party party

fest ikväll med pikken, elin, malin och några fler. utgång coverclub!
jag är taggad!!!

:) :) :)

Roger Pontare

Låten Vindarna viskar mitt namn med ovanstående artist är en låt som påminner min farmor. Vi satt och kollade på Melodifestivalen hemma hos henne i Arjeplog då han vann med denhär låten...
Hon är ju död nu, så jag blir lite nostalgisk...

Hittade denna video som jag tycker är kung:



Fredag

fan va skönt att det är fredag säger jag bara...ledigheeeeet. smaka på ordet. i love it.
jocke och jonas har hämtat våran underbara tv som dom ska fixa och dona på med nu. så ikväll blir det lets dance på storbild ;)

jag ska vara onyttig idag också. till middag blir det kebabtallrik från Charlies. det går dåligt med mitt sundare liv...
tror fan jag ska smälla till med en godispåse också när jag ändå håller på. jag får börja med de sunda på måndag istället...hört det förr? ;)



jaja nu ska jag titta till dom såatt det blir ordentligt gjort.

hejsvejs

Med färg i håret

sitter jag nu här HEMMA :)
fan vad roligt det blev hos frissan.
Salong Chic är ett ställe där endast en kvinna runt 50 bast jobbar. Hon äger alltså stället.
Det är lite halvclassy och när jag kom dit så sa kvinnan direkt att hon inte kunde få mitt hår sådär ljust som jag har det. Jag bara hmm...ingen lust att betala dyra pengar för ett resultat jag inte ens vill ha. Så jag kom på den briljanta iden att jag skulle springa hem och hämta min billiga hårfärg från H&M och att hon endast får betalt för jobbet, inte färg eller urtvättning. sagt och gjort, nu sitter jag här med H&Ms färg i håret! jag älskar denna frisör!!! nu blev de ju inte så dyrt heller och jag får håret precis som jag vill. KUNG att bo granne med en frisörsalong :) och att hon kunde vara så flexibel! tack tack tack du räddade min helg! nu snart är jag snygg i håret igen ;)
och en till rolig grej på salong chic...hon har ju inte så många kunder. men det kom in en kille som frågade om hon hade tid för klippning och svaret blev JA eftersom jag snart var färdig. jag sitter i stolen och märker att denna kille börja kolla på mig. försöka få kontakt. jajaja tänkte jag, det är ju som vanligt att nån spanar in mig ;) men iaf efter några minuter kan han inte hålla sig och säger "MEN ÄR DET INTE EMMA". jag tittar nogrannare på denna kille, kisar med ögonen(ser dåligt på långt håll), och ser att det är Johan som jag inte träffat på ett år typ. haha snacka om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle! kul iaf :)

jaja nu ska jag tvätta ur färgen...
sen blir det tv köp!

adios.

salong chic

wohow...visst lät det tjusigt?
jag ska dit nu. bokade akuttid för att färga utväxten på håret. hatar att ha det...
min kära polare som  annars brukar färga det åt mig är ju out of the country. blä :)
så nu blir det dyyyrt!
tur att salongen är granne med mig, då behöver jag inte gå så långt :)

hejsvejs


PEAKEN KOMMER TILL UMEÅ IDAG, sweet!

work

ska snart iväg till jobbet. ska bli skönt att göra något...har ganska bra pass idag 10.30 - 19.30 :)
jag längtar till helgen! då blir det parteeey! hoppas pikken kommer hit!

igår for jag och jocke till Strömpilen. vi kollade in en massa tv-apparater på expert och el giganten. panasonicen som vi kollat på känns helt klart bäst! yeah...

jaja måste börja bege mig.

hejs

sexistiska mc donalds

käkade middag på mc donalds idag. blev också påmind varför jag alltid äter hemma istället för hamburgerrestauranger. usch vad sluskigt de är på sånna ställen. de duger bara att sitta där om man är onykter. jaja iaf så kollade jag på baksidan av stripskartongen och såg en skylt på en kvinna + en lista på kalorier och hur många kalorier en kvinna bör äta på en dag. whattaafuck! de kunde ju vara en man där istället...jaja strund i de...gott vare iaf, trots den äckliga saltgurkan.

då vet ni
hejs

Ullared

någon som har varit där?
jag blev helt plötsligt grymt sugen på att fara dit. man har ju hört om de åsådär. skulle vara kul att bara fara dit och kolla läget...varuhuset...de är väl inte bara för kärringar va?
jaja...får ta och kolla upp dedär lite bättre va det är för nått ens.

nu blir det film och daimglass!

hejs

en gammal hederlig pose

vad hände med alla fina "poser" när man är med på kort? har tittat igenom lite album på pixbox åsådär och det verkar som att alla gör fula grimaser osv. why?! okej visst, det blir lite uttjatat med ett och samma uttryck i ansiktet...men vafan. vad är det för fel med ett hederligt smile? :) jaja. roligt fenomen..



idag då?!
jag har jag suttit en jävla massa i telefon och lekt viktig. men nu är de mesta av mina ofixade grejer fixat så det känns bra.
nu väntar jag bara på att jocke ska komma hem så kanske vi drar till pilen en sväng. har ju nått presentkort att bli av med. och svaret är NEJ det räknas inte till att inte shoppa. för det är ju inte egna pengar jag gör av med, hehe.
tur man hittar kryphål häråvar :)

hejs

Room service

Jag har bestämt mig för att göra en riktig makeover på vårat vardagsrum. Just nu ser det förjävligt ut med no class. Iaf på en vägg. Funderar på att fråga hyresvärden om man får måla eller tapetsera en vägg, alltså fixa en fondvägg, för att piffa upp rummet lite. är så less på allt de beiga i läggan. Vi ska ju köpa en ny tv nu, även en ny TV-bänk. så det gör ju sitt...

jaja...får återkomma med planerna. kanske ringer till hyresvärden nu?

hejs


TV

Ser att våran TV finns i internetbutiken nu. Kanske bara en tidsfråga innan det kommer in i riktiga butiken? Hoppas :)


Panasonic TH-42PX80

piggare nu

Jag känner mig piggare idag. Igår mådde jag illa, men det blev ingen round 2 gällande magsjukan. Jag hade nog bara ont i magen och mådde illa pga att jag inte ätit så bra osv den senaste tiden...

Idag har jag ätit bra iaf och sovit ordentligt. Bjöd Jocke på middag för att fira att han blivit lagledare! Of course åt vi på Shanghai. Det blev kyckling tie ban och thaikyckling. M M mmmm :) Efter detta drog vi till Maxi och storhandlade, en stående aktivitet dagen när man får lön...Sen har jag mest slöat hela dagen och vilat upp mig...

