jag hatar vintern

ge mig sommar!


give me



Det fattas bara hål i näsan...

sen kan vi kalla oss tvillingar! :/

party party

Fick äntligen fara på mitt Cover Club igår :) OJ så kul det var...som vanligt!
Innan utgången for jag och Jocke till Micke och Veronica för att käka middag + förparta lite! Det blev avocado med romröra till förrätt och potatis/grönsaksgratäng + fläskytterfile lindat i bacon till varmrätt! grymt gott!
Väldigt trevlig kväll! Bilder finns på min pixbox.

Idag däremot har jag varit slöare än slöast. har sovit fram tills nu nästan.
hungrig är jag också! det blir Bullens korv till middag. m m mmm...

nu ska jag se på Cougar town.

adios



BÄSTA LÅTEN NÅNSIN

Blir fan tårögd så jävla bra denna låt är...




bästa fredagen ever

sitter och lyssnar på old Johnny Cash och tar de lungt framför datorn:) jocke har farit på jobbet och jag är heeelt själv! ska bara slappa ikväll och KANSKE läsa klart en bok som är så jävla bra.

imorrn jobbar jag 07-12 sen äre party som gäller!
har köpt förköp till CoverClub så de blir äntligen en tripp dit :)

kära läsare

det är bra att ni är uppmärksamma på mina stavfel :)
ja..jag rös från TÅRTAN, haha !

Ryser du inte...

...när du ser detta, måste det vara nått fel!
Jag ryser fan från tårta ut i hårtopparna...
Introt:



Sverige - Finland

Det är typiskt att jag jobbar en sånhär dag. Sverige - Finland på TV och jag hinner bara se 20 minuter till. 1-0 står det iaf för tillfället till Sverige :) sweet!


Lyssna, se...och njut!

Okej, filmerna är inte i den bästa kvalitén...men ljudet är helt okej!
Detta är alltså JAG som filmade Rammstein i Globen 20/2 2010.
Kan inte fatta hur jävla bra dom var!!

Vi börjar med MIN ÄLSKADE LÅT! :






Sen "Du hast". Observera publikhavet ;) :





haha...sen Pussy. Behöver jag säga mer? Han red på en stor snopp som sprutade skum, vilket jag inte fick med i videoklippet...men kolla bilderna! SKÖN MUSIK! :




Världens bästa låt SONNE. Känn tyngden!:






RAMMSTEIN

Kommer lägga in videos på min Youtube sen. Lägger upp dom här då :)
först får ni nöja er med lite bilder:

















ååååh vilken bra låååt...

alla hennes låtar är braaaaa...



Speechless

Jag säger som Lady Gaga: You left me speechless!
Fyfan vilken helg alltså!!!
Jag måste börja med att säga att Rammstein var tamefan de bästa jag sett i hela mitt liv. Vilken konsert alltså! Något utöver de vanliga. Showmässigt var det bättre än Metallica :) Dom sparade verkligen inte på nånting. De var allt från smällare, raketer, eld, cool rekvisita på scen, konfetti till en snopp som sprutade ut skum! LOVE IT! Det går nästan inte att beskriva i ord hur jäkla bra dom var! Vilken publik också! shit shit shit. Tyvär är min kamera sämst men några bra bilder lyckades jag ta. Varje nummer var unikt :) Sen att galningen på keyboard showade på som en tok gjorde ju inte saken sämre, att han vågade åka gummibåt över publikhavet ;)
Helt mållös! Jag skrattade mig genom hela konserten bara för att de var så BRA! Tyngre band än Rammstein hittar man inte! Vilken röst och vilken musik live...ojoj!
Man har inte upplevt hårdrock förrän man sett Rammstein!

Annars har helgen varit underbar trots de förjävliga vädret. Ids fan inte fara till Sthlm på vintern nåmer om de ska vara sådär jävla kallt!
På fredagen shoppade vi litegrann på dagen och sen på kvällen drog vi till Hard Rock cafe för att se hockeymatchen + träffa Elin och Erik. Det var riktigt skoj där och ännu bättre blev de ju när Sverige spöade Vitryssland :)
Lördagen bestod också av shopping. Jag skulle ju hitta MIST affären som ligger på Frejgatan men de var ett helvete att hitta dit måste jag säga. Först tog vi tunnelbanan till Odenplan och sen gick vi omkring i ca 45 minuter och letade i kylan. Trodde fan jag skulle förfrysa benen. Sen när vi äntligen kom fram till MIST ja då vare ju såklart STÄNGT! Gaaah! Inget smink för mig alltså :/ Så då hade man strosat runt i de hemska vädret alldeles i onödan. Sen efter denna upptäckt for jag och Jocke tillbaka till Sergel för att sen käka kinamat på en restaurang nära hotellet:) Mätta och belåtna drog vi upp till hotellet för att börja piffandet för Rammsteinkonserten. En grej jag glömde nämna tidigare är ju att förbandet var ju också grymt bra! Combichrist heter dom :) Hård musik det också! yeha.

jaja nu ids jag inte skriva nått mer. kom nyligen hem och ska börja packa upp lite grejer nu.
bilder lägger jag upp sen på www.gulan.pixbox.se

adios



wohooooooouw

om ca 10 minuter far vi till flygplatsen :)
STOCKHOLM HERE I COME!!

