seg

Idag har det landat! Idag har jag för första gången VERKLIGEN fattat att jag ska flytta. Har packat ihop det sista nu ikväll, har handlat de sista som behövs....och imorrn bär flyttlasset av mot Liljansberget. Känner mig gråtfärdig. Kommer sakna Väst på stan så inni helvete. Min sista natt här på världens bästa område.... Har aldrig känt mig så hemma som här. BLÄ! 36 kvm here I come! Hur fan ska jag få plats me alla grejer? Usch.

Ont i skallen har jag idag också. Har knappt sovit något inatt och klev upp 04.30 för att jag inte kunde sova. Det blir en tidig kväll ikväll. Har praktik 06.45 till typ 12.00 imorrn. Ska egentligen sluta 15.15 men jag ska jobba in lite tid senare. Jaja...

nu ska jag spendera min sista kväll här genom att INTE sitta vid datorn.

hejs

kompensera

Okej, jag känner att jag var tvungen att kompensera med ett positivt inlägg också.
Har idag fixat en biljett till In Flames som spelar här i Umeå den 24/4. NICE ska de bli :) var ju 7-8 år sen jag såg dom sist. ifs är de nya albumen dåliga men jag får hoppas de dammar av några gamla låtar också...!



en klagan till

Hinner inte heller träffa familjen nått mer detta år. Trodde ju att dom skulle bila ner till sthlm kring jul och komma förbi mig en sväng här i umeå....men ICKET! familjen Rankvist har blivit modern och ska ta flyget, haha :) ja herregud....


Samvården

Saturday I love you like gold Not like the Monday, you pass like a ghost...

Första dagen på praktiken idag! Känns väl sådär. Samvården med öron, näsa, hals, plastik, tumörer osv verkar vara ganska intressant plats, MEN jag orkar iiiiiiinteeeeee! Jag har så jäkla mycket annat att tänka på. Hemtenta, omtenta farmakologi, plugga till tentan i denna kurs, skriva VFU-arbete, KTC-eximination, flytt, jobb, Sigge med mera. Känner att det finns ingen jävla tid! Och inga julklappar har man köpt än heller. Kommer inte hinna att gå på stan nått så det får bli mitt älskade internetshoppande i år igen :) Om jag ska säga EN positiv sak i detta inlägg så ska de väl vara att JAG KLARADE LÄKEMEDELSBERÄKNINGStentan iaf. Men inte de var helt smärtfitt heller. En virrpanna som jag hade ju inte läst förbladet på tentan där det stod att beräkningarna ska vara med också. Jag hade ju bara skrivit in svaren...men som tur var var ju dom RÄTT så idag efter praktiken for jag till skolan och fyllde i hur jag räknat talen = JAG BLEV GODKÄND :) tur läraren var snäll med mig..."men nästa gång är jag inte såhär snäll" sa hon. "bara för att de var eran första läkemedelsberäkningstenta så får du G eftersom svaren var ju rätt"...blabla! tur man har flyt nångång idehär jäkla livet :)

I helgen har jag tagit det lugnt som jag sagt att jag skulle göra. Har bara myst på och spelat Street Fighter på supernintendo :) lovely har det varit! behövde verkligen en såndär helg :)

Resten av veckan består av praktik. Enda dagen jag är ledig denna vecka är på fredag. Fyfan...tror jag bränner av 60 timmar...mer än en heltidare. Helt sjukt schema jag har för att vara på praktik...
På torsdag är det dags för flyttning så särskilt mycket vila blir det inte! BLÄ BLÄ BLÄ
nu ska jag sluta skriva innan jag beklagar mig ännu mer.

hejs


det är inte lätt att va bäst

Freeeeedag, äääälskade fredag :)
Har skrivit klart hemtentan nu. Började igår och färdig idag, känns bra :) bara lite finlir kvar som jag har tills på tisdag att fixa. Så nu kan jag slappa i helgen med gott samvete! Eller de finns ju alltid andra saker att göra, men de får vänta. På måndag börjar praktiken och då är det färdigt med sovmorgnar :/ längtar inte det minsta!
Resultaten av läkemedelsberäkningstentan finns ute nu...alla utom MINA resultat. Så jag vet inte hur det har gått än. Läraren vill prata med mig så jag ska väl bara rätta till ett litet slarvfel(ej felräkning då får man IG) eller avrunda "dropparna till hela droppar"...så kanske jag har godkänt på den...hoppas hoppas!

