planer

Idag: Hänga me syrran och kompani.
Imorrn: Hänga med Viktor+vin+tacos+tisdagsrex
Onsdag: PITEEEEEE
Torsdag: ??
Fredag: PDOL
Lördag: PDOL på dagen
Söndag: Kulmungi? Haparanda?

komplimanger

Jag borde fara på apoteket oftare. DET är stället om man vill ha komplimanger :) Kvinnan i kassan blev helt tokig...hon sa: "ÅÅÅHHH vad du har fint hår....alltså ojoj! Fattas bara en prinsesskrona. Fina ögon har du också."
Sen när jag gick iväg så sa hon igen att jag hade fint hår... haha :) Det låter ju bra att man har fint hår :)

 

perfekt

Nu har jag varit ensam hemma ett tag och börjar bli lite less på det. Då blir det perfekt med lite pitebesök ikväll :) Syrran, Mange och mina kära syskonbarn kommer förbi och sover över en natt! KUL!!

fredags





sysslor

SÅ vad har jag gjort hittills på semestern??
Solat och slappat för det mesta, fiskat. Sen var vi i Lögdeå förra helgen och denna helg fredag till lördag. Förra helgen gjorde vi en liten tripp till ett ställe som heter Skeppsmalmen. Jättefint ställe som påminner om saltkråkan :)
Fredagen som var nu så gick jag & Jocke på Nordmalingsmarknaden. Köpte sockar och kryddor som vilket annat pensionärspar som helst :) Det blev ingen fest på kvällen utan vi tog de lilla lugna pga av den kommande fjällresan.






ensam hemma

Jocke, Kalle & Nicke drog från Umeå kl 05.30 i morse till pite för att hämta upp farsgubben för att senare fara vidare till Vouggatjålme och ta hellikopter därifrån till våran stuga i Goddo. De har väntat ett år på denna resa så det är skönt att de äntligen får komma iväg :) fiskegalningarna! sen att pappa ska åka hellikopter dit första gången är en syn för livet...synd att man missar det :) tur att jocke ska filma!
Själv så är man ensam tills på onsdag. Eller ensam o ensam...jag har ju lillbarnet :) känns faktiskt riktigt SKÖNT! får man säga så? ibland är det fan skönt att bara vara själv, äta när man vill, sova när man vill...bara slöa...gå omkring i mjukisar varenda dag osv osv. livet leker som en gubbe på jobbet brukar säga.
på onsdag ska jag hämta upp pappa och jocke i skellefteå...så jag får se om jag far till pite först DÅ eller om jag far på måndag eller tisdag. har ju som tänkt vara i pite en vecka nu...under pdol o allt.


Rest in peace Amy W

Det kom inte som en överraskning men är fortfarande SÅ tragiskt...
Amy Winehouse, 27, död. Att ingen hjälpt denna trasiga människa innan det var för sent.... eller kanske gick hon inte att hjälpa?

usch va trist...

Säger bara Back to Black! hennes bästa låt :)




dagens inköp


nya skooor


H&M fynd :)


klänning. gjorde om den lite...titta bilden nedanför



snyggare som tubtopklänning :)


semester!!

HEJ!
jag har semester och de känns så jävla sköööönt! Igår 07.00 gick jag av mitt sista nattpass på Skräddaren Carema och jag tänker INTE återvända. Städade ut skåpet, kastade massa grejer och med världens största leende på läpparna lämnade jag stället :) 5½ år har jag slavat dag ut och dag in på detta ställe men nu blir det inge mer. KANSKE tar jag på mig lite extrapass då jag vill ha lite pengar, men annars har jag inget inplanerat där :)

Det var en vecka sen jag skrev på bloggen sist. Det har inte hänt så mkt förrutom att jag var i Pite i helgen. Det var ju som sagt dop för lilla Elias och det var väl allt jag hann med. Ifs så hann jag med årets första dopp, på Gläntan. Vaaaarmt i vattnet var de också :)
Idag har jag varit i shoppartagen. Har återupptäckt H&M och shoppade lite grejer på Rean där. Bra för fattigstudent-ekonomin :) Sen så har jag & Jocke grillat fläskfile till middag, varit i Baggböle och plockat smultron samt busat med Sigge. Härlig kväll helt enkelt. funderar på att baka en smultronpaj för att ha med mig till Lögdeå imorrn...får se vad jag gör. Först blir det iaf Mentalist avsnitt :)

bye



sötsigge på gläntan



bildbevis på badaren



syrran & jag



den gooda smörgåstårtan



min snyggjocke på hemlunda


gillar jag bara hårdrock?