Rammstein imorrn. herregud...overkligt!!
a dream come true..

hejs



:)   :)   :)


Lady Gaga update:
Jag älskar låten Dance In the Dark!! MMMMMMmmm. en ny favorit kanske?

pirripirrrrr

Imorrn bär det av till mitt andra hem, stockholm :) varför de är mitt andra hem är för att jag känner mig så jäkla hemma där. ju närmre dit jag kommer desto mer RÄTT känns det.
Jag har packat färdigt och är redo för planet som lyfter kl 09.30 imorrn :)

Annars idag har jag bara jobbat. Först på mitt vanliga jobb då, sen ringde dom från hemtjänsten om jag kunde jobba kväll, vilket jag självklart kunde. så det blev jobb hela dagen idag :) kom nyss hem.

nä nu ska jag se fortsätta se filmen som går på 3an.

hejs


Förresten!

Ett stort GRATTIS till farsgubben som fyller 60 år imorrn!!


nedräkning...

På fredag sticker jag och Jocke till sthlm för att se Rammstein på lördag :) kan inte fatta att dagen D äntligen snart är här. ska bli så jävla cooooolt! sen att sova på Sergel Plaza + hotellfrukost, shoppa på MIST, smink och perukmakarn samt min älskade SOUKgalleria är ju inte heller helt fel :) ska bli kul att träffa erik och elin också.
vi far härifrån på fredagmorgon och åker hem på söndageftermiddag. så de blir nice :)

För tillfället sitter jag och sörplar på dagens första kaffekopp. har precis kommit hem från jobb på hemtjänsten och ska snart iväg igen, fast på mitt vanliga jobb då. 13.00-20.30 ser turen ut idag :/

jaja ska dona på nu lite innan jag far.

hejs

Vem som helst kan bli snygg med photoshop.


hahaha

Nicke, Jockes brorsa alltså, skickade en bild till mig igår på msn.
En bild på en tjej som han tyckte jag var helvetes lik.
Spännande tänkte jag, är ju som inte lik någon. Hmm...vad säger man?
Kolla in tjejen näst längst till höger...
haha...hur ska man tolka detta?


Pitehelg

Drog ju som sagt till pite över helgen :)
Fredagen bestod av att fira farsan. Jag och Jocke anlände hemma runt 16 -tiden. Då satt alla...alltså mamma, pappa, petra, mange och thea, och väntade. Vi käkade tacos och pappa fick skrapa sina 36 trisslotter. Jag väntade ju på miljonvinsten men det blev bara 300 kr =/. Det visade sig vara sant, man vinner på ungefär var 4e lott! Trist.
Sen på kvällen efter vi umgåtts ett tag drog jag till Risberg. Vi satt och surrade på som vanligt, sen kom Tuss och Carro förbi en sväng också. Mycket trevligt :) Sen var jag helt slut så vi gick och la oss runt 23.
På lördagen började vi dagen med lite Dollarstore och alla andra affärer på Backcity. Hittade som vanligt en massa kraffs på Dollar :) Efter detta begav vi oss till Fårön för att promenera på isen i det fina vädret, jäklar va härligt de var :) Sen fick jag tummen ur och hälsade på Peaken i hennes "nya" lägga!
På kvällen for jag på fest hemma hos Tuss, bara brudar så Jocke fick stanna hemma! hehe. Så jääääääkla kul jag hade! Fick tillåme dit Risberg som jag inte festat med på säkert 6 år. Utgången blev på Challange. Rätt okej ställe faktiskt. Träffade en massa folk jag inte sett på år och dar, robban, hirvo, bosse, frida, sandra, jessica, john, bolle, ida med fler :) Jag måste börja gå ut lite oftare när jag är i pite! Lyckad kväll minst sagt :)
Söndagen såg ut som många andra söndagar gör. Sov länge och var allmänt slö. fick lite krafter senare och hängde med Petra och Thea på Miomöbler. GUD va mycket snyggt jag hittade där. Fick verkligen inspriration om hur jag vill ha det i nyläggan. Köpte däremot ingenting då vi var där, men sen när jag och Jocke skulle fara hem till Umeå igen ville jag fara på Mio igen...och då blev det att handla...ordentligt :) hehe...