Hmm helgen blir lugn för mig. Hade tänkt dra iväg på lite party imorrn men det ids jag inte. Jag har ju blivit så lugn och fin nu på senare dagar ;)



kärlek vid första ögonkastet




bäbis dygt 2 månader gammal... :)


segdagen

Fan vilken seg dag det har varit idag. Vaknade 10.30 (missade 10 minuter av VBÅ) och var dödstrött! Sen har resten av dagen segat på i samma fart. Skulle ju vara på skolan 12-17 men de ides jag då INTE. Var hemma ist och såg en föreläsning, gjorde klart portfoliot till VFU:n och packade lite grejer. BLÄ kan det inte vara helg varje dag istället? Känns som att de är endast då det händer något roligt. Fast denna helg blir rätt så slö, måste skriva en hemtenta som startar imorrn kl 08 och ska lämnas in tisdag kl 16.00. Fyfan säger jag bara. Anledningen till att jag måste skriva denna skit är att jag struntade i att lämna in den sist och åkte på en omtenta ist. tråk tråk tråk.

Igår var jag hemma hos Mona och tittade på Alices 7 st små hundvalpar på 7 veckor. Fan va söta dom var! Var nära att jag snodde med mig en hem ;)

jaja nu blir det lite käk sen ska jag iväg! :D

PUSS

nelly.com, när du har lite att göra...








M M mmmm :)


pansarmuren och likgiltighet

Nedräkning! 9 dagar kvar...


nobody puts baby in a corner...

klassikerreplik från Dirty Dancing...men passar ganska bra på hur jag känner just nu.
Det är inte bra att jävlas för mkt med mig eller testa gränser. Aj aj om jag blir förbannad. då är de kört!
TÄNK på det.


crazyblicken


:)


sunday

hejheeej!
Ännu en helg har snart passerat och nu är det bara 10 dagar tills jag flyttar. Ska bli skönt att få ordning :)

Jag har haft en perfekt helg och umgåtts med lovely people :) Igår blev jag bjuden på middag hos Micke & Veronika...länge sen jag träffade dom o riktigt trevligt blev det :)

Just nu sitter jag och slöser på Så mycket bättre! Ska snart rycka upp mig och göra nån nytta.

dedär blev ett kort inlägg men jag ids inte skriva mer nu...

PUSS

ååååneeej

Vad gör man med sånthär elände då? Var ska man börja?
LESS


Nervös

Imorrn på skolan ska vi lära oss att sätta en PVK. Hoppas verkligen INTE vi behöver träna på varandra, då dör jag. Det var nog att bara få en nål instucken sist när vi tog venprover...men detta. Brrr ryser av tanken. ONT! Jag kan sätta en sån på andra, men ingen rör mina händer!
Sitter just nu och skriver lite på ett case som ska redovisas på tisdag. Det är ju så löjligt lätt att man nästan blir upprörd ;) Kanske borde plugga lite till omtentan istället!

Idag vaknade jag tidigt. Tror jag klev upp 07. Har fått mkt gjort däremot. Har packat en hel del, städat lite, tvättat och sett dagens alla serier ;) Shit va man hinner med grejer om man kliver upp i tid. Huvvet mitt känns bättre också och jag är less på att bara ligga ner...

