Söndag

Söndagar är nog dom slöaste dagarna som finns. Det enda jag gjort som är lite ansträngande är att duscha, sen sitter jag här i mjukiskläder och täcke! Vi ska snart käka middag och se på film :) myyyyyys...

babaay


roliga sidor

Ikväll när jag inte har så mkt att göra så surfar jag runt på lite olika internetsidor. Saker som är intressanta skriver jag ner här för då har jag dom sparade.

Min födelsedag är 26 mars 1986.
Jag föddes på en onsdag. Såhär säger dom om den dagen:

ONSDAG: MerkuriusMerkurius styr över Onsdagen. Detta gör att ni som är födda på onsdagar kan lätt anpassa er till varje situation. Ni är dessutom mycket intelligenta. Dessutom har ni en förmåga att övertyga andra och ni är även mycket intuitiva. Färgerna som gynnar er är vitt och grönt. Ni har alltid framgång i allt som ni startar upp på en onsdag. Lyckotalet är den dag i månaden som ni föddes.


ännu mer Väduren

  • Element: Eld
  • Planet: Mars
  • Kvalitet: Fast
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Diamant
  • Turdag: Tisdag
  • Tursiffror: 1 & 9
  • Färg: Rött
  • Metall: Järn
  • Motto: "Jag är "


 

VÄDUREN SOM VUXEN

Väduren är det första stjäntecknet i zodiaken. Vädurens inre essens är våren, det nya, det färska, livet, önskan av att växa men ändå för alltid förbli ung. Det som Väduren allra mest söker i livet är äventyret. Väduren tycker inte om att leva ett banalt liv. Därför söker Väduren ständigt eskapader fyllda med passion, vågade utflykter, sportbilar och solglasögon.


VÄDURENS LIVSINSTÄLLNING
Väduren kommer att testa allting i livet. Det mesta kommer väduren att testa en enda gång. Det är viktigt för väduren att känna att denne har smakat på äventyrets virvel. Modet som väduren ger prov på gränsar ibland till galenskap. Väduren älskar utmaningar eftersom denne tycker om att tävla. Väduren är smart och utforskar först den nya situationen, för att skaffa den kunskap som denne behöver för att sedan kunna kontrollera situationen. Det gäller att vinna. Dessutom vill väduen alltid avslöja det dolda, eller "sanningen" bakom allt som är nytt och bakom allt som denne inte förstår. Så fort väduren har gjort det, är denne inte intresserad längre. Väduren söker ständigt det nya för att kunna göra nya erövringar, nya seger - och utkämpa nya krig.

VÄDURENS EGENSKAPER
Du som är född i Vädurens stjärntecken älskar att samtala. Det finns inga tråkiga vädur. Du kan med dina händer åstadkomma mycket. Dessutom är du känslig och generös. Ditt blinda självförtroende gör dig till en verklig ledare, och du bryr dig inte heller om du har några fans. Människor runt omkring dig älskar dig eftersom du är bestämd, stabil, lojal och modig. Dessutom är du underhållande och älskar att laga mat.


Fan vad mycket det är som stämmer, det blir nästan skrämmande :) men det är roligt med horoskop.


Väduren 2009

Året lovar framgångar och trevliga överraskningar i det sociala livet, i kärlekslivet och i yrkeslivet. 2009 innebär för väduren nya början inom var och en av de här områdena. Vad gäller din hälsa, bör du ha hand om den - något som du kan börja göra redan under januari 2009. Är rätt och motionera. Undvik all psykisk, mental eller fysisk stress.


För Väduren innebär 2009 mycket kärlek och romantik. Från och med Januri och fram till Mars, finns det någon som önskar ha din uppmärksamhet och ditt intresse. Denna någon kommer att försöka att göra allt för att vinna din respekt och ditt gillande. Detta har en positiv effekt på dig. Helt plötsligt, skulle du vilja eliminera alla hinder. Du gör allt för att bevisa att du är värd den här personens respek. Du gör de nödvändiga förändringarna och du kan räkna med en långvarig och mycket lycklig kärleksrelation.


