Pite

Jag får semester den 17 juli!
Har tänkt fara hem till Pite den 19 juli :) Blir hemma en vecka...
Hoppas ni har sug att hitta på något då. Saknar alla!!

Klickade hem detta nyss:




Älskar när Nelly.com har rea!!!
Skynda fynda ;)


Söndagsshopping

Ingenting går upp emot lite shopping en söndag :)
Vi har just kommit hem från Strömpilen och Ica Maxi. Det blev några fynd för mig på MQ och Vero Moda :)


Militärgröna chinos från MQ


Kjol och klänning från Vero moda



Nu ska jag däremot lägga mig och sova. Jobbar natt inatt också :/


Midsommar!

´



Fler bilder finns på www.gulan.pixbox.se


Stekare

Idag är jag en stekare!!
Underbart väder och nu sticker vi till Lögdeå för att fira midsommar imorrn!



JIIIIIIIHAAAAA!

Tack för att du bokat biljetter på ticnet.se

Du har bokat 2 biljett(er) till

Ozzy Osbourne
Ericsson Globe
Tis, 07 September 2010 19:30


FAN VA KUNG DET SKA BLI!!!! :)
Fick skitbra sittplatser också på A-läktaren! sweeeeeeeeeet




hahahah

kolla vad jag hittade för bild från när jag gick makeupartistutbildningen...


snyggast i stan...eller!?


Queen - Bohemian Rhapsody

Är den BÄSTA låten just nu!!! Love it :)


Volumaster

Sådär! Nu har jag köpt en ny jäkla Volumaster!! Fattar inte var den andra tagit vägen...
Snacka om att priset har gått ner de senaste åren. Då det begav sig och då jag köpte min kostade den 700 kr. Idag beställde jag en för 329 kr + frakt så det blev 378 kr! ändå bra :)

thats all...

hejs

Det är fan så man blir kär...



Den röda tråden? Det är väl ingen hemlis att jag älskar Elvis. Och att sveriges snyggaste sjunger hans låtar gör inte saken sämre..


Sex and the city 2

Vilken besvikelse!!

min midsommarklänning?

Maybe...

Livingloving Dress SEK 1595, Odd Molly - NELLY.COM


bad hair day

Igår hade jag verkligen en sådan! Av nån konstig anledning så har min Volume master försvunnit ur denna lägenhet. Hittade den ingenstans igår trots 30 min sökning. Den har nog åkt med då vi slängde sopor tidigare i veckan. Jävla skit! Måste köpa en ny...onödigt!
Så nu får jag ha såhär äckligt platt hår, skandinaviskt tunt och hemskt:





alla kallar mig hård som sten...

men igår var jag fan blödig.
Satt och grinade till Daniel och Victorias bröllop igår. Bryr mig egentligen inte särskilt mycket om kungahuset men jag var ju bara tvungen att se vigseln, allt jippo!
Alla var så snygga och fina i sina snygga håruppsättningar och klänningar!


Bakis är bara förnamnet...








Ojoj vilken rolig kväll det blev igår! Middag hos Veronika och Micke sen for vi över till oss för att parta! Det blev en hel del dricka och sång! Spelade Lips som är så jäkla skoj! Vi hade även tänkt dra ut på Allstar för att möta upp de andra men det blev inte så. Lika roligt hade vi ändå :) Får tagga midsommar istället!


right now

söjn söt är Sigge just nu:


vaktar benet...


fredag

Hello everyone!
Slutade jobba 12.30 idag och sen for jag direkt på Strömpilen för att gå på MQ-rea! Hittade ett par snygga byxor och en T-shirt! Älskar REA :) Köpte även ett par skitcoola skor på Din sko.
Jocke är på after work nu och blir borta hela kvällen, så det blir bara jag och Sigge hemma ikväll. Det blir lungt för jag jobbar imorrn.
Nu ska jag vila en stund, kanske läsa lite. Mysväder ute!

hejs



här ser man baksidan på byxorna..


ZrrrrrzzrrrRRRRRrrrrrRR!

Sådär låter det i mina öron nu. Nicke håller på att lägga golv i hallen våran och när han sågar uppstår detta underbara ljud! Värre än VM-tutorna...

Det börjar ta sig i läggan nu. Vi har de i princip klart i vardagsrummet och sovrummet, bara lite finlir kvar. Sovrummet går i lila och vardagsrummet i rosa, Jocke loves it! hehe...
Sen när allt är klart ska jag lägga upp lite bilder!

NU: Måla fönsterkarm


hejs


kom på en sak..