Juste jag hörde att dom ska stänga ner pixbox.se. Vars ska jag då spara alla mina bilder ifall datorn skulle bestämma sig för att dö bara sådär en vacker dag? Får ta och bränna lite skivor eller nå. Men med min ordning lär dom tappas bort ganska fort ändå. Jaja...så då vet ni kära läsare...det är tidsbegränsat att snoka på mina bilder så passa på ;) eller så gör ni inte det...

en promenad på dehär sen blir det tvspel och fortsatt packning. jäklar va grejer man samlar på sig.
snart ger jag mig på kläderna, så vänner...först till kvarn gäller :)

PUSS!


sist jag "inventerade" alla skor...har samlat på mig några par sen dess och nu blir det SLÄNGA!


boozt.com

Varför har jag inte upptäckt denna underbara sida tidigare? Jäkla facebook och deras reklamer :)
Nu blev jag ordentligt shoppingsugen!! Inte bra att vara hemma med hjärnskakning sånnahär gånger..man blir ju som så...svag för vackra saker ;)

träffad?

Kursen vi läser nu på skolan är så jävla rolig att jag dör. Nu vet jag igen varför jag började plugga till ssk överhuvudtaget :) skönt att få en sån bekräftelse när allt varit skit ett tag! hehe. Såg nyss en föreläsning om hjärtklaffsoperationer. DEN hade jag velat se när pappa var sjuk. Minns att jag sökte ju all fakta som bara fanns om hjärtat och sånna operationer då han var dålig, men hittade inte så mkt just då. Känns så bra att få svar på mina frågor jag dragits med nu över ett år :) sånt gör MIG lycklig! energiiiii!

Annars då?
Jag har fixat allt som har med praktiken att göra och massa andra papperstråksaker. Ska fortsätta se lite föreläsningar nu idag. Har missat så mkt när jag inte kommit åt kursen i Cambro + min jäkla hjärnskakning har ju gjort att jag bara vill sova. men jag känner att jag börjar va på gång igen :)
Däremot klarade jag inte senaste tentan som jag tyckte gick så bra, BLÄ! jaja får satsa på omtentan då ;)

hmm...flyttar om 2 veckor. har hittat en soffa + en tv som jag ska köpa och packningen går framåt.

med de sagt så kryper jag ner under täcket igen och ser en föreläsning om lungemboli. hehe

PUSS







ett försök att gå på stan...

Gjorde ett tappert försök att dra på stan idag, men jag blev yr och illamående av min jävla huvudvärk! Hann köpa det jag skulle iaf :) Inte bra att köra bil däremot, tihi.

Nu blir det vila en stund, sen ska jag jobba med ett case resten av kvällen...typ. ska titta på det iaf!


hejs

Lycka

Det blev minsann en lyckodag idag trots allt :) 5 års väntan!


24 h

Då har man sovit i ungefär 24 h i sträck :) skulle kunna sova ännu mer men nån måtta får de ändå va! jag har dragit på mig en mindre hjärnskakning pga att jag råkade ramla lite och slå skallen i trappen våran. stengolv och allt! yeeey. så jag känner mig lite mördbultad med mina fina bula i skallen!
Menmen...annars hade jag jättekul i lördags! Först var jag hemma hos Anna tillsammans med Ingrid och sen kom Viktor förbi en stund också. Min tacopaj blev god som tur är :) När kl var runt 22.30 drog jag till Cover Club för att möta upp Nina med fler ;) och där stannade man till stängning!

fick ett oväntat telefonsamtal igår också av en "gammal kompis". kl 10 på morgonen...ja herregud...vill DU inte må dåligt så undvik att prata med mig då kvinna! don´t push my buttons! drama :)

nä nu ska jag se lite desperate housewives sen fortsätta med lite packning. det ser förjävligt ut här i lägenheten!

puss



mördbultat

Känner att en liten förkylning är på G! Inte bra inte bra inte bra inte bra.

5 timmar sömn nu på morgonen. Hoppas de räcker för att orka idag... :)

nu blir det frukost, göra en tacopaj och sen piffning. ingen tid för sömn.

puss

Scorpions IGEN då... ;)


Kris

Nu är jag snart inne i en kris. Världen är inte värd mkt såhär 04 på morgonen när jag är sjukt trött! Livet suger och tiden går sakta. Haha. Jag längtar till ikväll! Känner att jag behöver göra nått roligt! Det är lugnt här på jobbet nu och jag hör sekundvisaren på klockan ticka! Dobbidoo visas på tv. Gaaah! Bla bla och bla! Inte konstigt folk blir deprimerade