jaja det var som allt. bilder finns ju som sagt på www.gulan.pixbox.se

ska se VBÅ nu.

hejs



Jag sa: "le då farsan"...










home sweet home

är hemma i Umeå igen :)
har haft en alldeles uuuuuuuunderbar helg!
berättar mer om den imorrn. nu ska jag mysa med jocke resten av tiden som är kvar av alla hjärtans dag!

bye

bilder kommer upp ikväll iaf: www.gulan.pixbox.se

att så lite kan göra så mycket...

Fick hem Kickstidningen idag och jag verkligen älskar att läsa om "sminkmodet".
Att jag sen fick 25 kr och 20% rabatt på valfri vara gör inte saken sämre :)
Hmm...undra vad jag ska köpa.


oh yes...its true

Hallou!
Imorrn sticker jag till pite så alla vet :)
Har sett fram emot denna helg länge!!
Som vanligt äre fullspäckat schema, såklart ett underbart roligt schema!
Imorrn ska jag fira farsan och hälsa på Risberg...kanske nån fler om jag hinner.
Sen lördag ska jag och mamma titta på lokalen för farsans 60-års fest som är den 20e. Vi ska även fixa och dona me dedär, planera...Måste även hinna med mina älskade systerdöttrar!
På kvällen blir det fest hemma hos Tuss, som ska bli så jääääkla kul! Får träffa Larsson, Carro och alla då också så det blir lovely!
Sen hinner jag inte med så mkt mer för på söndagen ska vi hem igen.
och PEAKEN ffs! se till att inte jobba i helgen så jag kan komma och hälsa på dig!

nu ska jag käka en sen middag och se lite tv.
packa ska jag också göra.

hejsvejs

Tips!

Min favoritmascara som jag oftast använder heter Smashbox bionic mascara. Den är helt underbar, ger bra fyllighet och längd... Men nu när den tog slut tänkte jag att jag skulle prova en annan mascara. Det blev en L´oreal Extra Volume Collagene. och det jag kan säga är SHIT! Vilken jäkla bra mascara. Ojoj vilken volym man får på fransarna alltså. Den håller verkligen vad den lovar! Så....try it :) 5 plus av 5.


Gammal favorit



Ny favorit!


rast

Sådärja, nu har jag gjort bort morgonpasset på hemtjänsten, har nu rast en timme sen ska jag tillbaka! Skön dag att vara ute på. Har 2 promenader idag med vårdtagare så det blir nice :)
Är dock trött så jag nästan är illamående. Men de är ju bara 4 timmar kvar såatt, de ska nog gå.

Sen när jag kommer hem blir det Strömpilen och Ica Maxi.

I helgen sticker jag ju till pite! Det blir att fira farsan + kanske en liten fest på lördag med the ladies :) skulle vara kul att prova på de nya utestället i p-town.

jaja ska se klart VBÅ sen ska jag vila en stund innan de bär iväg.

adios

hjärtskärande

Idag har jag sagt upp min älskade lägenhet. Jag är fan i sorg. Det känns hemskt, nästan som att göra slut när jag ringde hyresvärden. Min älskade bostad, min "singellägenhet", min första egna lägga där jag bott själv. Usch. Det var värre att säga upp den än vad jag trott. Har aldrig i mitt liv känt mig så hemma som här. Min älskade balkong, mitt älskade snedtak, min älskade kostiga vägg i sovrummet. aj aj!

Visst är jag överlycklig över flytten, men jag känner att jag måste tillägna några rader till lägenheten där jag haft den roligaste tiden i mitt liv. Sista maj nu när vi flyttar har jag faktiskt bott här i 3 år :) Emma finns i väggarna.

Ja herregud. Jag kommer grina när jag städar ut den sen.

okej nu har jag varit lite neggo

så nu får ni se denna vackra underbara låt med världens bästa artist! Jag har ju nyss visat en video då hon sjöng samma låt hos Ellen...men hon är så cool så här är en annan konsert :)
Man skulle kunna döda för hennes sångröst...


Samernas dag

Idag ska vi vara stolta och käka renkött. Tyvär har jag inte nå renkött men jag åt älggryta igår så...jaa... :)
Längtar hem till lappmarkerna måste jag säga! Det ska bli härligt att fara till stugan helgen före påsk!