Igår, alltså den 16 juni hade jag haft mitt körkort i prick 6 år! Bara fyra år kvar nu innan jag får ett nytt med snyggare foto! yeha!


regniga måndag

Självklart ska det regna idag bara för att jag är ledig. Inte ens Sigge vill gå ut på promenad. Han stod och tvekade på bron innan vi gick ut och sen sprang han iväg för att pinka lite snabbt och sen sprang han fort tillbaka in. Sådan matte sådan hund :)

Idag ska de inhandlas lite grejer till läggan då Jocke kommer hem från jobbet. Det blir bra. Kanske man får nån ordning här snart :) Vi siktar på inflyttningsfest lördag den 17 juli! Första dagen på min semester!! Så ni vet ;)

Jaja nu ska jag se sista avsnittet av Modern family sen blir det duschen.

hejs

Nelly

Har just klickat hem dessa snyggingar:
Hoppas bara dom kommer innan helgen så jag slipper vänta 2 veckor som jag fick göra sist...

Jewel Band Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


Miranda Top SEK 59, Jeane Blush - NELLY.COM


fest igår

Festen igår var väl sådär halvrolig. Roligt att träffa allt folk + god mat men det var lite halvpartystämmning!
Det blev ingen utgång för mig och Jocke utan vi drog hem till Sigis runt 00.00...
Iaf så tänkte jag bjuda på gårdagensoutfitbilder:



med hårrullar i håret

Färdigsminkad och snart klar :) Bara håret kvar! Är snygg så innihelvete idag tack vare min supersnygga klänning. 
Ikväll är de födelsedagsfest hos Bränna som även ska bjuda på middag. Det blir mysigt :) Ser grymt fram emot denna kväll...Har tillåme fixat semesterdag för imorrn...

yes yes..

nu ska jag dricka vin, som är de godaste som finns!
rött vin alltså..

ha en bra lördag


nätshopping är farligt

har precis hittat en sida på internet som säljer ALLA mina favoritsminkmärken...inklusive MAC & NARS. dessutom är sidan svensk!!!! har redan kommit upp i ett par tusenlappar i kundkorgen...inte bra inte bra...gratis frakt är de också..
fyfan inte bra för min ekonomi..BUT I LIKE IT!! Har suttit som fastklistrad vid datorn nu ett par timmar..

ååååh vad kuuul detta är :)

jag älskar smink, jag älskar hårvård, jag älskar hudkrämer...


/stördot







heaven...im in heaven.... :)


förresten "jörg"!

Mitt svar på din kommentar är NOPE. Det blir inga bilder på min rumpa.


haha sick

Bra kämpat Philly

Dra åt helvete Chicago Blackhawks...
Det blev alltså ingen Stanley Cup vinst för Philly detta år. Chicago vann med 4-2 i matcher inatt...
Jäklar!!! så nära så nära...


sorg



pingelparty & IKEA

Pingelpartyt i lördags var riktigt skoj, som vanligt! :) Det blev grillad planka, eller vad man nu ska kalla det, till middag som var SÅ gott! Utgång blev det självklart, trots jag sagt till mig själv att jag inte skulle ut. But what to doo?! Det var ju sista kvällen för i sommar så jag blev ju så illa tvungen att dra till mitt älskade Cover Club! Lite folk vare där men ändå kul :) Kommer att sakna stället, längtar redan till hösten ;)

Idag däremot har jag och Jocke varit i Sundsvall. Vi for dit för Ikea men strosade självklart omkring i gallerian där brevid. Vi var ganska duktiga på Ikea, gjorde bara av med 2500 spänn! Köpte en byrå också så det blev inte bara en massa småplock...

Nu är jag helt slut så nu ska jag nog se lite Dirty Sexy Money, sen blir det sängen...

gonatt!





Pingelparty it is

Jahapp...då sitter man här likförbannat, piffad och klar med en vinglas vid min sida! klart jag ska på pingelparty :) däremot blir det nog ingen utgång, men den som lever får se. Micke och Veronika kom ju hem från Tunisien idag så jag vill nog hinna träffa dom senare ikväll.

