Luleå

Kom igen nu luuuuuuuule! :) nu jäklar ska vi spöa skiten ur saik! Snälla snälla snälla vinn denna match!!! Då går jag till kyrkan på söndag, jag lovar!

day off

Idag är det "egna studier" som gäller, alltså behöver jag inte vara på skolan. Men likförbannat så vaknade jag tiiiiidigt idag. Something is wrong with me :) skyller på ålderdomen...

Just nu håller vi på med världens tråkigaste kurs på skolan. Vetenskaplig teori och metod! Ni med sömnproblem som har svårt att somna på kvällarna! Jag ordinerar att läsa lite ur Jarl Backmans bok Rapporter och uppsatser så ska ni se att ni somnar inom 5 minuter.

Kanske ska lyda mitt eget råd och läsa lite nu. Sängen here i come!

bästa låten just NU


Sigge

Min lillbäbis har åkt på öroninflammation stackarn. Så de blir nog inga playdates denna vecka heller! Det blev ju inget förra veckan för då var han i Lögdeå när vi gjorde om köket. Ifs kanske han får gå dit en kortsväng idag, bara för att träffa alla en stund.

På tal om köket så måste jag ju lägga upp lite bilder snart. Måste bara fota lite först ;)

jajuste, min RING


love it!


idag på föreläsningen...

Hittade en ganska rolig skrift på en av bänkarna:


Någon som känt sig lite uttråkad?


F & F, förlovning och födelsedag

Ja herregud. Mkt har hänt sen sist jag skrev :)
Jag fyllde ju 25 år den 26/3. När klockan var 00.01 den dagen/natten så friade jocke till mig! Min darling! Underbar födelsedagspresent...för att inte tala om världens snyggaste RING!
Så nu är man förlovad och jag är SÅ lycklig!! Bröllopet blir om 10 år i Vegas ;)

Festen den kvällen var helt BÄST! 25-årsfest/förlovningsfest är en oslagbar kombo... Typiskt Jocke, klarade inte av att jag skulle stå ensam i centrum ;)
Sen att Isaksson var med gjorde ju inte saken sämre heller!! hade grymt roligt!
34 pers blev vi totalt!




härliga tider!!

åååå så skönt. har skirivit min första tenta idag och det känns SÅ underbart att de är över :) hoppas bara man får godkänt nu. en annan bra sak är att köket snart är klart, solen skiner och jag får tillbaka en fin summa på skatten! livet leker! att de är löning på fredag gör ju inte saken sämre heller :)

På tal om helgen. Denna gamla kärring som sitter och skriver fyller 25 år på lördag! Då blir det fest här hos oss! Ska bli riktigt roligt. Att Isaksson dyker upp gör ju allt bara ännu bättre. var ett tag sen jag träffade henne nu...

jaja nu ska jag fira genom att sova en stund. sömn har varit en bristvara den senaste tiden.

hej hopp!




Jäkla sjukvård

Inte kan dom rucka lite på tiden för att ta en ynka vaccinapruta. Vissa har inte tid att vänta en hel jäkla dag... Surkärring är hon också, hon här på infektionskliniken... Däremot är jag lite glad idag iaf. Jag och Johanna har skrivit klart fördjupningsarbetet nyss! Fan va härligt de känns :) Detta ska firas ikväll med ett seriemataton!! Jocke har stuckit till Luleå med jobbet och stannar där till imorrn! Ojdå surkärringen blev en trevlig dam nu. Fick skriva på pappret iaf för vaccination :) då är man först i kön! Jaja nu ska jag sluta svamla o hålla tankarna hos mig själv :)

det är så sjuuuuukt....

NU när jag pluggar.... Då bokstavligt RAMLAR det in jobberbjudanden. Va äre för jävla universum?? Det är fan lockande att hoppa av utbildningen bara för att de är så roliga jobb som finns. Till och med makeup artist jobb finns ute...
Ja fyfan. Ge mig motivation :) Jag älskar pengar. Men jag får se det som så...att en utbildning behövs i framtiden så man kan få mer variation. Man kan i princip inrikta sig på vadsomhelst som sjuksköterska, jobba utomlands osv...

Jaja, bit ihop Emma! :)
Plugga är ju såååå kul. NOT. Gillar inte att skriva arbeten. Kanske just därför som de känns motigt. + att jag nyss varit på praktik och fick känna på återigen att vara arbetare...jaja...

Jocke är nu i Nordmaling och har tagit på sig skridskorna igen. Han ska spela en sista hockeymatch :) Hade varit kul att se den, men vissa är ju STUCK med detta jävla arbete som ska skrivas.

BLÄÄÄ!

hörs sen

hahahahahaha


jag veeeet.

Jag hade tänkt att börja med en klassiker:
Nu var det länge sen jag skrev något ordentligt i bloggen.
Vad har hänt sen sist då?
I helgen vare ju fest. Riktigt trevligt som vanligt :)
Annars denna veckan så har jag varit på praktik, varit på Sigges playdates osv. Vanliga saker :)
Jag och Jocke har även beställt kök så förhoppningsvis är det klart innan nästa månad...ska bli underbart att äntligen få färdigt allt...

Imorrn är det min sista dag på praktiken. Det känns lite sorgligt faktiskt, har haft så himla kul! Det känns lite motigt att sätta igång med pluggandet igen, men man kommer väl in i det snabbt. Måste ha klart ett arbete tills den 16 mars och jag har knappt börjat än...Blir tuffa veckor framöver. Den 23e tror jag det var...då har jag min första tenta. så jag har den att plugga till också...jiha.

jaja nu ska jag packetera sommarkakan som jag bakat nu ikväll. ska ju bjuda på en massa fika imorrn.
Sen blir det dusch och efter det sängen.

Gonatt


den senaste ansiktsbilden på mig...


de senaste inköpen...

Har äntligen hittat och köpt en ny vinterjacka :) de var så dags nu när vintern snart är över...



Köpte även:



OCH äntligen har jag fått mina efterlängtade hudvårdsprodukter...
Hoppas dom är bra :)


RSS 2.0