jag fyllde ju år

Fyllde ju år i måndags...

happy b-day to me typ! tiden går förjäkla fort nu. Shit vad många saker det kan hinna hända på ett helt år. Själv har jag varit med om en hel del ups and downs och många förändringar. Det är väldigt stor kontrast mitt liv nu om man jämför med och 26 mars 2011. Bara det att jag bodde på ett annat ställe, levde med en annan kille, ville andra saker. Inte kan jag säga att jag blivit visare heller på ett år. Känner mig fortfarande "dum" och forever young. har tänkt fortsätta med det tills jag fyller 30, vilket är många år eftersom jag är 22 år nu ;)
Dagen spenderades med Anna, i lung o ro. Vi käkade palt och en jäkla massa godis. Även de en kontrast från förra året då jag hade fest och vi var ca 40 pers hemma hos oss.
men är jag lyckligare nu? JA! är ju dökär och svävar på rosa moln hela tiden :)

nä nu ska jag se VBÅ sen plugga för tentan imorrn!

PYSS!


förra året

favoritlåt


Från deras nya skiva :)

finbesök

Har haft finbesök idag av Mange, Petra och min systerdotter Thea :) jag fick vara barnvakt när P & M drog till Sörmjöle för att kolla på en husvagn. Thea hon är så jäkla rolig att prata med. När vi satt och måla naglarna började hon: - Ja sånt där nagellack har mamma också, fast det är inge bra. När hon ska äta äpple så blir det kladdigt på nageln när hon ska ta bort grejs på äpplet. Jag frågar: Skalet menar du? Thea: - nä men dendär på äpplet som man ska ta bort som inte går att äta :) SÖTJÄVELN menar alltså lappen som ofta är fastklistrad på äpplena :) härlig historia om varför inte hennes mammas nagellack är nå bra :)

Sen hade hon ringt hem till min mamma påväg hem till pite, hennes mormor alltså :) mamma hade frågat "vars har ni varit då?" och thea hade sagt "hos din bäbis"(jag alltså). sen frågade mamma vad dom hade gjort i umeå. Thea sa att petra o mange hade tittat på en husvagn OCH köpt mjölk :)
HAHA viktigt info alltså :) vad som rörs i hennes söthjärna...ojoj. gillar dendär gullhönan :)

Annars då?
Helgen har varit luuuuugn. Anna var här igårkväll, lagade supergod mat, vi tryckte i oss ½ kilo choklad och såg på 10th kingdom. Myyysigt alltså :)
NU ska jag bara slöa och se tv.

saknar darling!

PUSShejs

nedräkning

Innan darling for till Matlta igår så fick jag fiiinfiiiiina födelsedagspresenter! Boken DET av Stephen King och VÄRLDENS SNYGGASTE HALSBAND SOM JAG VELAT HA I 100 ÅR :) Då snackar vi alltså om Alchemy Gothics "Bleeding heart". Nam nam nam! Tänk vad smycken kan få en på bra humör ;) TACK ÄLSKLING!
Sen den sämsta födelsedagspresenten är att han ska vara borta i 1½ vecka nu igen, BLÄ jag hatar Malta! Hatar London denna gång också ;)

Jaja nu ska jag fortsätta att njuta av livet! Livet är fan bra nu. Jag är lycklig igen efter mina 2 veckor i zombieland!

PUSSfucked up

då var det dags. som jag gjort så många gånger förut och definitivt kommer att få göra igen: borsta bort skiten och gå vidare! har varit lite väl AV den senaste tiden men nu jävlar är det vår och ljusare tider väntar! vad som inte dödar härdar brukar man ju säga :) isf borde jag vara den hårdaste människan i världen då! blabla. jaja

på måndag är det världens viktigaste dag. då fyller jag 21 år ;) bara så ni vet.

på tal om födelsedagar så fyller min systerdotter Sanna år idag. måste ringa henne NU så jag inte glömmer bort det. blev ett kort inlägg hejna.

puss

..


2 veckors update

Med min virriga hjärna ska jag försöka skriva ihop ett litet inlägg härnu.
Praktiken är ÖVER och ingen är gladare än vad jag är. Äntligen får jag vila i frid! hehe :) tydligen så har jag klarat vård1omtentan också...hur det nu gick till? så livet känns gode bra skolmässigt. Fick även jobb på lung/gastro i sommar + som springvikarie så det känns ju perfekt. Är betydligt närmare till NUS än Skräddaren. Ska däremot jobba ungefär 10 nätter i sommar på Skräddaren också, men sen är det färdigt med dedär stället! :)

Förra helgen var en KUNGhelg. Simon och jag plöjde igenom lite uteställen här i schtaaaan. Började med hockey + mat på Allstar, sen schlager på Olles och avslutningsvis hamnade vi på Cover! Fick med mig Viktor ut också så det var riktigt trevligt :)
Helgen som var nu...så slöade vi i fredags....såg lite Stephen Kings DET. Äcklig film dedär! Lör-sön var vi i pite. Hann träffa mina syskonbarn + se mello hos Risberg o Danne. Hämta även hem Sigge som jag varit utan en heeeel månad. känns skönt att ha han hemma igen :)

ne nu ska jag duscha och se om jag ids dra till simon sen ikväll eller om jag stannar hemma och pluggar.

Pyss

RSS 2.0