremt bleka vinterkropp, jag har fiskat, jag har shoppat som FAN, jag har träffat Melissa som var i Sverige och Umeå en kort sväng, jag har varit på svärfars 60-års kalas som var hur kul som helst...med mera med mera :) NYSS körde de årliga motorcykelgänget förbi också!!! Trodde jag hade missat dom detta år men icket! Har sett de varje år nu sen jag flyttade in på väst på stan :) Med motorcykelgänget menar jag säkert 100 st motorcyklister som kör i karavan varje år...

jaja...imorrn blir det att dra till Lögdeå. ska bada i havet, grilla, sola och shoppa på Häggan..
sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

bajbaj


Melissa och jag


jag i södervik


sigge spanar efter oss då vi sitter i båten


älskar denna klänning! (har nu köpt likadanklänningfastisvart)


VI


fan va naaajs...

Melissa är i Umeå and on her way to my place :)
Ska bli så himla kul att träffa henne...känns som de vore hundra år sen sist!

Så ni kan ju alla räkna ut....JA det blev fest ikväll :)


Puss



enda "nya" bilden jag hittade på dig Mel ;)


Älskling!


snälla kan någon bota mitt "habegär"?

Ååååååh jag kan inte gå in i en affär utan att köpa något. Samma sak idag :) Från och med nu ska jag inte shoppa ett smack förrän jag får semester!! Därmed basta :)
Dagens inköp bestod av en klänning, BH och hårgrejer...

Jag har varit ledig idag efter att ha jobbat 2 nätter. Imorrn jobbar jag 07.30 - 19.30 och är ledig på söndag. grabbarna ska ju vara med i masters brännbollsturnering imorrn, men jag tror inte jag orkar joina festen efteråt när jag jobbat så många timmar. har dessutom inte vänt om dygnet ännu. så jag förmodar att det blir en lugn kväll imorrn när jag kommer hem... men man ska aldrig säga aldrig :)

NU: Jocke, Sigge, film, oxfile, strips och ett glas rött!
Ha en bra kväll alla! :)





Emma tipsar!

Skandinaviskt hår? Platt hår? Glanslöst hår? Tunt hår?
Stämmer nått av dedär in så har jag testat en jättebra hårprodukt från Nivea som jag tänkte tipsa om.
Det är ett moussebalsam som man använder i blött hår som sedan ska sköljas ur.

Nivea Volume Sensation - Volumen Mousse Conditioner



Funkar faktiskt bra. Håret känns glansigt och luftigt...
Betyg: 4½ av 5


RSS 2.0