Nu ska vi se film, en rysare från 1968. Rosemarys baby heter den.



hejs

ADVOKATERNA

tv4 kl 21.00 måndagar.

Sitter och ser detta program nu, är säsongstart idag. Jag säger bara HELVETE vilket bra och intressant program. Jag dras mer och mer till att läsa juridik. Kanske jag får tummen ur snart?....

Söndag

Jag for till jobbet idag men hem lika fort. Jag verkar inte bli bättre....så jävla LESS jag blir! orkar inte vara sjuk längre. Och nu är det bekräftat att det är just Vinterkräksjukan som går på jobbet och inte vanlig magsjuka. trevligt värre...

Gårdagen höll jag mig lugn. Orkade inte göra särskilt mycket. En kul grej är ju att Anders ringde :) har inte hört från honom på år och dar känns det som. han ska fara till Australien nu och vara där i ett halvår. sen ska han kanske flytta hit till umeå för att plugga, KUL :) hoppas att det blir så.

Jocke är duktig idag. Han fixar och donar på med kablar till datorn från bredbandet. Verkar vara ett riktigt pillerjobb! Det ska sättas dit lister, mätas osv...jaja...

nu ska jag fortsätta med ett kollage som jag ska ge till en som fyller år snart! jag känner mig såå duktig för det börjar bli riktigt fint.

hörs sen

Nybakade bullar & mjölk

är bland det godaste som finns :) Jag och Jocke var tvungen att köpa ett par när vi var på Ica...Mmmm....




Jag sitter för tillfället och ser en intressant dokumentär om Barack Obama på tv 8. Han verkar vara en snäll och vettig president... :) Jocke förbereder maten. Det blir fläskfile och strips idag. och kanske ett glas rött till det!
yesyes...nu ska jag fortsätta..

hejs

ingen tv idag...

BLÄÄ! Tvn som vi skulle ha var slut på expert. jävla skit. så nu blir det en lång vääääntan på att den ska komma in på lager igen. jag som var så peppad! är less på min lilltv och att behöva kisa med ögonen trots att man har glasögon på sig, haha. jaja den som väntar på nått gott...

på tal om något gott vill jag käka snarra ikväll. måste iväg och köpa mig en påse nu.
Mmmmm :)

Livet har sina goda stunder...

har shoppat lös igen :) och som vanligt tar jag kort på allt.


Skitsnyggt virkat linne från GANT, LOVE IT



Lite kläder från Peak


Några baslinnen från HunkyDory, bzr med mera...


Vitt från Culture och Koola Anna

och med detta säger jag att nu börjar det sparsamma 2009! nu jäklarns ska jag spara som bara den fram till sommaren. inga onödiga köp framöver. nu är det tävling med jocke som gäller! han leder för närvarande men nu jäklar ska jag vinna detta, hehe. endast en TV står på inköpslistan + LITE shopping då vi är i sthlm.
ADJÖ SLÖSARLIV!



Volbeat

Ganska kul att få lägga in klipp som man själv har filmat här på bloggen. Här är iaf Volbeats intro och när dom kör igång med Guitar G and c blood...KUNG. min filmning är inte så bra, men vad kan man förvänta sig när det är RÖJ!
Tänk att jag ska få uppleva detta igen den 5 mars i sthlm :)


Lönebesked

ja fyfan säger jag bara! vilken helvetes bra lön jag fick denna månad! kom som en riktig överraskning...:)
Trots att jag jobbar 85% fick jag ut över 15 000 spänn. sing haleluja! brukar inte skriva om pengar men idag blev det en sån lycka...hehe. jobbar man i vården så har man ju inte mest pengar såatt, vi får skryta ibland!

jaja dagen idag då...
fick tillbaka magsjukan. trodde det var över igår, så jag började städa litegrann och dona på i läggan. och det fick jag sota för idag. hade ju tänkt vara frisk nu. ser ut som att jag får vara hemma från jobbet imorrn också. fast på söndag då jäklarns ska jag jobba!

jag har fixat en youtube nu förresten och håller på att ladda upp lite videos. mest Volbeat nu. så den som är sugen på att titta på hur jävla bra dom var i Örebro, kan ju kolla in gulaaan på tuben :) dock är väl inte filmerna dom bästa eftersom man hoppar och röjer hela tiden...men ändå :) enjoy!

nu ska jag se om jag får i mig något att äta. i doubt it..men..

vi hörs.

Om mig!

1. Tre namn jag lyssnar till:
Emma, Gulan, Yellow


2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mitt utseende


3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Kan vara lite dryg ibland.


4. Detta är jag rädd för:
Tandläkaren.


5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kärlek, kaffe och mat.


6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
-


7. Detta tycker jag om att göra:
Sova


8. Detta vill jag göra just nu:
Ha en evig semester


9. Bästa känslan:
När jag känner mig oövervinnerlig


10. Värsta känslan:
Uttråkad

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Självförtroende, rolig, ärlig.


12. Är jag kär just nu?
Ja


13. Jag vill gifta mig...
till låten Dreamer med Ozzy Osbourne


14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Se en phillymatch live, skaffa barn, bli ekonomiskt oberoende.


15. Min käraste ägodel:
Sigge


16. Något jag vill ha i present:
En ny tv, eller smink


17. Detta har jag på mig just nu:
Mitt jävulskt sexiga nattlinne (inte) haha


18. Favoritkläder:
Tighta kläder...kjol, snygg t-shirt..


19. Favoritdjur:
Hund


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Heavy Metal, 50 + 60 tals musik..


21. Favoritlåtar just nu:
Metallica - My apocalypse, Volbeat - We


22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast: Svenska Tråkigast: Ergonomi och matte


23. Stjärntecken:
Vädur


24. En bok jag älskar:
Bortom stjärnan, författare Elisabeth Nemert


25. En film jag älskar:
Gudfadern, Silverfang


26. Tv-program jag gillar:
Våra bästa år, Nip/Tuck, Desperate Housewives, Gossip Girl


27. Favoritdoft:
Armani black code på Jocke


28. Detta äter jag gärna:
Kinamat eller sushi


29. Dricker helst:
Coca cola zero


30. Favoritgodis:
Salta godisar..eller choklad


31. Hit vill jag gärna åka på semester:
NY


32. Färg på mina ögon:
Blågröngrå


33. Min längd:
165 cm


34. Jag tror på:
Buddah när han sa att "allt är lidande"


35. Jag spelar:
ibland tv-spel


36. Person jag beundrar:
Vickan


37. Så här bor jag:
En snygg takvåning på Väst på Stan


38. Antal döda krukväxter i hemmet:
2 st döende


39. Det här tänder mig:
Självförtroende


40. Det här gör mig avtänd:
Brist på självförtroende


41. Favoritfärg:
Svart


42. Favoritcitat:
Dont get mad, get even. Behandla andra som du själv blir behandlad.


43. En hemlighet jag vet:
Blir ju ingen hemlighet om jag skriver detta här.


44. Bästa present jag fått:
Tillåtelse av min dåvarande sambo att skaffa Sigge.


45. Senast köpta skiva:
hmm..det var Takidas senaste som jag köpte innan den släpptes.


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Egentligen allt bara man fick bort några överflödiga kilon. hehe


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Mina 5 kg övervikt


48. Udda förmåga/egenskap:
Vet inte om det är så udda..men jag kan läsa av folk väldigt fort.


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En talande papegoja


50. Vad lyssnar du på just nu?
Ebba Grön - Du ska va president


51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Pratat med Egon på skype i 1½ timme. Idag ska jag slöa resten av dagen, är
fortfarande sjuk.


