små materiella saker

Att man kan bli så jävla glad av parfym, smink och liknande. Har just fått hem mitt efterlängtade paket med grejer jag beställt från internet :)
2 av 3 världens godaste parfymer, Kenzo flower och Armani code. Samt den bästa concealern ever från YSL.
Ni som undrar vilken den 3e av dom godaste parfymerna är så är det Kevin Klein Euphoria som jag använt ett tag :) hehe hoppas ni antecknar!

hmm.
Idag så har jag bara jobbat, från 7 till 17. Blä vad jag är less på domdär långa turerna. Jag blir så jäkla trött av det. men imorrn jobbar jag bara 7-12 så det blir bra. sen är jag ledig fredag, lördag & söndag. fyfan va härligt det ska bli! roligt med brännbollsyran också. ser fram emot gaypoliserna från överkalix ;)

nu
är jag grymt hungrig iaf. ska snöra i mig lite makaroner och köttbullar ;) sen ska jag vara flytthjälp!

förresten. sen undrar jag hur vissa människor kan leva i en lögn. Ljuga och bedra sin partner/vänner flera gånger utan att ens stanna upp och fundera. Vad hände med samvetet? Exixterar det ens längre hos vissa? Man blir fan lite rädd.

jaja
vi hörs.

köttbullar

idag har jag varit en riktig husmor.
först gör jag världens godaste kyckling thai gryta till middag.
sen så nyss har jag gjort köttbullar för första gången i mitt liv. var tvungen att göra av med lite köttfärs som jocke dragit fram och trott vi skulle käka till middag.
jag kan säga att det var kanske dom godaste och snyggaste köttbullarna någon ätit ;) då vet ni! var bara tvungen att skriva det här för att komma ihåg den dagen jag fick 100+ i vuxenpoäng.

Egon säger:

hur går det med ansökan?

gulan säger:

bra

gulan säger:

och ännu bättremed köttbullarna

gulan säger:

kanske dom godaste ever

gulan säger:

jag är en sån människa som kan allt

Egon säger:

hehe

Egon säger:

fulländad skapelse

gulan säger:

jepp. just det ordet jag letade

gulan säger:

om du har tur kanske du får dig en smakbit imorrn

Egon säger:

jag håller på att dö av tristess så jag och fuckface ska gå ner till älven, ska jag fortsätta plugga en stund medans han jagar bollen

Egon säger:

jo det ser jag fram emot

gulan säger:

haha okej

gulan säger:

lycka till

Egon säger:

dankehmm..
annars idag så har jag jobbat och sen haft en liten picknick på mariehem med egge o sigge. jävlar vad härligt väder det har varit. hoppas på lika fint till helgen :)

helgen som varit har varit jävligt rolig. party på fredagen me "partypinglorna", blev som vanligt en blööööt fest. ingen hade promille under 2,0. hoho. nemen jag tog det ändå ganska lungt. var ju tvungen att tagga för festen på lördag. var med elin, amanda och malin då. vi drog på kulturnatta och strosa runt och lyssnade på muisk, och sen avslutatde vi i vanlig orning på olles. länge sen man var där då det var hyffsat med folk :)

jaja nu blir det "myskväll" med jocke och våra bästa år, stackarn!

bye

party

äntligen helg och äntligen FEST!
ikväll blir det det jag och partypinglorna på Harrys! oh yeah.
sitter här med min rosa pantern drink och är hetare än någonsin..
måste dock iväg nu, men tänkte uppdatera er om vars ni ska dra ut ikväll ;)

babaaj

wtf

Efter många om och men, och en hel del tjatande!  OKEJ nu har jag fixat en blogg! Lovade mig själv att aldrig göra det men vafan. Nu kan ni börja snoka ;) Har ju alltid hellre lagt upp bilder på pixbox osv för vi som är ytliga, men nuså.
Inte för att jag har så mycket att skriva just nu. men vi får väl se vad som händer sen. kanske kommer denna blogg fyllas med massa skit, eller så kommer den vara helt tom?


RSS 2.0