Under 2009 ställs du inför viktiga beslut i ditt yrkesliv, på grund av de två förmörkelserna som sker i ditt tecken. Förmörkelser associeras ofta med förändringar. Den första förmörkelsen sker under mars månad och då står det plötsligt klart för dig vilken inriktning som du skulle vilja ta i yrkeslivet. Du kommer inte att nöja dig med detta. Du kommer att fundera över alla nya möjligheter som finns. Den andra förmörkelsen sker i september. Då känner du dig mogen för att säga upp dig och börja med ett nytt projekt eller ett nytt arbete. Det kan hända att du samtidigt kommer att bryta med gamla arbetskamrater.


2009 utlovar en otrolig romans för alla som är födda i Vädurens tecken. Ditt kärleksliv kommer att kulminera med en stor förälskelse och en underbar kärleksrelation. Du kommer att se allt med nya ögon och livet kommer att kännas underbart för dig. Den här nya personen som du möter är helt ny för dig, och du kan hindras av de lågor som fortfarande brinner för den gamla eller nuvarande partnern. Kanske kommer du att tveka innan du är mogen att kasta dig i den nya drömprinsens armar. Familjen och vännerna kommer inte att stödja Väduren. Trots detta, verkar detta vara den första chansen i ditt liv, kanske till och med den enda då du verkligen har hittat Mr. Perfect. Det är upp till dig om du vill ta den nya chansen eller inte. Du vet bäst vad du känner.

De stora avgörande besluten är lättare att fatta i december och inte heller behöver du oroa dig för vilka konsekvenser de här besluten har. Du förbereder dig för 2010, ett år som kommer att överraska dig eftersom många förändringar kommer att ske under detta året.

Oavsett vilken väg du kommer att ta under 2009, blir 2009 ett minnesvärt år som du aldrig kommer att glömma bort.


Yesterday

Det var riktigt roligt igår. Tack för en bra kväll Pikken, Jonna, Elin, Anna & Moa!
Att det kan ta över 1½ timme att ta sig in till stan från mig ;) ett nytt rekord tror jag! haha
Kvällen slutade iaf med att alla hamnade på olika ställen, men jag tog mig iaf till Yunkyard och hängde med Jocke och Jonas! niiice...

Som vanligt så säger bilder mer än ord, kolla in www.gulan.pixbox.se
....och som vanligt får ni en bild på gårdagens outfit:lyckaaaaaa!

idag slår portarna upp till Yunkyard och det ska bli såååå jävla roligt! äntligen kan man gå ut på krogen igen och tycka att det är roligt och slippa skit hiphop rnb musik osv...LOVELY!

snart kommer the ladies...KUL!

puss skriver imorrn

ha en bra kväll

okej flickor

såhär ser det alltså ut...
Yunkyard öppnar 22.00 imorrn. Alltså tycker jag att vi borde försöka dra ut kring 21.30 :) åldern är 18+ så vi småttingar kommer oss in. hehe....jaja då vet ni!

Nu ska jag duscha, sen städa. skriver kanske mer sen.

hejs

okej då

ni får väl en bild på min fina gran :


observera världens minsta stjärna i toppen

julstryk av grannarna

haha nu jävlar är julpyntet uppe! Jag och en granne på andra sidan vägen till vänster är dom enda på Väst på stan som satt upp julpynt i fönstrena! jag har tillåme pyntat julgranen! har ju köpt en vit gran som jag tänkte ställa fram en vecka innan jul, men inte fan kan jag vänta såååå länge! så jag snörde upp den idag!
jag kommer ihåg förr på den tiden då man bodde i pite, att folk kunde skicka in en "tummen ner"  i PT för dom som julpyntat för tidigt...undra vad den personen skulle skriva om den fick se mitt spektakel i fönstrena? kanske skulle personen komma på besök med ett kokt stryk? jaja, jag får se hur lång tid det tar innan grannarna hakar på :)

nu ska jag fortsätta lyssna på jingle bell rock och myyyysa innan jag ska sussa. är ju duktig och försöker lägga mig kl 22 på vardagar.

babaay


Denna gran var ju nice, men min är snäppet snyggare
(ni får en bild sen, ids inte ikväll)

Hello

KUL ATT NI DYKER UPP PÅ FREDAG BRUDAR! :) ska bli jäkligt roligt. dock om ni vill se idol så har jag världens minsta tv, men det skit i det! haha
annars så försöker jag ta reda på mer om yunkyard men jag hittar INGENTING. bara 2 månaders gamla artiklar om att det ska öppna den 28 november. så jag vet ingen åldersgräns osv än. men det stod att alla skulle vara välkomna så jag gissar från 18+ eller 20+ :) men jag får hålla utkik i VK efter annonser, dom brukar ju dyka upp såhär innan helgen!
hursomhelst så längtar jag till fredag!