52. Var är dina föräldrar födda?
Farsan i Arjeplog, Lappland. Mamma i Tornedalen, uppväxt i Rantajärvi.


53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Skype så jag kan prata me egge i fraance.


54. Vilken är din favoritrestaurang?
Shanghai


55. När badade du i en pool senast?
Ja det ska väl vara på Mallis -06


56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nja inte vad jag minns, men jag har varit med i Karlbergsteatern.


57. Hur många barn vill du ha?
Många. 3-4-5 st?


58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Hip hop


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Yes.


60. Vad har du för TV-kanaler?
De vanliga


61. Har du åkt moped någon gång?
Ja


62. Har du busringt någon gång?
Ja


63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Ne fyfan. Nog finns det andra sätt att pumpa igång adrenalinet på.


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Mallis. Är inte så berest.


66. Har du en egen trädgård?
Nej. Men en balkong som är så fin på sommaren :)


67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Kalle anka eller Ensamma mamman


68. Kan du alla orden i nationalsången?
Ja. Iaf dom 2 första verserna.


69. Badkar eller duschkabin?
Dusch


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Revolutionary Road


71. Favoritpizza?
Kebabpizza från Charlies


72. Chips eller popcorn?
Chips


73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder sällan läppstift. Men gör jag det blir det rött.


74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
nej, men pommes frites


75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej


76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin


77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Jocke. På shanghai. Kinamat lunchbuffe samt sushi.


78. Favoritchoklad?
Apelsinkrokant. Eller lindt mörk choklad.


79. När röstade du senast?
förra valet


80. När åt du en hemodlad tomat sist?
I sommras


81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja, genom innebandyn och när jag var liten och mimade till Lillie och Sussie med en kompis.


82. Är du bra på matlagning?
Nja.


83. Klarar du att tanka själv?
ja


84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
haha yesyes


85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
njaeä.


87. Vad var det senaste du handlade?
hundmat


88. Har du kräkts offentligt?
nej


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Mångmiljadär


90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Kärlek vetefan. Men början till kärlek.


91. Har du ringt något betalnummer?
Nej


92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja självklart. Jag är ett levande bevis.


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Farmor för snart 10 år sen.


94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Nej. Jag hade några vita fjun.


95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Tråkiga standardmeddelandet som Telia har.


96. Vad har du i din väska?
Allt möjligt skrot. Tjejgrejer...haha


97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Beror på hur trött jag är ;)


98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag lever och har ett bra liv.


99. Var hittade du den här listan?
Peakens Blogg


100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Risberg. Hanna/Egon, Tuss


min sötis på morgonen....

katt eller hund?


lillplutt

såhär söt och liten blev man efter besöket hos frissan :


Sommar

Ååååh vad jag längtar efter sommaren! Jag har så mycket att se fram emot :)
Förr gillade jag vintern bättre, men nu har jag ändrat mig totalt! Tänk soool, bad, värme, lite kläder, party, alla kompisar som samlas osv...ÅH! Kan inte vintern vara över snart?

Jag tror jag har lite feberyra. Hade dock världens bästa dröm idag. Jag var i en affär på Souk i sthlm, typ Topshop. Där fanns allt. Allt från godis till massor av kläder i blått. Jag älskar blått så jag shoppade som fan...Allt som jag ville ha fanns där...jaja...shoppar jag inte på stan så gör jag det i drömmarna...suck.

nu är Sigge hos frissan och ska bli lite fin! Han ska trimmas rejält nu så han klarar värmen i Frankrike. min lilla fransos ;) pratade med egge i tele idag och han sa att han borde dyka upp nångång i februari och hämta sigge. blir bra, då får jag umgås ännu längre med sigge :)

hmm..på tal om Sigge...så ska han opereras på fredag. Men jag börjar fundera om det ens behövs. Knölen har sjunkit ihop lite och det är svårt att hitta den. kanske det blev bra av sig själv? försökte ringa vet. idag men fick inget svar. ska ringa imorrn också..jaja.

nu ska jag fortsätta se VBÅ.

hejs

Rockklassiker

Lyssnade på rockklassiker igår och en låt kom upp som jag säkert inte hört på 10 år. Jag hade tillåme glömt bort dendär låten :)  Jag tyckte den var så bra förr...lite mysig...hehe...jaja här är den iaf:



Kiss - God gave rock n´roll to you

Magsjuka

yes det är lika roligt som det låter. FYFAN säger jag bara. Inte nog med att man har varit sjuk dom 2 första veckorna i januari...nu åker man på magsjuka också. jag blir så jävla less! Fatta att min lön kommer inte vara stor i februari. då jag behöver som mest pengar. och när jag sa dedär om att 40 graders feber var värre än magsjuka, puh, det tar jag tillbaka! jag är mer död än levande. först nu orkar jag sitta upprätt. har annars legat i sängen hela dagen. bläää...
sitter och försöker få i min lite galiamelon, men det går tungt...

jaja nu ska jag snart se inspelade programmet om Vickan. sen VBÅ :)

hejs

Tv-tips!

Fick tips av Peaken förra veckan om att det var en "dokumentär" om min Vickan idag. Hon vet ju om att jag gillar henne...
Och det som var ännu bättre är att det är en realityserie. Så jag måååste se detta ikväll! !
tv4 kl 22.40.

Victoria Silvstedt - my perfect life


Amerikansk realityserie från 2008. Avsnitt 1 av 8. Victoria Silvstedt har gått från att ha varit Playboy-modell till tv-stjärna i Frankrike och lever numera ett glamoröst liv. Men hon längtar fortfarande efter sin familjs godkännande och frågan är om hon kommer få det av sin mamma när kommer på besök. Därefter beger sig Victoria till Cannes där hon ska gå på en av årets största kändisfester.