Diskussionen kom upp och mitt svar är inte BARA hårdrock. Jag gillar även Lady Gaga, 50 & 60-tals musik + vanlig rock. Älskar Elvis, älskar The Cranberries :)

Däremot så HATAR jag hiphop musik och de flesta R&B skit som Rihanna & Beyonce. Jag hade en period när jag var 13 år då jag gillade den skiten, så vissa gamla godingar kan gå bra...men annars klassar jag inte det som musik. för mig är det en bara en massa prat och ihopmixat ljud. Riktig musik då är det trummor, gitarr, bas som gäller :) Sen på alla fester ...då spelas ofta denna dåliga musik och jag står ut för mitt sällskaps skull. Brukar även ibland innan fest hos oss kolla på ex rixfms hemsida för att se vilken musik folk gillar och lägga in dessa låtar på en spotifylista, bara för de som inte gillar min musik. De gånger jag blir förbannad är när jag är borta på fest och efter timmars lyssnande på r&b och hiphop slår igång en låt som JAG tycker är bra. Då får jag mothugg direkt med "stääääng av skiiiiiteeeeen!". Bara DÅ blir jag förbannad. då vet ni ;)

känner att inlägget här ovanför består av dålig svenska och dåliga meningsuppbyggnader. störande kan tyckas, men jag orkar inte fixa till de.

puss

treat


kitchen

glömde att jag inte visat köket som vi gjorde om här i vinter :) dåliga bilder men man ser på ett ungefär ;)

FÖRE:




EFTER:



good morning

hello :)
idag är jag pigg o rask! vaknade runt 07 och klev upp ur sängen då...har tillåme hunnit se en film nu på morgonen. Love happens hette den och var ganska bra! Sitter just nu och slö ser Jims värld i väntan på VBÅ :)

Imorrn bär det av till pite! ska bli härligt att träffa mina underbara systerbarn. elias ska döpas så det blir en tripp till kyrkan på lördag. wiho. haha

nu ska jag lyssna på bethowen - fur elise.
sjukt i know, men låten har varit i min hjärna i flera dagar nu.

hejs

metallica

glömde ju nämna att jag självklart såg the Big Four på svt i söndags. fyfan vilken konsert metallica gjorde alltså! jag grinade om vartannat för att dom var så jävla bra...vilket låtlista!!! grrrrrr jag hade velat vara där...
sen att aftonbladet bjöd på 5 + var ju en sensation...inte ofta det händer. men de beskriver ju ännu mer hur BÄST dom är..ojoj!


Metallica Globen 2009


1 vecka

oj nu var de visst en vecka sen jag skrev någonting här. mycket roligt har jag hunnit med på den tiden.
I tordags kom ju mamma och pappa och hälsade på. Riktigt trevligt :) de sov över här till fredagen för att sen åka vidare söderut till Tierp där Malin & Jörgen har sitt torp.
För mig bestod fredagen av ännu ett pitebesök. Larsson kom ju hit :) Det blev fest på kvällen och utgång på O´learys! Sjuuuuukt roligt var det också :) De måste vi göra om snart babe!
Lördagen var det dags för Jockes syrras 40-års fest. Vi var ute i deras stuga, åt god mat och drack en o annan gin ;) däremot var jag gode sliten sen fredagen så de blev lungt för mig.
söndagen var vi i Lögdeå, solade och grillade, och på kvällen var de för min del dags för jobb. jobbade 2 nätter och nu är jag ledig till på söndag. sen jobbar jag bara sön,mån,tis och sen är det SEMESTER!!!! inget mer jobbande inplanerat för min del. från och med nu ska jag bara jobba extra om det behövs. annars är jag ledig till 2014 då skolan är färdig ;) DE NI!!

nä nu ska jag ut i solen.

vi hörs

en bild på finmalin som jag sminkade i lördags:


Larsson gästbloggar

Tjolullu!!

Är i Umeå hos min älskade Emma!:)yääääh!!

Vi har köpt lite mousserat jordgubbsviiin som vi smuttar på ;)

Har verkligen blivit ompysslad,fått mat i magen och en hel sminkning!Och sh*t vilken grym sminkning!Kan säga att jag har aldrig varit så här fin förr!:)Tusen tack älskade vän!

Nä,nu blir det dags för nånting att fukta strupen med;)

Puss från Umeå!//Malin Larsson <3


RSS 2.0