wohoooow

yes yes yes...
nu blev jocke av med sin lägenhet tidigare än 3 månader vilket betyder att vi flyttar ihop om 2 veckor :)
naajs!                                                                               


                                                      

PDOL

jaha, då var man äntligen hemma igen. efter att ha varit i pite sen i tisdags är jag helt slut. ifs kom vi ju hem igår, men jag är inte så stor nötare av bloggen såatt...
iaf så drog jag och jocke till pite i tisdags. kom fram på kvällen så då hann man ju inte göra så mycket.
på onsdagen drog vi till IKEA och finland för att handla lite på alko. hade inte tänkt handla nått på ikea men likförbannat så gjorde vi ju självklart av med 3000 spänn. men vi fick ju lite snygga saker till läggan iaf!
torsdagen var det lugna gatan. for på gläntan och hemlunda för att bada, sen på kvällen så umgicks vi bara me sanna och min familj. fredagen däremot då vare FEST! vi var först på fest hos joel, sen hos tuzz. var väldigt kul att träffa alla! artister som jag såg på kvällen var hellström, sabbaton och takida. takida var sämre än nånsin. fyfan vilken besvikelse! men så blir de väl när man blir stor som artist. sabbaton däremot var grymma :)
sen blev det inget mer festande för mig. hade ingen lust. man börjar bli gammal, haha. nemen seriöst så känns det som att de räcker med 1 dag. jag är MÄTT på pdol och pite. hmm....
imorrn bär det av till stockholm iaf! ska bli grymt roligt och mysigt att bo på hotell. jag och jocke ska bara ta de lungt och shoppa, äta god mat, gå på skansen, sola osv... Längtar! på tal om sthlm så måste jag packa nu..

hejs

parkfest

slö slö slö slö slö slö slö slö slö slö slö slö slö som fan är jag idag.
kom hem från lögdeå för ett tag sen och har just ätit, sallad och rostbiff. godaste maten som finns! efter kinamat då...
helgen har varit grymt rolig. i fredags så åt vi hos joakims föräldrar och sen drog vi iväg till nordmaling på "parkfesten" som är varje år. det var roligt på förfesten men sen blev det mindre ösigt :) hehe. vi käkade på frasses redan kring 1 tiden och sen drog vi tillbaka till lögdeå för att sova över där. sen blev vi kvar en dag till, och drack vin och massa goda drinkar och åt god mat. hur trevligt som helst! har käkat som fan i helgen. har säkert gått upp 1 kilo bara på 2 dagar. man har då inte gått hungrig iaf ;) hehe.
jaja nu ska jag slöa en stund, sen bär det av till schiller. hoppas dom vill spela Donkey Kong på supernintendo med mig. annars blir det väl nån film. ingen mandy lane iaf som sisst ;) fyfan va usel film! haha

pite på onsdag!

hejs

guuuud vad bra film :)

har nyss sett Mamma Mia på bio. så jäkla bra. lätt den bästa filmen jag sett länge!
först blev jag och jocke, hans brorsa och anna bjuden på mat av deras föräldrar på eastern palace...MMMMM vad gott! sen blev vi bjudna på bio. grymt schysst! :)
känns bra att ha gjort något idag. har ju annars varit slö hela veckan pga av denhär helvetes förkylningen.
uppkäftigt bara att man skulle träffa chefen. men men... man kan ju gå på bio trots att man är sjuk.
nu blir det ipren, näsdroppar och förhoppningsvis en snäll joakim som servar mig med allt jag vill ha resten av kvällen.

hejssvejs

men helvete

min förkylning går fanimej inte över. ska till läkarn idag 14.45 så får man se om de är nå jävulskap som öroninflammation eller nått. men det tror jag inte, men jag är så less på hejn så jag tänkte det var bäst att kolla upp iaf.
jag vill inte ligga inne och slöa på min semester. det har ju varit himla bra väder nu några dagar så då vill jag ju sola o bada :) får se när man ids dra till pite. blir nog bara en liten tripp. under pdol, sen är jag hellre här. pite känns lite dött för mig. gillar inte den staden riktigt. men man har ju familj och kompisar där såatt...
till helgen om jag är frisk då så blir det nog parkfesten i nordmaling ;) haha. jo, det blir nog att hänga med dit. får se vad det lilla samhället går för.
jaja nu är de vbå sen läkarn.

bye

Nip/Tuck

heter världens bästa serie som jag rekommenderar alla här som läser att se.
om jag säger att den kickar desperate housewives med hästlängder och är på delad förstaplats med våra bästa år...då måste den vara värd att se ;) mina annars 2 bästa serier...

igår var det fest hos schiller! var riktigt trevligt :) bilder finns som vanligt på pixbox.se/gulan.
vi hade tänkt dra ut efter förfesten, men jag och jocke ändrade oss och drog på max istället. vi satte oss i parken uti "beachen" och käkade mitt i natten. var riktigt mysigt :)

hmm jaja nu blir det nip/tuck race...
hejs

SEMESTER!!!

4½ vecka i frihet!!! känns så jävla underbart!!
man fattar det nästan inte... slippa dedär jävla stället ska bli SÅ skönt.

det som är planerat är
pdol 24-27 juli
stockholm 29 juli -1 augusti
nolia nån dag mellan 2-10 juli

sen ska jag jävlat slöa, sola och supa. 3 s:en ;)


LOVELY!

Bästa låten ever

Carly Simon - You´re so vain
Älskar den :)

Hmm...
Nu har jag varit förkyld och jävlig i en vecka. Är hyffsat less. men imorrn ska jag jobba iaf...

Igår lyckades jag ta mig ut. Annars har jag inte orkat något på hela veckan.
Blev stan först en sväng. köpte världens snyggaste ed hardy t-shirt. M m mmm :) + att det var så roligt när en kvinna kom fram och berömde mig för min snygga klänning och undrade vars jag köpt den. inte ofta sånt händer nowdays! bara på röda mattan i hollywood typ.

        


sen drog jag och jocke iväg till nordmaling, och lögdeå. for på Häggströms modehus. det var på tiden att jag for dit. var dock slö och hittade bara ett par skor. jävla snygga...rosa nike! kan itne hålla mig borta från rosa..
sen for vi till jockes pääron och plockade lite färska tomater och gurka i deras trädgård, för att sen bege oss till jockes syrras stuga ute vid havet. så jäkla fint det var där :) där vare kalaaas så vi käkade god mat och världens godaste "vit kladdkaka". Efter detta, då jag blev för förkyld och less så drog vi på bio, vi 2 och hans brorsa + tjej. Såg kanske världens sämsta film. The happening heter den. Har världens sämsta manus, skådespelare, uppbyggnad av filmen, miljö och ja...allt! sen avslutade jag och jocke kvällen med ett glas rött vin och tapasliknande snacks.
BRA dag, med andra ord.
Idag äre däremot en trist dag. är så förbannat slö och måste städa idag så jag slipper göra det sen när jag får semester. ska försöka ta mig till pite på fredag så jag kan gå på larssons födelsedagsfest på lördagen. vill ju inte missa detta :)

jaja
ska njuta av lite tofulines lyxchokladglass och sen blir det fullt ös med trasan.

hejs

RSS 2.0