febern

slog ner som en blixt från klar himmel. helvete också! har ont i halsen och har hög feber. det värker i hela kroppen och känns som växtvärk gånger 100. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! fan va less...
jag som ska jobba imorrn och tjäna storkovan...bläää

nu ska jag ta en ipren sen ska jag sova.

gonatt

huvudvärk, feber...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Bingo

Fuck...kom på att vi har lotter till ikväll. Jag som hade tänkt sussa...men nu ska jag spela och kanske vinna nån miljon. Spelar man inget så vinner man inget! Jag måste ju försöka leva upp till min dröm om ekonomiskt oberoende...

Hästar är ganska gulliga djur ändå. Tittar på tv4 där de är nått veterinärprogram, det är ett litet föl som skuttar runt... hur söt som helst..

jaja

Jag bara älskar denhär bilden!

Dödspolarn är het/söt som fan.
Jag är snygg.
Love it!


(bild från Jonnas pixbox)

catching a cold

Då har jag gjort bort ännu en jobbardag :´) däremot så börjar jag känna mig lite slö och förkyld..så får det inte bli! sticker ju till pite på fredag så jag vill ju vara frisk!

tror jag ska vila en stund nu...

hejs

gjorde som peaken

gjorde detta test på facebook för att se om jag var ett helgon...
denna kvinna är jag tydligen:

Everyone knows you. You look great and know this. You use this advantage and sometimes get in trouble with jealous girls because of that. You have many friends, female like male, but no or only a few really deep relationships. You don't know that theres a beauty inside of every woman, that is deeper than any physical beauty. Try to find your inner strengths and charme so you can shine from the inside out. :) Try to be kind and helpfull. Don't always think about yorself or your look - it is the inner woman people are waiting to see of you!

like a lady

Faaaan. Nu är det ljuva livet över. Har ju varit ledig i en vecka nu (ommaninteräknarmedextrajobb) och idag äre dax för jobb igen! Blää..Nu har jag fyra tunga pass framför mig innan jag är ledig 3 dagar. Trist att jobba nyår, men jag tjänar hellre pengar än firar in ett nytt piss år. Det året jag ska fira in ett gott nytt år, då ska jag vara ekonomiskt oberoende och fira in att jag ska ha semester resten av livet. wohooouw...jaja

jag har börjat bli gammal. det märks att jag närmar mig 23. idag har jag klivit upp tidigare för att kunna ta det lungt på morgonen och dricka kaffe i lugn och ro innan jag far på jobbet. jag hade ju kunnat sova en timme extra, men nej, jag pallrade mig upp då mobilen ringde klockan 8.

nu ska jag äta frukost.
vi hörs

telefon

som några kanske vet så är jag inte så förtjust i att prata i telefon :)
ni är några stycken som ringt mig och jag har inte haft tid att prata...eller lust. men det är inte för att jag inte tycker om er utan för att jag varit så busy :) ringer snaaaart! PUSS

Shopping

Min dag har bestått av shopping...jag skulle köpa ett par byxor, men hittade allt annat än det. En jacka, kjol, sjal och självklart ett par skor! Mmm jag är nöjd :) Men nu blir det inget mer shoppade på ett tag. Jag och Jocke ska tävla om vem som kan göra av med minst pengar fram till i mars månad. I mars ska vi ju till stockholm så det blir ett bra datum!

Vi har nyss varit och lämnat sigge hos Hanna. Han har ju varit hos mig en vecka nu så det kändes tungt att lämna ifrån honom. Fast jag får ju träffa honom efter nyår igen så det känns bra :)
När vi likaså var på Ålidhemsområdet passade vi på att fara förbi Geografigränd där 3 hyreshus brunnit ner. fyfan va dystert det såg ut där. Det var fortfarande brandkår m.m på plats som hade fullt sjå att röja upp...

jaja nu ska jag och Jocke se lite film...och sen ska jag läsa skvaller...hoho
hejs


Jacka från Rut m.fl


Sjal och kjol från Vero Moda


Världens härligaste snowjogginginspirerade skor


Söndagsläsning

annandagen

hmm...igår festade jag litegrann men jag var så opeppead och det var så trist så jag drog hem rätt så tidigt.
Däremot så var jag ganska snygg igår så jag måste ju lägga in en bild :    ;)




hallåååå

Nu var det ett tag sen jag skrev MEN...julafton var bra, fick bra julklappar och god mat så jag är nöjd :)
Har jobbat lite extra på jobbet också så jag har tjänat in bra med cash. Kvalificerad övertid då det är storhelg är bra! Jag behöver då varenda krona för jag ska göra många roliga saker år 2009! oh yeah.
Bild på mig och Jocke från julafton:








GOD JUL

Ikväll kommer jag att fira jul i Lögdeå hos Jockes föräldrar.
Ha en bra kväll allihopa!