Home sweet home

Jahapp då var man hemma igen! Har varit väldigt kul att vara i pite, omän det blev en kort sväng..
Igår var jag ju förbi Larsson och kollade in hennes lille pojke Liam :) GUD så söt man får vara! Risberg hängde också på och tog med sig lille Eric...så det blev mycket bäbis på en och samma dag! hehe...Riktigt trevligt var det ! Det är så roligt att se att tiden står stilla ibland. Fast än man inte träffas så ofta så är det ändå samma glada stämmning :)

Senare efter jag varit hos Malin i ungefär 3 timmar så for jag hem till mamma och pappa där Jocke den stackaren satt och väntade på mig. Jag hade sparat honom från barnprat och tjejsnack. Det fick han nog av då vi var hemma hos tuss i fredags ;) haha...

jaja nu ska jag och jocke se lite film. hejs





Mor och son. Såååå FINA!



Pite

jahapp då sitter man hemma hos mamma och pappa och nöter lite dator :)
har umgåtts med sanna och thea idag, mina älskade systerdöttrar! gud vad dom är fina och söta!
sen har jag och jocke varit på Dollarstore och köpt lite skrot ;) självklart måste jag ju dit när jag befinner mig i pite.

Igårkväll när vi kom fram drog vi iväg till Tuss och Micke som numera finns på månskensgatan 28! Där satt jag, hon, Carro, Jocke och Micke och såg lite lets dance och pratade. Mycket trevligt! Tuss gjorde lite förändringar på min blogg också, men den är långt ifrån färdig! Hon är så duktig! Kolla in hennes: www.tohlund.blogg.se.

Ikväll ska vi äta gomiddag med mina föräldrar. Det blir renskav m.m. ska bli grymt gott! Sen efter det ska jag nog dra iväg till Larsson en stund och träffa Liam. Och efter det ska vi till Risberg och se film! ska bli kul :)

ne nu ska jag ut och gå med mitt lilla barn, Sigge alltså ;)

skriver sen.
hejs

svt2 kl 20.00

Dokumentär om Birgitte Bardot ikväll på svt2!
Hon som är en av mina förebilder och hon som var hundra gånger snyggare än Marilyn Monroe då det begav sig.
Att inte alla vill inspireras av henne istället?




My day

Har jobbat 07.00 - 13.45.
Kom hem och berömde Sigge som varit hemma själv i 7½ timme!
Gick på promenad.
Käkade lunch.
Gjorde mig klar för att att fara till Lögdeå.
For dit med Jocke.
Shoppade på Häggströms.
Åt jättegod middag hos Jockes föräldrar.
Kom hem för en halvtimme sen ungefär och snackar med Egon.

och NU snart ska jag jävlat gå och sova. Är helt död..
IMORRN efter jobbet BLIR DET PITE! YEHA

gonatt

inte att förglömma...

Grattis Jockepocke till jobbet som lagledare! Du är så duktig så ;) PUSS

kaatjiiiiing

Okej det är ingen nyhet att jag älskar att shoppa. Men idag har jag verkligen gått lös! Och temat har varit sommar!
Nu är jag redo för Turkland i juni med mera. Check it out!


Bikiniunderdel som passar till allt + "shorts" från Peak.


En dataväska (äntligen) & en necessär


2 plagg från Koola Anna. Hört att gult är coolt i vår..hehe


2 tunikor från Gianini


Benvärmare och tröja från Cappuccini

de 2 roligaste klippen EVER







promenix

har just varit ute på en promenad med sigge på 30 minuter :) jag kan säga så mkt som så att jag aldrig annars skulle ta en sån promenad nu ifall jag inte hade haft sigge. ganska skönt...

jag börjar jobba 10:30 idag och slutar 17:00. gode skönt pass...

har inte så mkt att skriva för tillfället..såatt...

hejs

Rockklassiker

Så jävla underbart att dom bytt ut Rix fm mot Rockklassiker. Lyssnar på det jämt när jag kör bil nu. Kom nyss hem från jobbet och det är inte varje dag man för höra Maiden - Run to the hills på radio :)

Jag älskar denhär låten!


by the way

så leos och kates senaste film revolutionary road är skitbra! se den :)

Tårögd

Jag blir alldeles gråtfärdig när jag ser på sånthär! Kate Winslet är en av de bästa skådisarna jag vet. Och UNDERBART att se hur glad hon blev när hon vann en Golden Globe. och när hon tackar Leo Dicaprio ;)


Blondinkamp

Hittade denna artikel som jag sparat från en gammal blogg. Tycker den är så bra så jag vill spara den här också :)

hot & not



från Aftonbladet

Rosing & Gynning - kvinnor med klass

ÅSA LINDERBORG om varför två före detta Big Brother-deltagare behandlas så olika
Linda Rosing och Carolina Gynning blev kända när de knullade i dokusåpan Big Brother. De har opererat brösten till dubbel D-kupa, vikt ut sig, festat hårt, missbrukat kokain, haft ätstörningar och levt i manipulativa kärleksrelationer. Där slutar också likheterna. Medan Rosing fördöms och förpassas, slåss tv-kanalerna om Gynning med miljonkontrakt.

Kanske beror det på att båda kvinnorna har klass.

"Alla sa hela tiden att jag aldrig skulle lyckas med något i livet", inleder Linda Rosing sin självbiografi Den nakna sanningen, skriven tillsammans med Daniel Nyhlén (Big Bok 2006). "Det har aldrig varit någon som har trott på mig", säger hon i en intervju för Expressen (31 mars -06).

Linda växte upp i olika småhålor utanför Västerås. Pappa kör plogbil för kommunen, mamma jobbar på Systembolaget. Semestrarna firar de i husvagn, pålägg äter de bara på helgerna. Linda är sämst i klassen, går konsumtion på gymnasiet, linjen för den som ska bli "matlagningstant". Hon hänger med killar som kör Volvo 240 med plyschklädsel och tärningar i backspegeln. Hon röker på och drömmer sig bort med Elloskatalogen. Hon "vill ta revansch".

Linda Rosing är tjugo när hon får sitt första barn, snart får hon ett till med en ny man, som hon också lämnar. Kärnfamiljslivet är för instängt, hon vill ut. Barnen döps till de tidstypiska lågstatusnamnen Melissa och Kevin. På en Söka-jobb-kurs i Västerås träffar hon en annan arbetssökande som öppnar dörren till Slitz. Först jobbar hon åt Slitz som krogvärdinna i Visby (hon förvånas över att man kan betala med svenska pengar på Gotland), sen gör hon sitt första utvik för tidningen. Efter det följer Big Brother 2003. När hon som första dokusåpadeltagare har samlag i tv, under ett täcke, blir reaktionerna mycket starka. Det anses särskilt opassande att en tvåbarnsmor har sex i tv. Att Micke också är förälder anses inte lika graverande.

