gammal goding med ett band jag hatar

I see you in my arms
I will let you go every time I see you
I think I dont need you
I feel the pain again every time I see you
Oh, why this again?
I dont live like that
Oh, somethings within me
How can I help you see?
When I wrote riddles in your head
Why cant this be, you and me alone
Waiting for the right ones
I think were growing old
What time is left, soon we will be gone
Oh, why this again?
I dont live like that
Oh, somethings within me
How can I help you see?
When I wrote riddles in your head
You say you are the one, your own fiction way
Well, you owe me some time so let me go


power

Torsdag idag. Egentligen ska jag sitta på ett seminarium as we speak men vem ids. Får skriva en BRA hemtenta istället :) på eftermiddagen blir det L-ABCDE övningar och det ska jag gå på.
Jag längtar till helgeeeeeeeen! Då blir det fest med brudarna :) de var fasiken på tiden att nån styrde ihop nått!

Från de ena till de andra, konserter! Det var ett tag sen jag gick på en nu. Skulle bara vilja försvinna i en Metallicakonsert nu! Typ Big 4 som var i somras, samma låtlista. Kollar runt lite på ticnet men de är inget som jag vill se just nu. Möjligtvis Red Hot Chilipeppers men njaa. Hade jag inte varit fattig student hade jag dragit dit. Hatar fattiglivet. Kanske man ska börja om att jobba samtidigt som studierna?! Kanske kan ta dedär extrajobbet på NUS. blabla.

Längtar till pite gör jag också. Mina älskade syskonbarn skulle va roligt att träffa.
Jaja iväg me alla tankar och in i duschen.

ví hörs.



SNYGG-Gagabilden:


tjena

Nu är febern helt borta, men VARFÖR har jag så sjukt ont i ryggen...och nu på senare dagar ont i ett BEN! gör så jäkla ont runt knävecket när jag går så jag måste halta. haha. lite komiskt! jag har då aldrig varit med om nå liknande tidigare. skulle inte förvåna mig om man åkt på nå helvete! jaja nu är det dags att rycka upp sig lite, sluta kröjma på om alla dessa krämpor!

Idag är det lördag. Gårdagen var lugn, skulle egentligen på kräftskiva men de blev ju inte av. Ikväll skulle jag vilja fara på cover och battle of botnia festen som är där. men de kan man ju glömma när jag knappt kan gå som en vanlig människa. ne ni mina vänner. det blir lugna gatan för emma rankvist i helgen :) måste ju kunna ta mig iväg till skolan på måndag. skandal att jag bara varit där en gång sen den började!

jaja nu blir de ryggläge. antingen film eller så provar jag sova en stund.

adios

devil


hello

skolan är ju igång så jag har aldrig tid att skriva här. ifs har jag bara varit där 1 gång på 2 veckor men ändå ;) finns ju alltid arbeeejt att göra :)

ikväll blir de coverclub. min premiär där var ju förra lördagen! härligt att vara igång igen :)

blablablabla. sorry läsare, inge mer att skriva just nu. jag lever iaf!

bajbaj

Fiske

Det blev en liten fisketur idag med Jocke, Peter & Jennie trots vädret :) Så länge det inte regnar så! Jag fick ingen fisk med de bjöds på fika och kaffe + bra sällskap så jag var nöjd iaf :) Väldigt trevligt!

Nu är jag trött och slut. Har pluggat en del idag också. Känns bra att vara lite produktiv :)
Imorrn blir det surströmming i södervik och på lördag blir de fest med några klasskompisar! Cover Club here I come :)

nu ska jag spela yatzy, hoho.

hejs

ska köpa idag...

Från Gina Tricot faktiskt :) Endast 199 kr!


1 år sen

Idag är det precis ett år sen jag vaknade upp på Globen Hotell med hjärtat i halsgropen (Ozzy konsert kvällen innan) av att mamma ringde på min mobil. Hon brukar ju aldrig ringa runt 08 på morgonen så jag visste att hon hade något viktigt att säga. Samtalet man inte vill få. Det var då hon berättade om pappas misstänkta hjärtinfarkt. Efter denna dag så följde de värsta månaderna i mitt liv. Det var inte bara en hjärtinfarkt...en vecka senare så åkte han på akut mitralisinsuffiens som följd av papillarmuskelruptur på hjärtat! Ingen bra diagnos att få. Den slutliga utgången blev såklart lyckad :) men oddsen såg inte bra ut i början. Jag är så glad och tacksam mot alla sköterskor och läkare som tog hand om honom och oss under den tiden!