23 december

Idag är det dan före julafton och trots allt tjorv som varit så har jag lyckats få lite julkänsla :) Tack vare Jocke. Jag tjatar på om han nu hela tiden, men jag är så kääär! PUSS!

jaja tillbaka till jorden...
Idag har jag hunnit med mycket. Dagen började med att Egon kom förbi och färgade håret på mig. Jag bjöd på frukost och vi öppnade varandras julklappar. Jag fick ett stereo headset av honom så att vi kan prata med varandra över msn när han far till Frankrike. perfect! tacktack. Sen efter detta innan Egon skulle fara hem gjorde vi en liten upptäckt på Sigge. Han har en liten knöl på magen. Fick panik och Egon drog med honom till veterinären. Veterinären sa att det var ett bråck(?) som var ofarligt men som vi måste ta bort. så vi ska boka in en tid efter jul för detta. inte akut så jag kan pusta ut...
Sen kom Jocke hem från jobbet och vi drog iväg till Lögdeå...som sagt...
Fick även en julklapp av Schiller. Tack för den :)

nu ska vi sooova...ska bli jäkla skönt.

gonatt...

Uppesittarkväll

Idag är jag och Jocke pensionärer igen och ser Bingolotto. Vi har som en lillajulaftonsmyskväll...har öppnat paket, druckit glögg, ätit godis med mera :) myyys!
Och Jocke är bäst!! Jag fick ett halsband av honom som jag tjatat om i en månad nu att jag ska köpa! Han hade ju redan köpt julklappen sen länge så jag trodde aldrig att jag skulle få det....men ack vad jag bedrog mig! TACK UNDERBARING!!!



Världens snyggaste halsband, SNÖ of Sweden



 

Fick även :


Självgod kan han vara ibland ;) haha






 

Lögdeå

Idag har man varit i Lögdeå på Häggströms modehus och shoppat litegrann. Det blev en skjorta och 3 st smycken från märket SNÖ. Grymt snyggt!
Jockes föräldrar bor ju i Lögdeå så vi hälsade på dom också en sväng! trevligt trevligt...


Tack älskling!



Älskar dig Jocke!

Pite

Jaha då har jag varit i Pite på en liten blixtvisit. Kom dit igår kring 14.30 sen så är jag hemma i umeå nu igen :) Jag ville så gärna ge mina julklappar och träffa alla, så därför for jag dit. JAG HAR HAFT GRYMT KUL!
Igår när jag kom fram for jag självklart på Dollarstore och handlade lite skrot ;) älskar den affären. sen for jag till mamma och pappa där dom bjöd på min favoritmat revbensspjäll! :) brorsan, petra, mange, sanna och thea kom dit, så vi hade en liten julafton med julklappsöppning osv. Thea har blivit så stooor nu. Hon kan ju tillåme gå och säga några ord. Och dansa...herregud vad mycket dans det blev. vi sjöng räven raskar över isen, i ett hus i skogens slut, osv...och thea ville aldrig sluta. sötaste 1½ åringen i världen!! Jag känner att jag missat så mkt med henne nu när jag varit hem mer sällan.
jaja, det ska bli ändring på det! iaf så sen efter allt ståhej hemma så drog jag förbi Risberg & Danne för att träffa lille Eric, som bara är 6 veckor gammal. Herreeguuud vad söt man får vara. Han sov tillåme en stund i min famn, lillplutten. Soffen var ju också där så det blev ju en liten "syjunta" like back in the days. fan va roligt det var att träffa er! lite skvaller är ju aldrig helt fel ;)
Sen när jag varit där drog jag till tuss och micke som höll på att baka lussebullar. PERFEKT. Carro kom också dit så då satt vi där och snackade och käkade lussebullar! riktigt trevligt! då väntar jag på gomiddag och lite bowling när jag kommer hem igen efter nyår då ! ;)