När Linda Rosing var barn drömde hon om att bli berömd. När Carolina Gynning var barn visste hon att hon skulle bli berömd. Frågan var bara för vad.

Carolina Gynning är född i rikemansområdet Fals-terbo. Mamma är konstnär, pappa äger modebutiker. Hon är inte särskilt framstående i plugget, på gymnasiets estetiska linje röker hon på och tar extacy. Hon gör mindre modelljobb i Milano och bor av och till i Paris. Hon viker ut sig och dejtar män som ger henne boende, kokain och kontakter. Ett tag lever hon med en hallick från Östeuropa. Men mest av allt partar hon loss i exklusiva miljöer med obegränsade resurser. Hon skriver in sig på Sorbonne men skippar prestigeuniversitetet för Big Brother 2004. Där har hon samlag i tv och vinner hela tävlingen.

Efter Big Brother åker Linda Rosing ut på en ett år lång barturné, arrangerad av den skandalöse Michael Brinkenstjärna. Hon förlorar kontakten med sin dotter och träffar sonen alltmer sporadiskt. Carolina Gynning går ut ur huset med föresatsen att bli "en business woman". Hon har upptäckt att hon är "konstnär" och gör några tavlor som hennes mamma ser till blir utställda på galleri. Hon har målat "feministiska motiv" - sig själv i akryl. Hon recenseras inte på riktigt men får här och var dåliga eller ljumma omdömen, vilka i intervjuer förvandlas till att hon gjort "en formidabel succé".

Carolina Gynning är inte alls som Linda Rosing, konstaterade journalisterna direkt, hon har nämligen "en solid bakgrund". Linda saknar dörrmatta, men Carolina, ja, hon är "en härlig vild tjej". Tidningarna skriver att Linda är "trashig" men Carolina "en busig tjej som vågar göra det hon känner för". Rosing är "ett bimbo" men Gynning "både glamorös och seriös". Eller som Bingo Rimér formulerar det: "Linda Rosing är en skandalblondin från Västerås, men Carolina Gynning är en jetset-blondin nyss hemkommen från Rivieran."

Rimércitatet är taget ur Gynnings självbiografi Ego girl, skriven tillsammans med Ingrid Carlqvist (Prisma 2005). Nästa naturliga steg i utvikningsbranschen är nämligen att blotta sig med memoarer. Året efter kom Rosing med Den nakna sanningen. Gynning anser att Rosings bok är "pinsam", men böckerna är på många sätt lika varandra.

Båda författarna hoppas med sina berättelser kunna "stötta unga tjejer" och varna dem för kändisskapet - det är en utseendefixerad sjuk värld av knark och svinaktiga karlar. Båda bokomslagen går i grått, svart och chockrosa. Gynning kramar om sina bröst, Rosing sitter naken men visar egentligen ingenting. Gynning skrattar spjuveraktigt. Rosing tittar allvarligt in i kameran: Ta mig på allvar, tycks hon vilja säga. Här ligger en del av hemligheten: Carolina Gynning är rolig, det är inte Linda Rosing. När Gynning känner sig illa behandlad tröstar hon sig med smågodis och en videofilm, sen går livet vidare. Så enkelt är det inte för Rosing.

Det karaktärsdrag som främst skiljer dem åt är också den helt avgörande klassmarkören: självförtroendet. Jag vann "folkets kärlek", säger Gynning om sin seger i Big Brother. Hon ser sig som "en förebild för unga tjejer" och kallar sig själv "snygg, rolig, tuff, smart, kul, självständig och cool". Rosing beskriver sig som "en vanlig tjej från landet" men de ord som återkommer är att hon ofta känner sig "billig, äcklig och utnyttjad". Så skulle aldrig Gynning prata om sig själv. Hon vet sitt värde. Känner sig utvald. Förmer. Hon vet att hon har ett skyddsnät i sin klass, att hon klarar sig. Att hon är någon.

Våren 2005 hade den feministiska tidskriften Bang Linda Rosing på framsidan till ett nummer där olika skribenter undersökte henne ur ett genusperspektiv. Hon fick 5 000 kronor för bilden men fick inte komma till tals. Så ville Bang tjäna pengar på en människa de inte ens ansåg värd att prata med. Det kändes "lite konstigt", sa Rosing. Att Carolina Gynning skulle ställa upp på något liknande är en omöjlig tanke.

Alla bröstopererade kvinnor <7b>kommer till en punkt där de vill bli sedda för något mer än sin barm. Linda Rosing startade Unika partiet. Så hoppades hon med sin subjektiva erfarenhet kunna "förändra samhället". Partiprogrammet var varken genomtänkt eller detaljerat men huvudbudskapet var tydligt: man ville "kämpa mot alla skeva skönhetsideal". Andra frågor handlade om hur skolan och de sociala myndigheterna skulle kunna förebygga arbetslöshet, kriminalitet och skuldfällor. Mediernas svar kan sammanfattas med: Håll pattarna utanför politiken!

Carolina Gynning fortsatte i stället sitt unika party på Stureplan. I höst ska hon och Aftonbladets Alex Schulman ge ut Privat - mejlkorrespondens. Det är en box på tio böcker med mejl de skickat till varandra. Gynnings mamma, som numera även är förlagsredaktör, fick se några av breven och tyckte att de var så enastående att alla människor borde få läsa dem. Gynning ska även ge ut erotiska noveller, Gynningkologi.

Mediernas skilda behandling av Linda Rosing och Carolina Gynning handlar inte bara om klass och kontakter. Det handlar också, som Gynning själv konstaterar, att vara "streetsmart". Vid precis rätt tidpunkt tar hon ut silikonet - på nätbloggarna funderar man över om hon verkligen avlägsnade allt, brösten är fortfarande "misstänkt stora" - och låter plåta sig som en konstinstallation. Fotografen Elisabeth Ohlsson Wallin vill att tankarna ska gå till "kvinnliga
helgonbilder".

Den hårfina skillnaden mellan att vara en slampa och en vamp kan kanske förklaras med varifrån kvinnan kommer och Gynning säger att hon kanske ska auktionera ut silikonet till förmån för offren i Rwanda. I medierna beröms hon för att visa prov på gott omdöme.

Även om inte alla gillar Carolina Gynning - de flesta vet inte vem hon är - är det många som förtjusas mer än förfasas över hennes leverne. När hon partajar händer det att möblemanget kastas i poolen. Vid ett tillfälle hade hon "riktigt rått sex" så ena bröstet sprack. Överklassdekadens. Charm.