Sigge fick ju komma hem inatt :) han verkar ha gjort sig hemmastadd nu. han älskar att han kan springa runt runt i sovrummet och vardagsrummet. nya soffan gillar han också! min sötskrutt :)

jaja nu bär de iväg.

hojres



what a night

om det undgått någon så är jag förkyld as hell...men inatt tog jag detta till en annan nivå...eller nått :)
Jag och Jocke har varit i Lögdeå sen i torsdags. Igårkväll hade jag en SÅ jobbig hosta så jag tog en tablett innan jag la mig som ska vara bra mot rethosta. Jag är oftast skeptisk till att ta medicin eftersom att biverningarna brukar bli jobbigare än själva symtomen man tar medicinen mot. Men iaf så tog jag en, tyckte inte att den hjälpte särskilt så jag gick och la mig runt 00.00. När klockan var ca 02.30 vaknar jag upp av att det värker som fan i bröstet. Det kändes nästan som att jag skulle få en hjärtinfarkt eller nått. Illamåendet kom och smärtan ville aldrig sluta. Jag, Jocke och Sigge packade ihop våra saker och for hem till Umeå mitt i natten. Jag trodde att jag skulle behöva fara till akuten, så himla ont hade jag. Det var plågsamma 6 mil innan vi kom hem, men de började kännas lite bättre när vi närmade oss Umeå så jag for aldrig till akuten. Sen läste jag biverkningar man kunde få av hostmedicinen och där stod det att 1 av 100 kan få bröstsmärtor. Vilket borde förklara varför jag hade så jäkla ont...Men det var det värsta jag varit med om...usch usch...
Ikväll är de ju pingelparty och jag funderar på att inte fara dit. Däremot är det så sällan vi träffas så de vore kul att fara på middagen iaf, ingen utgång.. Jag vill verkligen bli frisk NU!!

Annars så har vi haft det riktigt trevligt i Lögdeå. I torsdags var de nå avslutningsgrejs för mellanstadie elever på Lögdeå skola så vi for dit och såg på en "show" samt drack kaffe och käkade muffins. riktigt roligt att se småbarnen agera..
Jockes mamma och hennes arb.kamrat jobbar i köket på denna skola och nu har dom fått ett hederspris för deras arbere där. Så nu ska dom få fara ner till Sthlm och ta emot ett pris på 50 000 kr. Kul :)
Sen igår var jag på Häggströms modehus och shoppade ett par leggings och ett linne som jag ska ha på mig ikväll om de blir att jag far på festen. Vi var även och hälsade på Jockes syster i deras stuga. Olov har tagit hem en ny hundvalp som bara var SÅ söt. En jämthund på 8 veckor...

jaja nu ska jag fortsätta se Paris BBF på 3an...

hejs




damn

Jag blir aldrig frisk! Jag blir snart galen av detta hostande...
Jaja, tur jag inte ser ut som Nicke gjorde igårkväll. Han ramlade med inlines och var tvungen fara till akuten. Vi satt där till 23.30 sen var vi tvungen att fara hem för han skulle bli kvar där mkt längre. Han fick sy några stygn på ögonbrynet + att han hade en mild hjärnskakning. Tur i oturen att han inte bröt något!!

Idag blir det balsminkning kl 12 sen sticker vi till Lögdeå. Blir väl kvar där till på lördag. Ska bli så kul att träffa Sigge. Han kommer vara helt galen av lycka :)

nu blir det frukost + serien Dirty Sexy Money!

hejs

som jag förutspådde...

det finns inte en chans att jag kan somna nu. har vridit och vänt mig en timme nu men utan att somna.
jag har bara inredning i skallen. sitter just nu och tittar på nått så roligt som fönsterbrädor. jippii...
jocke sover gott här brevid mig i sängen. den gossen somnar innan huvet landat på kudden. jag fattar inte hur man gör för att somna så fort...

well well


Pite

Jag vill till pite snart. det börjar ju vara ett tag sen sist. är ledig till på torsdag nästa vecka...får försöka planera in något. på lördag äre pingelparty + coverclub här i umeå, så till helgen går det inte. men kanske nästa vecka...

jaja det var allt jag ville ha sagt ikväll.
nu ska jag ta näsdroppar sen ska jag försöka sova. får se hur det går, med tanke på att jag sovit mest hela dagen...förrutom när jag målat lite eller då jocke kom hem med ett skrovmål + godis. jag är inte bara sjuk, jag ska bli tjock också :)

gonatt everyone

idag kom soffan som ska "monteras" imorrn.
imorrn får jag träffa bäbis

hejs


1 dag kvar

SEN KOMMER MIN SÖTBÄBIS HEM!!


Nu firar vi!!

Det blir renare i stan denna sommar :)

Hmm...fint väder idag. Klarblå himmel och solsken. Men vad har jag för nytta av det? Jag är så satans förkyld att jag knappt orkar sitta upp. Har sett mitt älskade VBÅ och Greys Anatomy! Jag  kan knappt vänta tills nästa avsnitt! Shit vad spännande alltså...

Funderar på att måla lite här i läggan nu. Ta nå fönsterkarmar...får se om jag ids...

jaja ids då inte sitta här iaf.

hejs

RSS 2.0