Jag har ju som sagt kommit hem idag, och måste bara säga vilket HELVETE det var att köra bil. Alla körde typ i 70km/h för att det var så spårigt och snöigt. Jag försökte köra om en lastbil en gång och det slutade med att bilen stod diagonalt på vägen, äckligt! så då körde jag sakta hela vägen sen. Det har aldrig tagit 3½ timme att köra från pite till umeå, vilket det gjorde idag. LESS.

här kommer lite bilder,sen ska jag duscha...
hejs


Danne och Stina

Soffen & Eric

Risberg och Eric

Carro, Micke, Tuss & lillSiri

Det hade snöat litegrann inatt ;)

hemma

äntligen hemma efter en händelserik dag på jobbet! det enda jag har lust att säga är att brända popcorn som slutade med att påsen smällde i micron...det luktar inte gott.... :) jaja

imorrn ska jag hem till pite. men jag stannar bara en natt, sen drar jag mig tillbaka hem hit igen... vill ju ändå träffa alla, och dela ut mina julklappar. ska bli roligt att ge paket till sanna och thea..mina älsklingsungar! fan vad jag saknar dom.

jaja som jag sa tidigare så ska jag lägga ut några bilder. dom är få men naggande god(a)...eller nått ;)
jag är ju med på www.umeavimmel.se så jag kan ju börja med den bilden. dock ser jag tjock och sur ut, menmen. den bjuder jag på ;)


Jimmi & Jag, Egon & Hanna


Egon taggad


Hanna ger Jimmi en liten makeover


Joel med raggarfrilla & nån brutta

haha det blev visst bara 4 bilder sammanlagt. sämsta gången någonsin då jag tagit bilder....jaja....

Lördag

Jag jobbade ju kväll igår, 10.30 - 19.30. Egon hör av sig och bjuder på fest...OK tänker jag.
Jag som hade tänkt ha en lugn kväll igår, men jävlar vad jag var snabb med sminkning osv, så kring 21.00 drog jag till "stekarn" på nydala. REKORD!
Det var riktigt kul på förfesten med Egon, Hanna, Joel, Jimmi, men sen ute på Olles vare inte lika kul. Looptroop spelade och dom är ju inte så jävla bra. Dock tyckte jag det förr i världen så lite nostalgi vare ju att lyssna på låtarna. Iaf så blev det en tidig kväll. Var hemma före ett. Lika bra det eftersom jag jobbar idag, börjar klockan 13.30.
Jag tog inte så mkt bilder igår, men de som jag tog lägger jag in här istället för pixbox. men inte nu, det får bli i nästa inlägg för jag har inte tid nu.

kaffe


LoopTroop (tog denna bild i kön påväg ut)

gomorron

hejhej!
har gjort mig klar, ätit frukost och ska på 10 minuter börja bege mig till jobbet...
tänkte bara skriva några rader.
igår bokade vi flyg till stockholm den 5 mars. så nu är allt klart! jag, jocke och jonas far till stockholm, som sagt, den 5 mars...ser volbeat, bor 3 dagar på hotell Bentleys...ser metallica på lördagen den 7 mars, far hem den 8 mars. okej det är lång tid kvar, men jag längtar och FAN va kul det ska bli :) känns skönt att allt är klarrt och betarrt...

jaja vi hörs sen ikväll
hejs

hello

Sitter och ser på tv4 sport. det är en dokumentär eller film då arnold schwarznegger vinner nån spännartävling för flera år sen. haha det ser så jävla gay ut. herregud!

ikväll har jag och jocke spelat monopol. jag fick ett litet monopol av honom i tidig julklapp. jag loosade stort för jag gav upp i "skitspelet" som jag kallade det tillslut. men har man inte centrum och norrmalmstorg äre kört.

jocke bjöd mig på sushi ikväll också. han är så jävla gullig. han gör allt för att få mig på bra humör... love you

jaja nu ska jag snart sussa. är lite trött.

gonatt


hello kära pitebor

Nu äre bestämt. Det blir inget pite för mig under jul. Kommer att dyka upp efter nyår istället :)

Smack!