Det är omöjligt att prata om Linda Rosing utan att moralisera, uppfostra, skälla ut, komma med goda råd, ge uppsträckningar. På henne projicerar klassresenären sin största rädsla: att ta sig upp och sen falla ner handlöst på den andra sidan. Men framför allt är hon en symbol för det man varit rädd för i alla tider: den hotfulla underklassen. Den vars sexualitet måste kontrolleras så att inte de dåliga generna sprids vidare och degenererar hela folkstammen. Rosing har två barn hon inte orkar eller får ta hand om och längtar efter ett tredje. Inget är mer stigmatiserande för en kvinna. Förr hände det att kvinnor ur underklassen sattes på spinnhuset eller tvångssteriliserades, anklagade för skörlevnad. I?dag sker den offentliga repressionen i form av löpsedlar.

Samtidigt som TV 4 och Kanal 5 konkurrerade om Gynning, skrev Rosing kontrakt med en porrfilmsagent. Hon säger att hon måste försörja sina barn. "Varför gör du detta, Linda?" frågar Aftonbladets kolumnist Maria Wollin med stora vita bokstäver mot svart bakgrund på tidningens förstasida (1 juni). "Linda, dina barn vill inte ha dina porrpengar." Ingen minns att Carolina Gynning poserat barbröstad på porrfilmsomslag. 2004 sade hon till Expressen att hon inte hade "några gränser när det gäller nakenscener, bara det är seriös film". Gärna "grova sexscener" men hon vill "absolut inte göra porr" (14 nov -04).

Den hårfina skillnaden mellan att vara en slampa och en vamp kan kanske förklaras med varifrån kvinnan kommer. Inte alltid men ofta är det klassursprunget som avgör hur man tar för sig i de offentliga sammanhangen. Och hur man blir behandlad.

Året jag fyller 23

2009 är året då jag fyller 23 år. Liksom 18 år då man blev myndig, 20 år då man fick börja gå på bolaget, 21 år då man kom in på bra nattklubbar så är året man fyller 23 en milstolpe som man vill krossa :) 23 år = Jag får lagligt börja gå på en jävla massa uteställen här i Umeå! och det jag har i tanken mest är ju såklart mitt favoritställe Coverclub / Schlagerklubben. Yehaaa! Nu slipper man oroa sig varje gång man ska in där. Visst har man tagit sig in ändå, men det känns ännu bättre nu när jag verkligen blir 23 :) lovely lovely. Så varje lördag hädanefter så vet ni vars jag finns! hehe

I år kommer jag:
Fara utomlands för andra gången i mitt liv.
Se Metallica.
Se Volbeat igen.
Fara hem till Pite lite oftare.
Vara snyggast till Beach 2009.
Fixa perfekt hår.


jaja nu har jag inte tid att sitta här mer
hejdå

Söndag

jag älskar söndagar :) det är kanske den bästa dagen på hela veckan. eller lördag är bättre ifs! men söndagar är sådär härligt sköna och slappa. idag tillexempel har jag inte gjort nånting. har knappt orkat kliva upp ur sängen, duscha gjorde jag för ett tag sen och kröp ner i rosa mjukisar och slapparlinne. och självklart har vi käkat kinamat idag, från Shanghai of course :) åhh.....vill inte att tagen ska ta slut... ikväll blir det film och mys med Jocke.

thank god är jag ledig imorrn. men då ska det fixas med läkare, ringa runt till veterinärer för att få en tid för op till sigge, ringa till klipp & trim för en trimtid till sigge, fixa en frisörtid åt mig...blabla. mycket telefonsittande imorrn alltså..

pip pip pip

hejs

Tips!

Nu har jag äntligen hittat världens bästa foundation och tänkte tipsa om den :

Clinique Superfit Makeup




Täcker perfekt, håller hela dagen. Är underbaaaaar helt enkelt!

Pite

nästa helg är det dags!
då dyker vi upp i pite.... :) lääängtar!

fun



au revoir Egon!

trots att jag var sjuk, for jag på Egons överraskningsfest igår. han sticker ju till Frankrike imorrn och är borta i 4 månader och säkert ännu längre ifall han får något sommarjobb utomlands. så det kommer dröja månader innan vi träffas igen!
om du läser detta: hoppas allt går bra och jag kommer att sakna dig!
och bra jobbat av Hanna som lyckades ordna hela festen!

lite pics:






kors i taket!

nu har dom lärt sig hur det ska gå till :) fick denna av jocke nyss:




haha

Intressant

Det är intressant att sitta och läsa vad vissa låtar betyder och handlar om. Vad artisten tänkte när hon/han skrev den låten. Läser om massa Metallicalåtar nu, och min favoritlåt Until it sleeps handlar tydligen om James föräldrar som båda två dog i Cancer. Den populäre låten Nothing else matters handlade först om James dåvarande flickvän och att dom alltid var så långt bort ifrån varandra, men fick snabbt en ny betydelse. En hyllning till fansen. Att no matter how far var han still "so close" with the heart. Fiiint :)

jaja nu ska jag ÄNTLIGEN få se mitt våra bästa år

adios

Bra sagt om Vänskap


En vän är en som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig.
En lojal vän är värd mer än tiotusen släktingar.
En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit,
accepterar vad du har blivit, och ändå, varsamt låter dig växa.
Framgång ger vänner, motgång prövar dem.
Goda vänner kan göra allting tillsammans, men bara de bästa vänner
kan göra igenting tillsammans.
När det uppstår problem i en allians bör man avlägsna problemen inte alliansen.

Jag kan säga att jag inte har många såna vänner. men dom jag har är bäst!
Det har verkligen visat sig genom åren dehär med "med och motgång", vilka som är äkta...
Tack för att ni finns!

yes!

haha jag är seg som fan. men nu har jag äntligen kommit på hur man stoppar in ett youtubeklipp i ett inlägg :)

metallicas bästa


no work

det blev inget jobbande idag, känner mig så seg och har hostat hela natten så jag har inte kunnat sova. tack och lov fick jag en telefontid hos läkaren så slipper jag traska dit idag. fast telefontiden är inte förrän på måndag(!). jaja huvudsaken är att jag får mitt läkarintyg så jag inte behöver bli ruinerad denna månad. jag hatar att vara på "den andra sidan", alltså att vara patient. jag är ju van att vara den som tar hand om folk istället...jaja. ska se om jag kan somna om något idag. I doubt it, men....

vi hörs senare.

hejs

Sigge

Sigge skulle ju som sagt till veterinären och har varit där nu.
Han har ett navelbråck som ska opereras bort. Stackaren...men det ska tydligen inte vara så komplicerat, men ändå!
Jag saknar min lillbaby...