Frispråkarn

Nu ska jag vara lite frispråkig.

fyfan. Jag har nästan tappat orden. Jag har plågats under 3 minuter som den coola (läs ICKET) frispråkarn sjöng om att han var Singel. Hahah..jag vet inte vad man ska säga. svensk hiphop...jag vill bara dö. det borde vara olagligt att visa sånt på TV...iaf på Melodifestivalen.
Det värsta är att dendär låten kommer spelas tungt på klubbar som Allstars och Corona...
usch usch usch. jag är illamående.
nu fick han ju ifs som han ville. uppmärksamhet! kanske därför han var med för att provocera hela sverige med denna usla låt? uääää

nu ska jag lyssna på sveriges mest överskattade, salem al fakir. inte mkt bättre...

okej nu har jag lugnat ner mig...

Nu har det faktiskt sjunkit in att vi KÖPT en lägenhet :)
Den är här på Väst på stan, bara rakt över vägen...vi går från 12 C till 13 A :) haha. blev inte en lång flytt men älskar man området så gör man! Iaf så blir det en 3a på 77 kvm + ett gigantiskt förråd i källaren. Idag trängs jag och Jocke i en 2a på 58 kvm UTAN förråd..så de blir stor omställning. Vi får flytta in den 14 maj, men vi ska ha kvar denna lägga till sista maj. Detta för att det ska bli storrenovering i nyläggan, med nya golv, tapeter och kök. + att en vägg ska rivas, så det blir mkt arbete! LYCKLIG är jag iaf!

Vi har nyss kommit hem från Lögdeå. Vi for ju dit igår och umgicks med jockes föräldrar + nicke.
Igår blev det finmiddag med champagne och tv-tittande. Idag har jag sminkat Jockes mamma som skulle på fest + ett självskrivet besök på Häggströms modehus. Jag shoppade lös! 4 kavajer, 1 jacka, 4 tröjor och en present till pappa. Så nu ska jag fan inte shoppa nått mer förrän vi kommit in i läggan. Nu ska det sparas!!
Ikväll blir det lugna gatan. Jag jobbar imorrn så det blir att se Melodifestivalen, sen gonatt för mig.
Nu ska jag packa upp lite grejer sen mysa me jocke.

hejs

dagens inköp:


3 stora påsar med kläder :)


T-shirt från Filippa K, Skjorta från Turnover, Kofta från Gianini, Tröja från BZR


Kavaj 1 från Inwear, 2 från Mexx, 3 från GANT, 4 från Basci Kello, jacka från Wesc


Wohoooooooow!!!

Vi har köpt en lägenhet idag!!! :)
var nyss och skrev alla papper så nu äre klart!

fyfan. ikväll blir de att fira med champagne!!!


ja ja ja ja ja jipiiiiiii

direktrapport

Promenad, väst på stan...då kan allt hända :)

Jag och Sigge gick som vanligt ut på en promenad när jag slutat jobba. Vi tog den vanliga svängen, förbi tennisplan, in bland husen! Mitt i allt lugn började det tjuta och tuta och sen dök ett flertal polisbilar upp, 2 brandbilar, en bil från VK och en från VF. Jag och Sigge tittade på varandra och tänkte WTF!
Ut ur bilarna hoppade brandmän och poliser ut...och jag började tänka: M M Mmm :) haha. många snyggingar i uniform på samma ställe, inte helt fel. Ögongodis! Men iaf så frågade jag en av snubbarna vad allt handlade om. Tydligen hade någon sett rök i en lägenhet, men det visade sig att det inte var någon fara! tur det iaf.

Jaja...som sagt har jag nyligen kommit hem från jobbet.
ska käka lite, se VBÅ och leka med siiiigis.

adios


http://www.vk.se/Article.jsp?article=328526

workaholic

ja nu jäklarns har jag kommit igång igen!
efter gymnasiet när jag bodde i pite jobbade jag så innihelvete, när jag sen flyttade till umeå jobbade jag också så innihelvete! men nu på senare dar har jag blivit lite latare, gått ner lite i tid och inte jobbat nå mkt extra.
men nu är jag tillbaka! ska jobba extra massor nu framöver så då kommer lönen bli fin :) kan behövas när man ska köpa lägga!
ska börja plugga också. har ju kommit in på lite kurser som jag velat läsa så jag hoppas jag orkar ta tag i det nu! juridik och ledarskap ;) yihoo

jaja nu ska jag pussa på sigge.

hejs

folk dör hela tiden..

idag dog min faster...

blandade känslor.

åååh jag bara älskar det!!

Kolla in! Lady Gaga Grammy Awards 2010 Performance with Elton John!
Så jävla bra.
underbart!

 


RSS 2.0