god morgon

Det känns helt overkligt att ha en ledig dag, jag känner mig nästan rastlös. Dock vaknade jag nyss så man är fortfarande lite seg. Det regnar och är tråkigt väder ute, så jag vill inte gå på stan eller ta en promenad. Det blir nog att vara hemma hela dagen, och städa som vanligt då jag är ledig. Trist men det måste göras. Det är ju min uppgift när Jocke sköter disken och tvätten. Bra uppdelat ändå :)  Jag funderar på att snöra ut en massa grejer, vill göra om i lägenheten nu. Funderar på att dra på Ikea i januari och köpa nytt allting.

jaja nu ska jag dricka kaffe och se om jag har nån serie som jag kan se.

hejs


håller tummarna för dig Peaken ;)


.....

its bad and its mad and its making me sad...


hehe


Im fucking crazy

Hahaa...
nu har jag biljetter till Volbeat i Stockholm, 5 mars, Fryshuset!!
ska ju se metallica i Globen den 7 mars, så jag tänkte whattaaa fuck! lika bra att se Volbeat när man ändå håller på ;)
Har även bokat hotellet nu...3 dagar på ett hotell efter drottninggatan...sweeet!

En riktig metalvecka alltså ;)


LYCKAAA!

Michael Poulsen

Michael Poulsen är sångare och gitarrist i danska metalbandet Volbeat och han har skrivit deras samtliga låtar. Han var även sångare och gitarrist i sitt tidigare band Dominus.

Poulsen är uppvuxen i en småstad en bit utanför Köpenhamn.  I 17-årsåldern flyttade han till Köpenhamn och startade bandet Dominus.

Dominus släppte fyra album mellan 1994 och 2000 men året efter tröttnade Poulsen på death metal och bandet splittrades. Han bytte musikstil till rock n roll och startade Volbeat som gjort succé i Europa. De har släppt 3 album sedan 2005 varav deras två senare album Rock the Rebel / Metal the Devil och Guitar Gangerst & Cadillac Blood gick rätt upp på en första plats på listorna i Danmark.


2006 blev Poulsen nominerad till både "årets sångare" och "årets kompositör" på den årliga Steppeulven. Två år senare, var han nominerad i kategorin "bästa sångare" på Danish Music Awards. Han vann inte någon av gångerna, däremot vann Volbeat utmärkelsen som "årets hopp" under Steppeulven 2006.

(text från wikipedia)


Cooolt. Måste lyssna på Dominus eftersom han tydligen höll på med death metal då ;)


känsliga läsare, läs ej!

jag trodde man hade växt ifrån dedär me att tycka att en kändis är så jäkla snygg och bra så man vill bara hänga upp 100 posters på väggen och dräggla över dom osv... men tydligen inte. Jag har blivit lite småkär i Michael Poulson i Volbeat. jag känner att om jag fick skulle jag spela deras musik hela dagarna och tapetsera sovrummet med diverse posters och fotografier. men jag vet en som skulle bli lite galen...hehe :)

men vem hade inte leo dicaprio på sina väggar då det begav sig? jag minns att jag och risberg tävlade om vem som hade flest. jag tror ingen av oss kunde skymta en tapet bakom alla posters. suck...

jag sitter och tittar på videos med Volbeat som jag spelade in i Örebro, dock med världens sämsta kvalla! men så jävla bra dom var. det är helt sjukt!

Mmmmm....se och njut.


suck

hur vore det med ett halv års semester? känner att jag skulle behöva det. man borde ha en viss pension mellan 20 och 25 års ålder. då är man som tröttast tror jag.

är grymt uttråkad nu, därav alla tråkiga inlägg.

jag längtar efter vissa personer i pite. skulle vilja samla alla gamla godingar under ett och samma tak och bara sitta och snacka en hel kväll. pratade med malin larsson idag i ca en timme i telefon (måste tilläggas att jag vanligtvis inte ids prata i telefon särskilt länge) och kände hur jag saknar många! och malin som ska få en unge närsomhelst och jag har inte träffat henne en enda gång sen graviditeten... men då har jag ifs inte varit i pite sen i början av augusti! men iaf...
Längtar efter er alla som jag umgicks med från år 1986 - 2000 TYP! haha...