Simpson

jaa jag vet att det är gammalt. men här är jag som en Simpson :)


ett gott skratt

det är kul att läsa om dom som skjuter sig själv i benet. haha.
stackars människa :)

Dolores O´riordan

Man kan alltid hitta ord på det man känner eller upplever i hennes texter :)

I think you pretend
That you are my friend
It's easy to see
That you're envious of me

Something has changed and I don't know what to say.
I used to stand here alone and in my mind say...
The people who're calling you soon turn away
They could hate you tomorrow and love you today..


wzzup with that?

Någon som såg Grammisgalan igår? Takida? vad hände? Tro mig, Robbans röst ger mig fortfarande the chills...MEN! vafan var dedär för uppträdande? haha...snyggt sminkat öga också. Jag saknar gamla Takida...dom som inte var styrda av något bolag och lät coola. Jämför bara låtarna: Tear it up och nya versonen av den låten Tear it up again. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Den enda låten med Takida som fortfarande är så bra att man bara vill gråta är ju Score. Första låten jag lyssnade på med dom..tror det var år 2004 :)


Tacka vet jag den gamla goda tiden:

Läkarintyg

Att man ska behöva jaga land och rike runt bara för att få ett läkarintyg är ju förjävligt! Systemet när man är sjuk är ju åt helvete. Att det ska vara såhär när man är sjuk och inte orkar nånting? För det första så kanske inte alla orkar gå till läkaren när man är sjuk, kanske man är magsjuk? Man vill vila. Eller så får man aldrig tag på människorna på vårdcentralen för dom har vissa tider när man kan ringa så att dom kan ringa upp en senare. Och har man missat att kliva upp kl 08 på morgonen bara för detta då går dom inte att få tag på och ja då får man inget intyg och tvingas då betala en extra karens. Och arbetsgivaren har aldrig överseende fast än man bara på telefon kan höra att man är förkyld osv...Ja herregud. Jag far hellre och jobbar än att hålla på och skaffar läkarintyg. Att jobba tar nästan mindre på krafterna...sjukvården suger!

ja..då har jag skrivit av mig om detta.
ska jobba imorrn och se glad ut.

hejs

Nip/Tuck

nu är det DAX!
äntligen har nip/tuck börjat om efter månaders väntan...
ska se s05e15 nu!! WIIIIIIE!

världens bästa serie. har ni inte sett den så GÖR  DET!



.

My tears are fallin',
'Cause you've taken him away.
And though it really hurts me so,
There's somethin' that I've got to say...
Take good care of my baby,
Please don't ever make him blue,
Just tell him that you love him,
Make sure you're thinkin' of him,
In everything you say and do.
Take good care of my baby,
Be just as kind as you can be
Just let your love surround him,
Make a rainbow all around him,
Don't let him see cloudy sky.


Tips!

Om du inte vet vilken färg du vill färga håret, hur du ska klippa dig, vilka glasögon du ska ha osv...kika in på denhär sidan! ganska roligt faktiskt. där kan du testa dig fram.

http://apps.wox.no/aller/blinypaanett/se/

amard

jag har sagt det förrut och säger det igen. DON´T HATE ME CAUSE IM BEAUTIFUL

dagens...





Shopping

svarar på peakens fråga och...haha det går åt helvete med mitt ickeshoppande som vanligt :) men jag kan inte rå för det riktigt..jag ÄLSKAR att shoppa. idag har jag ändå skött mig bra, det kunde ha blivit betydligt mer.

Min dag:
Lunch på Shanghai
Shoppade småprylar till läggan på Expo.
Hämtade ut PDOL biljetter.
Shoppade kläder på Häggströms.
Åt gomiddag hos Jockes föräldrar.
For på Ica Teg och köpte gottaaa...

här är mina 2 fynd från Häggströms modehus:


Svart skjorta från Mexx och rutig från Peak (bra sommarplagg)

och:
Pdol helhelgsbiljetter (bra att vara ute i god tid då det är bra pris)


Ne nu blir det film och mys. Kunde inte låta bli att köpa denna tidning + film då vi var på ica. Kolla in namnet på filmen!



dont mess with me in the morning

jaha då har man ännu en natt inte kunnat sova särskilt mycket. sen då man äntligen har somnat, ringer en idiot och väcker mig hela tiden. fyfan om folk kunde vara lite mer osjälviska...

jaja nu är man uppe iaf. nu blir det lite frukost, sen lite senare blir det lunch på Shanghai! MMMMM va gott! :)
sen blir det shopping i Lögdeå på Häggströms....yippii..

kaffeeeeeeeeee

Osjälvständighet

är det osexigaste som finns!

Tisdag

Det är så trist när man inte har något att skriva om egentligen...bloggen är ett bra tidsfördriv.
Jag är fortfarande sjuk, det verkar hålla i sig ett bra tag dehär. Det snöar för fullt ute idag och jag är slö och EXTREMT uttråkad. usch. och nu ska man städa bort julen också. det känns bara ännu mer trist. det är så mysigt med julbelysningen i fönstret och min julgran..

pga min uttråkadhet har jag har tillåme tittat igenom Blondinbellas tv-dagbok. men fyfan vilken looser. haha! tyckte tidigare hon verkade skärpt och rolig, men att se henne prata får mig att vilja spy...jaja bra sätt av henne att tjäna kosing på...

NU ska jag dricka kaffe så jag kan börja se meningen med livet igen.

 

GRATTIS!!!!!

Larsson ringde nyss...
kring 12-tiden idag födde hon en healthy boy! haha
GRATTIS MALIN OCH ROBERT!!!!

nu får jag verkligen se till att ta mig till pite, snarast!

sick and tired

Ännu en dag av tristess, lite sömn och influensa. Egon var nyss och hämtade Sigge också för jag orkar inte gå ut på promenad ens. suck. saknar redan min lilla grisunge!
tacka vet jag internetsidan www.stylesearch.se. Där har man fördrivit många dötimmar sen 2005. det är ett forum där man snackar om allt möjligt, ger tips om hår, makeup osv. LOVE IT! kul att få dela med sig av kunskaper samt att få kunskaper av andra :) ska nöta lite där nu innan VBÅ börjar!

hejs


Blond

Måste säga att jag saknar hur jag hade håret innan jag färgade det brunt, och sen självklart blev blond igen. Fick ju klippa mig och det är så jäkla svårt att få tillbaka längderna som det var och friskheten. Men detta är mitt mål, så ska jag se ut igen:

Istället för Beach 2009 så väljer jag HÅR 2009!


RIX FM

http://www.rixfm.se/webbradio/audio.php?mode=rixfm&id=3529

kopiera och lyssna på detta. hahahahahahaha det är så jävla roligt.
hundens och kattens dagbok ;)


Tur man har resurser


Ryggläge

Idag ska jag bara ligga och vila framför tvn. Enda gången jag ska röra på mig är när sigge vill ut...