GOD morgon

Fredag måste vara den bästa dagen att vakna upp till. "Ledig" från skolan. Kaffe + cola zero + kexchoklad till frukost ;) Våra bästa år, Greys Anatomy & Private Practice...mina underbara serier :) livet är härligt!... på många plan! <3

Idag ska jag bara ta de lungt, jobbar natt 21.00 - 07.00! På sin höjd kanske jag ska packa lite mer grejer...och se nån föreläsning.
Imorrn blir det mys med Anna...lite tacopaj & vin...kanske utgång :)

nu ska jag koncentrera mig på vbå.

PUSS



då går vi vidare

sådär världen! nu kan ni andas ut. Emma Rankvist klarade fucking jävla klinisk kemi & mikrobiologitentan!!! det känns ju sjukt bra med tanke på hur "mkt" jag pluggat till den :)

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHA!

en evig väntan

Sitter och väntar på att få fara iväg till skolan. Börjar inte förrän 14.30. Drygt!

kräksigge

Vaknade imorse av att Sigge kräktes upp en hög, på SIDAN OM mattan denna gång. kändes ju tacksamt!
Sen har dagen fortsatt vara en kräkdag...fast inte bokstavligt talat då men som en metafor för en jävla dag.
BLÄ.

Packa är trist så jag har inte hunnit så mkt. Har fastnat i serien Pan Am istället.
Vi började en ny kurs på skolan idag också. Äntligen får vi läsa om lite sjukdomar. Hjärt&kärlsjukd. bland annat. Piece of cake om ni frågar mästaren på hjärtat (moi). Fast särskilt peppad är jag ju inte att börja på praktiken. Då är lata dagar ett minne blott.

jaja nu blir det diskussion.

hejs


tralalaa


packning & väst på stan

Har börjat packa lite smått nu inför flytten. Visst är de 21 dagar kvar men de är lika bra att vara ute i god tid för jag har ju praktik och allt sen! Var nyss ute på promenad med Sigge och kom på att tänka på vad jag kommer sakna alla människor här runtikring väst på stan också! Träffar alltid på nån man känner och deras hund. BLÄ. hatar när det känns vemodigt. liljansberget ser så trist ut. bara massa tråkiga lägenheter + att man ser universitetet därifrån. inte den mysigaste utsikten direkt. jaja det är bara bita ihop och göra de bästa av situationen.

Jocke ska på banken idag och de ska bli intressant och se vad dom säger. Hur man ska göra med alla cash från läggan utan att bli av med csn osv...blabla

nu ska jag fortsätta med packning. blir att slänga en hel del saker!

smack

Vilken lycka!

Nu har jag äntligen skrivit klart dendär jäkla tentan!! 55 minuter tog det :) så jävla skönt de känns! Hoppas bara man inte gjorde nått slarvfel på läkemedelsberäkningen! Ååååå nu kan man andas o slippa tänka på sepetenta :) hem och fira med migränsömn! Härliga spänningshuvudvärk!

tjena

Allhelgonafest i lördags som var supernajs :) Bränna hade fixat de bra med lokal och musiklekar. Vårat lag vann såklart :) Jag skulle ju vara Lady Gaga, men jag blev nått mellanting av henne och nått annat, vetefan vad. Kände inte för att ha för mkt sluttyhoe kläder så det blev nån annan sistaminutenklädsel. blablabla. BRA kväll helt enkelt ändå :)

Imorrn har jag tenta. Har pluggat några timmar idag faktiskt! Känns bra :) Ska gå igenom allt lite snabbt igen och sen ska jag soooova. SÅ lovely.

gonatt


sömnlös

Usch vad jag sovit dåligt inatt! Jag som trodde jag kommit in i en sovperiod igen, men icket!