jaja. nu ska jag nog sova.
gonatt

Disney

Jocke har en spellista på datorn med lite disneylåtar som jag skulle gissa vilka filmer de tillhörde. fan va kul det var att höra massa gamla godingar igen! ska ladda hem aristocats och se den sen, var jävla länge sen :)
men min favoritdisney är och kommer alltid att vara skönheten och odjuret. wiii...hoppas ni antecknar.
haha och på tal om barnunderhållning så fick jag en bamsetidning innehållande en cd med bamsesagor på för ett tag sen. när man tänker efter så är skalman jävligt elak. haha. han visste bland annat om att ett berg skulle rasa ihop men sa ingenting, han somnade när bamse behövde dunderhonung osv...skrattade som fan av domdär sagorna.

jag vill ha pepparkakoooooor!!!
och jocke spelar "vi komma vi komma från pepparkakeland".... MEAN!

pepparkakegris

hejdå

faan

vilken helveteees daaag. på jobbeeeet. har arbetat för 2 personer idag och känner av det i ryggen.
jävlar! jag som hade blivit lite bättre där, men nu gör det ont igen...jaja...
plus att alla har magsjuka typ så då har det varit extra trevligt...

nu ska jag dö framför tvn och vbå...

hejs

Ett bortglömt paket

Fick en avi i veckan, men jag visste inte vad det var för paket jag hade att hämta ut. Tills jag kom på att jag beställt smink för ett tag sen. Fan va kuuul! Det är alltid lika roligt att öppna dessa paket:




tillbaka till verkligheten

Jahapp då börjar allt vara som vanligt igen.
Man har handlat, städat lite, nött datorn i nån timme...och kl 16.00 ska jag på jobbet! Det hade varit skönt att vara ledig idag, men de är ju bara ett 5-timmars pass så det är ju lungt.
Det har varit så underbart att vara ledig i några dagar, trots att det har varit mycket stress med hotellfrukost, passa tider osv, så har man ju ändå vilat skallen från jobb osv....

Jaja. Nu jobbar jag bara 6 dagar till sen är jag ledig i en hel vecka. Får se om det blir nån pitetripp. som det ser ut nu så kommer jag vara hemma i umeå under julen...Jag kanske drar till pite efter nyår istället :)

nu ska jag slöa...

hejs


Lite bilder:


Shoppa på Zara = Ett måste


Detta köpte jag i Örebro


Var bara tvungen att köpa denna söta väska


Kort kavaj från H&M, Världens snyggaste kjol Cheap Monday


Världens snyggaste


Världens tröttaste (på Coco Thai)


Oh yeah


;)

Umeå

Jaha då var man hemma igen! Har som ni kanske vet varit iväg till Örebro och Stockholm de senaste dagarna.
Fan va kul vi har haft!

Först så drog vi då till Örebro i onsdags. Vi checkade in på hotellet som först liknade ingenting, men visade sig vara rätt så schysst ändå, dock lite vandrarhemsfeeling över det. menmen,  vi hade nära till Cetralstation och KLUTURHUSET där Volbeat spelade...så det var ju bra :) På eftermiddagen då vi kommit fram for vi på stan och kollade läget. Det är alltid kul med nya ställen. Jag shoppade 2 klänningar, benvärmare och ett bälte i en liten butik efter gatan. Sen drog vi på Coco Thai och käkade thaimat, GRYMT gott måste jag säga! Sen, viktigaste av allt så kring 20.00 gick vi till Kulturhuset för att se Volbeat! Som jag längtat! Vi fick köa ungefär 45 minuter innan vi kom in. Vi träffade 2 grabbar i kön som var rätt så roliga så det fördrev tiden litegrann. Sen kom vi in och vi köpte varsin Volbeat tröja. Man ska alltid köpa en t-shirt när man varit på rockkonsert. Det blir mycket roligare än om man köper i en affär innan man ska se dom. Jaja iaf så Volbeat.... fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan så jävla bra dom var! Det är tamefan det bästa jag sett någonsin. För att sammanfatta: Bättre live än på skiva, blev fan kär i världens snyggaste och charmigaste sångare Michael, spelade alla bra låtar, bra kontakt med publiken, jävlat KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG! Jag kan inte beskriva tillräckligt med ord hur jävla bra dom var. Lycka!! Man skrattade under konserten bara för att man var så jävla lycklig att dom var så bra... :)
Sen så efter konserten så fångade Jocke, Michaels plektrum till mig som han kastade ut...LYCKA! Jag ska göra ett snyggt halsband av det sen.