Jag & farsgubben  <3


Vila i frid

Flygplansolycka i Ryssland. Över 40 döda bland annat Stefan Liv, hockeymålvakt. Fruktansvärt tragiskt!! Ett helt hockeylag utplånat. Även en av mina favoriter från Slovakien, Pavol Demitra dog i krashen :/ Ni som känner mig vet ju att jag hejar på Slovakien efter Sverige i VM/OS - sammanhang...och han var en av mina topp 5 i laget!
Stefan Liv däremot har jag en liten hat/kärlek mot. Konkurrent i HV71 och lite smådryg kille...men riktigt duktig hockeyspelare helt klart!! Vilken förlust...



tjat

Förkylningen håller i sig och jag fortsätter med pessimistiska inlägg! Har sån jäkla huvvevärk att jag inte ens orkade med skola idag. Det regnar ute och Sigge behöver ju sina promenader trots att jag är sjuk. Så nu sitter jag här med en snygg wetlook i håret, yeah. Sigge kör en annan variant, han rullar runt på mattan för att torka :)

Tror inte jag skrivit det här tidigare, men Sigges uppfödare Viveka och hennes man har dött. De dog tydligen i en bilolycka på min födelsedag, alltså 26 mars. Det är ju jättelänge sen och jag har inte vetat om något! Usch så tragiskt, hon var en sån fin människa. Nu kan jag inte hämta en till hund därifrån heller om det nu skulle bli så att sigge nångång skulle få en lillebror!


Sigge med syskon


Skola

Då har jag gjort bort första skoldagen. Info i vårdvetarhuset i ca 2½ timme. Lämplig början :) Däremot är det mycket nu sen, vi har seminarium redan på tisdag! Beställde böckerna nyss som gick lös på 750 kr, för 2 ynka böcker!!! Jaja...

Jag och våran basgrupp har även hunnit smida lite festplaner inför lördag! Cover öppnade ju i helgen och jag måste dit på lördag! saknar stället :)

yesyes, nu blir det kaffe och lite inspelat VBÅ!

hejs

min bröllopsoutfit


Bröllop

Sådärja...då har dödspolarn gått o gift sig! ;) snyggare brud har jag inte skådat! Tårarna rann i kyrkan och tårarna rann när det var dags för tal! (Varför har man blivit så blödig på senare dar?)
Själva bröllopsfesten var på Norrmalmia i "glasentren", dukningen skitsnygg, maten god och alkoholen flödade...eller nå ;) Lyckat helt enkelt! Grattis Peaken & Robban än en gång!! :)



internetshopping

Jag blir galen, varför kan man inte avstå att gå in på olika sidor och klicka hem saker. Från och med NU är det internetshopping förbud som råder....IGEN!


damn

Förkylningen är såklart ännu värre idag. Får åka till Pite imorrn istället, tur bröllopet börjar kl 15 :)

yearbook, 10 år

Hur såg jag ut egentligen?



2001, men orginalhårfärg & allt


2002, yeah


2003, precis innan hårfärgningen



2003, mitt största misstag: att prova på brunett!
crazyeyes


2004, var ju tvungen att färga tillbaka. lite misslyckad färg här.
och vad hade jag för tröja??


2005, sådärja...på bättringsvägen! minksjal & allt ;)



2006. Lite bättre makeup


2007, snyggare än föregående år iaf


2008, provade på lite clips o längre hår ;) lite mer dirrrty


2009, min Peak! mitt snyggaste år


2010


2011, älskar seawaves!!

Slutsats: Ja nog fan har man blivit snyggare med åren. Men det känns som att vändpunkten är nära nu!


uppgraderat spotify

Jävla sjukt att man måste hålla på uppgradera grejer hela tiden. 49 spänn hit 100 kronor dit. Jaja nu får jag då lyssna på vad jag vill hur mkt jag vill igen :) som den 80-talist jag är så tycker jag att musik och film ska vara gratis...som det alltid varit ;)

Idag är jag extremt negativ. Jag fattar inte att jag blivit sjuk IGEN! Alltså vad har jag för jävla immunförsvar egentligen! Har jobbat inatt med 38,7 graders feber och har nyst typ varje minut.

Men det var ändå kul att jobba lite igen, slita och träffa alla underbara människor! "Åh du är så gullig & snäll, jag har saknat dig så mkt" "Men Emma vaaar har du varit? Trodde att jag aldrig skulle få se dig igen" "Nu kommer tjejen med det fina leendet och det fina hästsvansen" osv osv... Man får så mycket mer tillbaka när man jobbar med människor än med saker, papper osv. Så det känns helt rätt att plugga vidare till ssk där jag får fortsätta att arbeta med människor! Blablabla. Bäst att sluta skriva nu innan jag blir för sentimental. Feber har den inverkan på mig. haha

Bröllop i helgen! TJOHO :)

RSS 2.0