Idag har jag varit på utbildning i förflyttningsteknik. Jag ska dit i morgon också och ser fram emot det. Det var faktiskt riktigt kul idag såatt. Dock märker jag hur ovan man är att sitta i "skolbänken". Jag blir så jääkla trött av att sitta stilla.

jaja nu ska jag se 3 avsnitt av våra bästa år. I love VHS, haha :)

pusspuss

http://www.yunkyard.nu/

DIT ska jag på fredag ;)

hoppas att en viss dödspolare dyker upp och joinar mig!
även en person som börjar på J. Vore skitkul om ni kom hit :)

smack

fuck

jäääävlar vad trött jag är idag! helt sjukt...
för det första har jag inte sovit ett piss inatt. sen så har jag jobbat från 07.00 - 19.00 med bara en halvtimmes rast.
buuu


jaja nu äre mat och bingo


/pensionären


Lördag

Ikväll kommer kvällen att se ut såhär:Jag är slö efter att ha ätit världens godaste mat. Vårrullar, citronfläskfile och grönsaker! Guuuud va gott!
Jocke har farit på jobbet så det är bara jag och sigge ikväll. Jag ska nog se någon film sen blir det läggdags. Ska upp och jobba imorrn. 07.00 - 19.30. Bläää...

heejs

Kvällen

Har nästan precis kommit hem från Nenas födelsedagsfest! Det var trevligt men som vanligt så ids jag inte dra ut :) Vill ju bara på Cover club och dom har ju inte öppet ikväll...
Skitgod thailändsk mat hade hon gjort. Bland det godaste jag ätit måste jag säga!

Hmm. jag orkar inte skriva nått mer nu ikväll, vill bara sova.
men såhär såg jag ut iaf:
don´t hate me cause im beautiful


gonatt!

its been a while

sen jag skrev något här ! har märkt att det har varit många som legat på latsidan denna vecka :)
men nu är jag ledig och igång!
på tal om annat så har jag iaf valt ut 2 par glasögon nu. självklart gick jag direkt på märkesbågarna. inte fan kan man nöja sig med något annat! typiskt :) men iaf så blev det ett par Bench, eller vad dom nu heter och ett par Tommy Hilfiger. Resultatet får ni se om någon vecka när jag fått glasögonen. det är ju 2 till priset av 1 på specsavers!

hmm..helgen då. ikväll blir det fest hos nena. hon fyller ju år idag :) det blir roligt!
ska välja kläder åsådär nu. bilder kommer upp senare!

nu ska jag se lite oprah.

hejs

je suis tres fatigue

eller hur man nu sa då det begav sig på franskalektionerna...
Idag är jag verkligen AStrött. jag tror jag aldrig har varit såhär trött i hela mitt liv.
oj trodde att klockan var 19.00 men ser att den börjar dra ihop sig för läggdags snart. då förklarar det ju saken...
när jag ska upp och jobba tycker jag om att lägga mig vid 22 tiden...

förresten så har jag börjat se en ny serie, en serie som jag sa att jag aldrig ska se. men nyfikenheten tar över. ni som såg "bevvan" för ett x antal år sen kanske vet att det kommit en uppföljare eller fortsättning som heter 90210. oh yes. det är lite roligt att se alla karaktärer igen när dom är lite äldre. fast dom känns gamla och tråkiga om man jämför med ungdomarna...

suck. nu ids jag inte ens trycka på tangenterna längre.
sängen väntar

bon nuit

måndag

Jaha då har mamma och pappa varit på besök :)
Vi har käkat lunchbuffe på Shanghai sen hängt på stan ett tag. det var riktigt trevligt!