Sen så på torsdagen så for vi till stockholm igen och bodde på Freys hotell en natt. I vanlig ordning så var det shopping som stod på schemat. En självklarhet när man är där..:)
Dagen efter for vi till syrran och Jörgen. Malin mötte upp mig och jocke på fruängens centrum och vi beställde vääärldens godaste souvlaki från "Greken". Gott gott! Sen for vi på Ikea en stund, och en annan inredningsgalleria..det blev lite shopping där också :) och på kvällen gjorde Malin världens godaste sushi som vi åt samtidigt som Idol. Jag måste säga att det var bland det godaste jag ätit! Mmmm :)




Jaja..det var allt jag orkar skriva. Resten får ni se på bilder på www.gulan.pixbox.se

hejsvejs

VOLBEAT IKVÄLL!!!!

Nu sticker jag till Örebro ikväll för att se dessa gudar!! Fan vad bra det ska bli!!
Flyget går om en timme så jag måste sticka.
skriver då jag kommer hem från Stockholm på lördag!

byebye!!


LYCKA....

Paolo Roberto

Haha fyfan vilken tönt.
Sitter och ser på Efter 10, där dom har en diskussion om Maria, jesus osv..
Paolo Roberto är ju katolik, och han yttrar sig hela tiden men kan egentligen ingenting om religionen. Han har övat in några fraser som han nästan skriker ut bara för att visa att han pluggat in litegrann under natten. hahaaa.
störande...

pga gårdagens artikel

så har jag och sigge varit lite chicken idag och bara gått vid betongen. Inget gräs eller någon tennisplan idag trots att det är ljust ute. Det är lite som när hagamannen härjade här, då vågade man knappt gå till bilen själv på mornarna...Nee men riktigt så illa är det inte denna gång, men vem vet vad det är för jäkla galning? Han verkade ju inte vara nådig direkt.

jaja nu är man inne iaf efter en 30 minuters promenad.
jag ska dricka lite kaffe nu och käka ägg. Mumma...

vi hörs sen.


En artikel från VK


Bild från VK (Här går jag alltså jämt med Sigge)


Kvinna rastade hunden - blev misshandlad

En kvinna i 30-årsåldern blev sent på söndagskvällen överfallen och misshandlad av okänd man i Umeå. Mannen slog henne flera gånger i ansiktet och försökte även strypa henne.


Kvinnan var vid 23-tiden på söndagskvällen ute och rastade sin hund på Östra Brinkvägen i Umeå när hon mötte en stor man med en hund.
- Han var ganska lång, helt svartklädd och hade en snusnäsduk för ansiktet, säger kvinnans sambo.
Kvinnan har beskrivit mannens hund som stor, muskulös och helt kritvit med kuperade öron.
När de möttes efter Brinkvägen sa mannen något till sin hund, som kvinnan uppfattade som ett kommando, och den attackerade då kvinnans hund.
- Hon lyckades slita bort sin hund och sprang bort från mannen, säger kvinnans sambo.
Chockad fortsatte hon sin kvällspromenad. Kvinnan mötte lite senare en annan kvinna som också var ute med sin hund. Hon berättar för henne om det inträffade och varnar henne för mannen och hans hund.
När kvinnan efter cirka tio minuter vänder tillbaka för att gå hem hoppar mannen, som gömt sig bakom en carport, ut framför kvinnan. På nytt skickar han sin hund mot hennes hund och samtidigt slår han kvinnan i ansiktet med en sådan kraft att hon faller och slår huvudet i marken.
- När hon ligger ner sätter han sig över henne och trycker sin underarm mot hennes hals och försöker kväva henne, säger kvinnans sambo.
Efter en stund tar mannen bort sin arm från kvinnans hals men börjar i stället slå kvinnan i ansiktet med sina knytnävar. Tack vare att kvinnan hade lindat kopplet runt sin arm lyckades kvinnans hund dra bort henne från mannen. Efter att ha släpats en bit efter hunden kom hon upp på fötter och sprang resten av vägen hem. Väl hemma larmade hon sin sambo och polisen. Polisen var snabbt på plats med ett flertal patruller och sökte i området utan att finna mannen.
Kvinnan åkte upp på Norrlands Universitetssjukhus och kunde lämna det först vid sex-tiden på måndagsmorgonen med svullnader i ansiktet och en hjärnskakning.
Polisen har inlett en förundersökning om överfallet.