Gårdagen

blev mycket trevlig :)
Jag, Egon, Jimmi och Hanna satt och spelade kort, drack gott och snackade hela kvällen, riktigt kul! Kom hem kring 02.30 snåret! Tur att det blev stillsamt annars hade jag väl mått ännu sämre än vad jag gör nu. Förkylningen har dubblats och jag har ingen röst. Så om ni ska försöka ringa mig idag är det ingen ide, för jag kan bara viska tyst. Jobbigt! Jag som är van att snacka hela tiden...jag vet då en som tycker det är ganska skönt att jag är tyst...Jocke ;) och Sigge för den delen...hehe.
Iaf så festen igår, var en liten avskedsfest  för Egon som sticker till Frankrike i 4 månader nu snart. usch va trist! kommer att sakna han..fast 4 månader går fort!

jaja jag tog kanske 4 bilder igår på the crazy people. så här har ni dom:


Skönsång med Egon & Jimmi


Hanna & jag


Turturduvorna ;)


Sen fick min fot agera mick

RYSNINGAR

KOLLA IN Metallica live @Rock am Ring på youtube.com.
kolla igenom alla videor. FYAFAN I HELVETE SÅ BRA DOM ÄR. DET ÄR HELT SJUKT!
man blir fan tårdögd..."ready to play drums" kläcker hetfield ut sig till ulrich  innan Die Die my darling...hehe.
KUNG

fest idag? eller inte fest idag?

fest idag blev det tydligen.
eller fest och fest. lite jäger och vin hemma hos egon :)
najs

trots sjukdom

gonatt en stund

skulle än en gång vilja hylla

denna snygging:








Vilken röst...

god morgon?

skullesomintetrodet.
fyfan jag är fortfarande sjuk, om inte värre än tidigare. jävlar!
jag har ju faktiskt bara tagit det lungt och vilat...jaja om man bortser från igårkväll då jocke tog fram sina innebandyklubbor och min kärlek till att spela innebandy kom fram. jävlar vad vi spelade innebandy i lägenheten. haha. men sen var jag helt död!
jocke är så gullig idag, som en liten pojke. han är iväg på innebandycup i nordmaling som kommer pågå hela helgen! lite avis är man ju ändå, det är så jävla roligt att spela. men dock inte att titta på så jag ides inte följa med. nog för att jag kunde ha dragit till häggströms modehus och fördrivit tiden, men nejnej.idag har jag ingen ork alls... suck. så idag blir det en till stillsam dag. mina ideer på aktiviteter har tagit slut så jag kan dö i soffan. inget våra bästa år är det heller.  haha.

nu ska jag dricka kaffe så man blir en människa..

hejs

Internetshopping

är farligt! har nyss bränt iväg med ca 1000 spänn på hårprodukter ;) men jag kände för att unna mig litegrann idag eftersom jag varit så duktig att inte äta sötsaker osv... detta blev det iaf :


  

säljes

Säljer min mobiltelefon Samsung u900 soul för 2300 kr!
Säljer den pga att jag alltid byter telefon efter ett x antal månaders användning... /mobilnörd


crazy train

jag är en sån person som nästan bokstavligt talat klättrar på väggarna när jag har lite att göra. när man är sjuk så kan man inte göra saker som man normalt kan när man är uttråkad, som att träna, städa, gå på stan osv. Ne man måste hitta på något stillsammare. Och tv-tittande blir trist i längden. så jag har lite tips även fast det kanske inte är de roligaste aktiviteterna i världen:

- ladda upp lite bilder på bloggen eller göra annat kul(tar en jävla tid)
- rensa bland smycken (detta gjorde jag igår)
- rensa i lådor och andra ställen där det är en röra
- internetfönstershoppa (alltså titta på saker man vill ha) eller internetshoppa.
- gå igenom kläder i garderoben, kanske sy om något plagg?

Det kan vara ganska roligt att hitta saker som man glömt bort att man hade. Som igår när jag rensade bland mina smycken hittade jag en massa som man glömt bort att använda..KUL.




2008 i bilder



















oro

På onsdag ska jag och Egon iväg med sigge till veterinären för att kolla upp knölen på hans mage. vi kollade ju upp det för en vecka sen ungefär och hon var säker på att det inte var cancer, utan ett bråck. så det känns ju skönt. men vi måste ändå undersöka honom ifall han måste opereras. lillsigge...jag är så orolig så fort det är något som kan vara farligt för honom. han är ju min lillbäbis :) jag saknar honom, har varit utan han i 4 dagar nu men ska nog hämta hit han ikväll!



800 grader

tar tillbaka ett gammalt välanvänt uttryck från 9an: FAN VA LESS!
jag kan inte fara till pite idag för feberhelvetet håller i sig samt förkylningen blir bara värre...jag får vänta till helgen om 2 veckor istället, om det nu inte är partypingelfest på G den 17e vill säga...

jaja nu ska jag dricka lite kaffe så jag piggnar till.

hejsvejs

pite eller inte pite

det är frågan.
mamma ringde nyss och undrade hur det blir imorrn, om jag ska komma eller inte. svaret på den frågan blev att om jag är tillräckligt pigg och feberfri så dyker jag upp. vilket jag hoppas på för jag, tuss och carro ska ju ha mysmiddag imorrn!
så jag få se hur det blir...
nu ska jag fortsätta se filmen...

adios

how to loose a guy in 10 days

jag har sagt det förr och säger det igen. filmen "hur man blir av med en kille på tio dagar" är fan den bästa komedin som nånsin gjorts. den är så jääkla bra! kate hudson gör en sån bra skådespelarinsats att hon borde ha fått en oscar. man skrattar hela tiden när man ser den. "babybobobooo", "princess sofia"..."lovefurn"...haha! åså när dom sjunger "youre so vain" med carly simon....KUNG! den går på 4an nu...


Gott nytt år!

by the way....



worst night ever

shit alltså. inatt såg jag ljuset i tunneln...jag har nog aldrig varit så dålig i hela mitt liv. feberfrossa utan dess like och ont i hela kroppen. tänkte att nu fan dör jag...haha...men här sitter jag iaf :) en slagen människa med ont i hela kroppen efter nattens feberyra. jag snackar ju såklart inte om fylla, utan 40 graders feber. jag trodde att magsjuka var det värsta som fanns, men icket....jaja jag mår iaf LITE bättre nu, men jag kunde ändå inte fara och jobba idag. BORING med karensdag.

jaja nu ska jag lägga mig o slöa i soffan.

vihörs


RSS 2.0