Nu väntar jag på att Jocke ska komma hem så vi får göra nå maaat. jag är sugen på Palt idag. kanske blev lite inspirerad av pitebesöket? ;)  fick en burk lingonsylt av mamma så det passar ju utmärkt.

jaja ska kasta bollen till sigge nu. han är peppad.

hejdå

hello hey

Nu börjar man vakna till litegrann :) Har städat lite och ska snart se film och käka tacos! det som hör söndagen till!
Skönt att få vara ledig imorgon också.

Nu har saker och ting ordnat upp sig och det känns jävligt bra! jihoooo

okej. kommer inte på nått mer att skriva för tillfället.

hejs

Thanks ladies

för en jääkla kul kväll igår :) Sara, Elin, Maria, Linda, Lina och Emma...
Jäkla Sara som får en att bli såå dragen! Haha..det var tillåme kul på Corona! Drack min första Ooze sen kriget. det finns ju ingenstans här i Umeå, inte ens på bolaget.  Men nu vet jag ju att dom finns där...jaja...

bilder säger mer än ord så kolla in min pixbox.
www.gulan.pixbox.se

nu ska jag och jocke se film.
hejs

Såhär såg jag ut igår
party party

ska iväg till Elin strax :) Faaaaaaaaaaaaaaan va kul det ska bli ikväll!!

ska piffa det sista nu, sen good bye.

GRATTIS

Stina Danne säger:

Nu har bejsan anlänt till världen! =)

gulan| METALLICA 7 MARS säger:

jasså =)

gulan| METALLICA 7 MARS säger:

ÅHH GRATTIS!

gulan| METALLICA 7 MARS säger:

vad blev de för  kön?

Stina Danne säger:

världens finaste pojke finns på webbisar=)

gulan| METALLICA 7 MARS säger:

nååå!!


GRATTIS RISBERG ;) och Danne!
Att du skulle vara först av oss pantertanter visste vi juh ;)


back in the days

Idol

Här kommer ett litet utlåtande från moi:

Kevin: jävla söt(då menar jag"barnsöt" om nån vet vad jag menar). Men duktig är han, speciellt imponerad är jag över att han kan prata såpass bra svenska för att nyligen flyttat hit och sen till arvidsjaur. Han borde vinna hela skiten. Tycker dock bättre om Anna: Hon vill jag inte ska vinna just för att det brukar ju alltid gå bättre för den som kommer 2a. Men hon är den enda som har en röst som jag tycker om i tävlingen. Imponerad av att hon är så jävla bäst trots hennes  unga ålder. På tal om ålder så stör jag mig som fan på tönten Johan: Vilken jävla tönt. Vad är det för människa. Han ser ut att gå i 2an på lågstadiet och borde istället vara med i lilla melodifestivalen eller nått. En till småtting är ju den enerverande Alice: Fyfan, där har jag inget att säga. Hon borde också ställa upp i lilla melodifestivalen. så jävla klämkäck, haha. En som inte är klämkäck är ju den ena Robin: Och då pratar jag om han som är stel som en pinne och påminner om hajna som sjunger "boten anna". usch är allt jag har att säga. sjunger helt okej ibland men fyy. Sist och sämst så irriterar jag mig på "Rock" Robin: Vadå rock? Han är en skam för rocken. Ifs så påminner han om dom här på 80talet som har en röst som hajn i Take That. jaja pinsamt iaf. idol är undehållande....ändå.

nu ska jag se singing be.

adios

Lycka

haha frågan är om spegeln har gett mig så mycket otur. händer bara roliga saker hela tiden verkar det som :) det ramlar in roliga erbjudanden från höger och vänster nu. men imorrn då ska jag till Elin. Lite pitebrudar, bland annat Sara, är i Umeå nu. var ju säkert 100 år sen jag träffade henne nu :) så det ska bli skitkul! Längtar faktiskt...