2008-12-08

http://www.vk.se/Article.jsp?article=236834

skööööönt

Inget mer jobb förrän på söndag kl 16.00. Känns nästan lite overkligt :)
Imorrn ska jag bara ha en riktig mysdag. Först lunch på shanghai kanske? sen fransböjning på Face...sen kanske jag plockar lite ögonbryn hemma och färgar dom också. man vill ju behöva krångla så lite som möjligt nu med smink osv när man är i sthlm. inte ids jag piffa för länge då inte, det är så mycket annat som ska hinnas med...
Jag har Sigge hos mig nu också. Min underbara lillbäbis, han är fan det bästa jag vet!

Har hört lite skvaller på senaste tiden nu också. och det enda jag kan säga är: hahahaha! you decerve it bitch!
skadeglädjen är den bästa ibland...nån mer som har hört det? lite elakt kanske, men de är bra då vissa får som dom förtjänar. jajaa...

nu ska jag fortsätta se lite desperate housewives s05e10.

vi hörs.

Raspeballer

Nu jäklarns ska jag göra "palt" av dedära mjölpaketet som det står raspeballer på. Har smakat det på jobbet och blev faktiskt riktigt gott! mmmmm...har inte käkat palt på hundra år känns det som...

Mamma mia

Såg just klart mamma mia filmen :) andra gången jag ser den och den är fortfarande lika underbar! mer feel good movie får man leta efter! verkligen att rekommendera!

Sitter och väntar på att Jocke ska komma hem från "nattöppet". Han är och köper tacotallrik till oss...ska bli så jääkla gott för jag är så hungrig! Blir väl prison break eller brittandokumentären samtidigt som vi äter....nice nice..

jaja nu ska jag slöa.

heeejs

Cover club

Det blev en mycket "blöt" utekväll igår! Jag tror ingen av mina kära arbetskollegor kunde gå särsklit bra på en rak linje :)
Men jäääklar vad roligt det var. Jag har sagt det hundra gånger och kan bara säga det igen, Coverclub och Schlagerklubben är ett så jävla lyckat ställe! Man har alltid roligt där :) Smockfullt med folk var det också. Jag var där tills dom stängde och sen kom Jocke och hämtade mig. Bra att jag skippade dendär hamburgaren från Max. Då kan jag äta onyttigt idag istället.
Jag orkar inte skriva detaljer om kvällen, det kan ni se själva på mina bilder som finns på www.gulan.pixbox.se ! Lägger upp bilderna nångång idag!

Gårdagens outfit :


Då var det dax!

Var tvungen att sminka mig lite fint innan jag tog bilder på jag + glasögon. Annars kan jag lätt se lite nördig ut :)

Här med Benchbågarna (mina favoriter):




Här med Tommy Hilfiger bågarna:


I LOVE THIS GUY!









klarrt och betarrt

Äntligen är dagens arbetspass över!


Och igår gjorde jag bort att handla julklappar, GUD va skönt. Nu har jag bara till mitt minsta gatubarn Sigi kvar. Men det är ju inte så svårt. Han älskar ju "bollen" eller så funkar det alltid med något att tugga på. Min lilla sötgris!




Jag har varit dålig på att blogga denna vecka men jag har fasiken inte haft tid, har jobbat extremt mycket. Nu jobbar jag bara imorrn 07.30 - 13.30 (skönt pass) sen är jag ledig på söndag. Skulle egentligen jobba då också men jag ringde till Klåckan idag och sa att jag inte kan jobba pga att jag jobbar så mycket. Det finns ju en anledning att jag är 85% på "Skräddaren". Jag ska stressa ner lite!

Annars imorrn så ska jag på finmiddag på 2 våningar, vi har en liten julfest med jobbet.

Meny:
Skagentoast till f;rr'tt
Fl'skfile, potatisgratäng och kantarellsås till varmrätt
Panacotta och krossad pepparkaka till efterrätt
Och självklart VIN till det.
MMmmmm vad gott!


Sen blir det utgång p[ mitt älsklingsställe COVER CLUB! Det blir paljettklänning imorrn alltså!
FAN VA KUUUUUUL!