Halloweenfest ikväll, yeeey! Fan va roligt de ska bli att göra sig i ordning. Nästan roligare än själva festen ;) älskar att göra udda sminkningar. jag har inte provsminkat nått innan så det ska bli spännande och se resultatet sen om jag lyckas på första försöket ;) men sminkningen är iaf inte lika pillrig som förra årets Gene Simmons.
Ni har säkert redan gissat er till att jag ska vara min älskade Gaga detta år. Hade tänkt fortsätta på Kisstemat(inte kiss som i piss, haha)  o va Paul Stanley men "det skulle bli så trååååkigt" tyckte någon. Så okej, jag kör på Gaga...fantasin sträcker sig inte längre än så.

Hmm. Ska även bli intressant o se om dedär gänget lyckas stänga/hacka ner Facebook idag. Skulle va skönt på ett sätt för man har blivit alldeles för beroende av skiten. Jag lyckas inte sluta va där självmant ;)
En LITEN liknelse med deras "mission" är när folk sa att tekniken skulle gå under nyåret 1999-2000. Ja...vi får se hur mkt sanning de ligger i de hela...blablabla.

och för att betona att jag inte är helt känslolös så tänker jag också, denna helg, på dem som "gått vidare" till andra sidan...hoppas någon tänder lite ljus på gravarna i arjeplog och svanstein...dit jag inte kan fara nu...
SAKNAR F...11 år sen nu <3 gör lika ont fortfarande när jag tänker på DIG trots alla år som gått..

nu ska jag dricka kaffe och käka Fingers till frukost.

hejs

drygt 3 år sen

"Everyone knows you. You look great and know this. You use this advantage and sometimes get in trouble with jealous girls because of that. You have many friends, female like male, but no or only a few really deep relationships. You don't know that theres a beauty inside of every woman, that is deeper than any physical beauty. Try to find your inner strengths and charme so you can shine from the inside out. :) Try to be kind and helpfull. Don't always think about yourself or your look - it is the inner woman people are waiting to see of you!"

Herregud nog har man väl ändrats på 3 år? Hoppas att man inte är sådär...

djupa funderingar såhär på kvällskvisten, not.
nu är jag uttråkad och ska försöka sova. imorrn då jäklar ska PARTYGULAN fram ;)

gonatt


hehe


så drägglar vi lite mer...


för fan...de börjar ta sig!

Har suttit ett tag med denhär jävla läkemedelsberäkningen nu och jag börjar fan fatta litegrann. Kan allt dedär som är basic men när de kommer till spädningar och infusioner är jag helt clueless. I try to remain, im trying not to go insaine...som Dolores brukar sjunga :) BLÄ. Vilken fredag alltså. Anna frågade mig om jag "tagit helg" än då kl var typ 12...haha. Hon känner mig, men jag har faktiskt INTE tagit helg än :) Lite kämpar jag på nu när vi ändå har tenta på tisdag. Eftersom det blir Halloweenfest och piffning hela dagen imorrn så känns det som jag måste tillbringa iaf ett par timmar till med böckerna ikväll. Söndag lär de inte bli mycket gjort.

Fick nya sweden rock shop katalogen idag och jag är inte bara liiiite sugen att dyka ner i den. Kollade igenom den gamla för ett par dagar sen o bara där fanns de hur mkt som helst jag vill ha...säkert ännu mer i den nya ;)

NÄ skärpning. Blir inge mer dator ikväll.

hejs

fettomat

Sitter och väntar på att min barnbox från mcD ska anlända..inte för att jag är så värst peppad på sån mat men vad gör man när man inte ids laga nått? fyfan kan bara tänka mig hur det ska gå när jag flyttar till egen lägga. mackor, mackor och mackor! :) jag vet, jag borde ta och växa upp men laga mat är ju så jäkla booring!

hmm va har jag gjort idag då?
Pluggat i typ 1½ timme vilket är något av ett rekord de senaste veckorna. är inte alls peppad på en tenta som man måste ha 100% rätt på. istället så har jag blivit hurtig och drar ut på flera promenader om dagen i minst en timme. yeha. påtal om promenad borde jag vara på playdate me sigge nu. men det går ju iiiiinte förrän jag käkat. finns inget värre än kall mat som egentligen ska vara varm. jaja. tråk tråk tråk.

saknar mina favoritmänniskor i pite gör jag nu också!

nu anlände maten.

puss

RSS 2.0