Annars ikväll så ska jag slöa framför Idol. Jocke festar idag, och jag ska somsagt jobba 07.00 - 13.00 imorrn...

hajdå

7 års olycka

Är det inte solpudret så är det något annat jävulskap som ska gå sönder. Denna gång stötte jag till en grej som dessutom ger mig 7 års olycka, en spegel! FAN. lite skrockfull är man juh. så då undrar man, vad blir det nudå? ska jag tappa en tand eller nått? blää
Snart ska jag iväg på jobbet. Jag slutar 19.30, tråkigt att jobba en fredagskväll. jobbar imorrn på morgonen också men sen så är jag ledig i 2 hela dagar. På måndag kommer mina föräldrar hit och hälsar på, ska bli roligt att visa upp min lägga osv :)

jaja nu ska jag dricka kaffe sen bär det iväg.
hejdå

Te

Jag har blivit beroende av te nu när jag har slutat med godis och äter mer GI inriktad mat! Det finns ingenting som lindrar sötsuget lika mycket som en kopp te, och då har jag verkligen provat ALLT! Speciellt om man kokar en kanelstång i några minuter och tar lite honung i, hur gott som helst! Visst är honung lite sött, men det är inte som att trycka i sig en påse godis! Man blir mycket piggare utan godis och sånt också. Man slipper insulintoppar och allt dedär så man håller sig mer på en jämt nivå. och det påverkar humöret och orken, positivt!

jaja nu ska jag dricka mitt favort te och prata me jocke..mmmm :)
om jag skulle plugga

Om jag skulle plugga skulle det vara till nått av dessa saker:

Röntgensjuksköterska
Jurist
Hudterapeut
Optiker (kom på det idag, haha)
Socionom

Fatta då att jag har svårt att välja! Allt är typ inom olika bransher.
Hudterapeut hade jag läst till för länge sen om det inte var så förbannat dyrt. men snart struntar jag väl i kostnaden!

Hursomhelst så vill jag inte plugga nu. Jag är inte den typen. vet att det kanske låter drygt, men då får det göra det.

nu ska jag pussa på jocke, sen ätaaaa

hejs


DOMEN

Domen blev nått brytningsfel + närsynt. helvete! så illa trodde jag inte att det skulle vara, men tydligen!
Fan vad bra jag såg med glasögonen hon mixade ihop efter undersökningen. trodde fan inte att det gick att se så bra. nu fick jag förklaringen varför jag alltid är trött och har ont i skallen. bra att jag kommer se igen, men SATAN för prislappen. ska prova ut linser och bågar på onsdag nästa vecka....

suck... men vad är oddsen när resten av min familj har linser eller glasögon?

Bokat tid

Jahapp. då har man en tid på Specsavers idag kl 15.00. FYFAN! jag har undvikit glasögon i nått år nu, men nu är det dax. vore konstigt om dom säger att jag INTE skulle behöva några. jaja. ska bli skönt att se när man kör bil, hehe!
Frågan är vad man skulle ha för bågar. Jag vill inte ha dendär looken "bimbo goes smart". okej jag säger inte att jag är någon bimbo nu, men mitt blonda hår brukar leda folk i den riktningen.


oj vad seriös lindsay blev nu i sina glasögon? hon höjde säkert sitt iq till 140 (ironi)

synundersökning

Jag ska nog fara och kolla synen imorrn. Jag ser så jäkla dåligt på långt håll, så det är jobbigt när jag ska köra bil osv. Har haft så ett tag så nu är det verkligen dags. Det som är trist är att jag ser förjävlig ut i glasögon. Fast det finns ju linser, men då blir det utgifter hit och utgifter dit. Lägga pengar på synen är fan tråkigare än att tanka bilen.hårda ord

har utdelats idag. men så går det! jag skyr inga medel.
nu ska jag sluta vara så seriös och elak.

Idag har jag varit ledig heeela dagen lång. drog en sväng på stan och gina tricot och köpte några klänningar. jävlar vad billigt det är där. handlar där så sällan så man har glömt bort. max 300 spänn får man betala för en klänning. det är ju som hittat på gatan! dock orkade jag inte vara så länge på stan. hade skor som man egentligen bara ska stå och se fin ut i, inte gå med. okej det låter sjukt men så är det med vissa skor. ska man vara fin får man lida pin. dom funkar en kväll på krogen alltså...

hmm. nu gör jag inte så mycket. jocke är på nån utbildning i övik och dom ska sova där...på hotell. fuskfan får käka godfrukost imorrn :) fast det dröjer ju inte så länge tills det är min tur. börjar dra ihop sig till örebro och volbeat :)

nu ska jag vika lite tvätt sen se lite gossip och desperate housewives.

bye

....