Jaja nu ska jag se idol sen sussa. Vill vara utvilad imorrn.

heejs


kolla in hajn....hahahahaha

http://elfyourself.jibjab.com/view/1G1pmFIzTBNjYwhj#/owner/1G1pmFIzTBNjYwhj

jag skrattar så jag dör....


det är alltså jag, jocke och sigge ;)

alltså!

jag har världens roligaste video som jag vill lägga upp här men vet inte hur man gör. kan någon berätta? så kan jag lägga upp den, har skrattat så jag grinat ikväll. ja herregud.... :)

haloj

jaha. här sitter man igen, fraaaamför datorn.
jag har fått mina glasögon nu! jäklar vad snygga dom var ändå :) jag passade riktigt bra i dom faktiskt!
bilder på detta kan ni få senare i veckan. känns som att jag inte har tid nu...

jaja nu ska jag inte sitta här mer.

hejdåe

jobbarveckan from hell

igår jobbade jag 07.00 - 17.00
idag 10.30 - 19.30
onsdag 07.30 - 17.00
torsdag 07.30 - 16.30
fredag 07.00 - 19.30
lördag 07.00 - 13.30, sen på kvällen blire coverclub ;)
söndag LEDIG.

NÄR ska man få tid att gå på stan och shoppa de sista julklapparna?
jag får köpa dom i sthlm nästa vecka!

jaja nu blir det kaffe, sen sticker jag iväg,

hejs

Volbeat

Läste peakens blogg och blev påmind om att det fan börjar dra ihop sig tills jag ska se dom nu :) om 9 dagar är jag i Örebro! jag längtar som fan. längtar som fan tills jag kommer till sthlm. där känner jag mig hemma. jag ska bo i en större stad än denna, då trivs jag. jag lovar att inom en 3 års period så har jag flyttat dit!

nu är min 30 minuters "sitta vid datorn tid" över.
jag och jocke har kommit överens om max 30 minuter per dag. jag tror att det kan vara sunt.
man spenderar och slösar sitt liv alldeles för mkt genom att sitta vid datorn.

jaja hejs

Rutinerad shoppare

Kanske ett framtida yrke?

Jag älskar shopping och det kommer nog inte som någon nyhet. För att vara dryg(som jag oftast är) så skulle jag kalla mig en rutinerad shoppare, jag är alltså duktig på att shoppa. Jag har alltid älskat kläder, smink och sånna prylar. Att handla saker har iaf blivit ett stort intresse bara de senaste 5 åren. Jag har aldrig följt modet slaviskt vilket gör att jag har en egen stil och gillar att hitta saker på olika sidor, behöver inte alltid vara dyra. Jag mixar allt från H&M, märkeskläder, postorder som exempelvis nelly eller ellos. Man kan ju inte hitta saker på bara ett ställe ;) Jag gillar även REA, speciellt reor som inte är märkt "sommarrea" eller "mellandagsrea". Jag gillar de reor som affärerna har bara för att bli av med grejer, kläder som blivit över typ. Det är där man hittar det unika. Kanske därför jag ofta får frågor som "åhh vars har du köpt dedär?". 
Iaf så, med dehär inlägget så vill jag tipsa om världens bästa internetsidor, eller okej, sveriges bästa! Här brukar jag alltså shoppa.

http://www.rapunzel.nu/ Bäst på hårförlängning och snyggast äkta hår.
http://www.baresso.se/ för hårprylar
http://www.blush.se/ BÄSTA sidan för makeup
http://www.mist.se/ hundra gånger bättre än makeup store
http://www.nelly.se/ vill ha alla kläder på den sidan
http://www.ellos.se/ här kan du hitta unika detaljer och assesoarer
http://www.asos.se/ en toplista med olika sidor
http://www.parfym.se/ billigt märkessmink och parfymer
 http://www.swedenrock-online.se/ för den som gillar hårdrock
http://www.eliteladies.se/ snygga underkläder osv.
http://www.eksons.se/ rolig butik för utklädnad och teatersmink
http://www.only.com/ gillar vero moda
http://www.zoovillage.se/ gillar stilen, finns bland annat Ed Hardy
http://www.accessora.se/ behöver ingen närmare presentation, älskar denna sida!
http://www.lush.se/ Vem älskar inte dessa saker?

RSS 2.0