Jag blir rädd att jag verkar kall
Har gått igenom så många fel
Inga tårar har trillat ner
för jag vet en som lider mer

Det är du som fått djupast sår
Jag vet dom följer dej vart du går
Det finns ingen lust till hämnd
bara sorgen att förlora en vän

spotta i nävarna

det är bara glömma och gå vidare. like always!
börjar bli bra på detta nu.

blue monday

Då var det måndag igen, helgen går så himla fort!
Idag ska jag jobba 10.30 - 20.30. Hemskt pass!
Egentligen har jag inte så mycket att skriva här just nu, så...jaa...
ska se nyhetsmorron nu.
hörs sen.

hejs


clothes

det blev en stor hög med kläder som jag ska kasta. känns jäkla skönt att bli av med lite skrot :) nu kan jag ju fylla på med nytt istället! hehe.
jag och jocke är såå duktiga idag. vi städar och donar. det behövs verkligen här i läggan. fattar inte hur jävla fort det kan bli stökigt. fast ifs så har jag aldrig varit den som är pedant. har alltid förundrats hur mina föräldrar alltid haft snyggt och rent på diskbänken, städat i vardagsrummet osv. för mig har det en tendens att de dras fram grejer, men ingen ids plocka bort! jag tror jag måste inför 5 minuters städning varje dag. man hinner mycket på 5 minuter! och då slipper man sånna här rejäla storstädningar som  tar en hel dag. jaja...

som jag sagt tidigar så var det ett tag sen jag var i pite. ska försöka lyckas fara dit nästa gång jag är ledig två dagar på rad, om än det är mitt i veckan!

jaja nu är det maaat.
hejs

ojoj

Har tydligen inte bara ett beroende av väskor och skor, hade några bälten också ;) fast jag har sett värre!


Garderobsrensning

Nu jäklarns ska det rensas kläder idag. Jag har inte plats med alla mina kläder och håller på bli galen av all oordning. Snörde iväg en hel hög bara för några månader sen också, eller de gavs såklart till en klädinsamling.

jaja frukost och kaffe nu.

heeeeeej

jaha då har man kommit hem från jobbet. jobbade över nån timme idag för jag håller på städa och dona på expen. blir riktigt fint där :)

ikväll har jag lite beslutsångest vad jag ska göra. men det lutar åt hemmakväll. är slö som bara den idag! men  party med elin lockar ju självklart. brukar bli himla roliga fester och släkten är värst :)

jaja ska duscha nu iaf.

xoxo

röntgen

då har man suttit på röntgenavdelningen i nån timme. som tur var så var det ingen spricka eller något brutet :)

ikväll blir det lugna gatan. ska se idol och singing bee. jobbar imorrn =(

nu blir det en efterlängtad middag!!!!

hejs

stukad fot?

stackars jocke..nu fick jag se på foten och den såg inte rolig ut. förhoppningsvis är det "bara" en stukning. blir nog en tripp till akuten ikväll beroende på vad vårdcentralen säger. men dom säger väl ta en alvedon och vila. en klassiker!

men fyfan.

hittade mitt första blogginlägg. se och njut:

jag är glad!.å lite deprimerad Fre 18 aug 2000 01:54 Övrigt, 18 läsare totalt
för att i morron ska jag på stan å shoppa klÄÄÄdeeer!!=)))....fan va skojj asså=)...hehe...jag ska dra me mä tuss dit..å så ska ja väl träffa några andra polers där oxåå....=)))))))..jag e deprimerad därför att det är skola snart..BLÄÄ...jaja...nu ska ja gå på mirc ett liiiitet tag...sen blir de Starzinger för hela slanten...hehe...skratta inte nu...jag lever faktiskt för dom filmerna....hehe...nänä...jag skojjade bara lite=)...nämen..dom filmerna e JÄÄVULSKT bra....ni borde se dom....jag kan se dom OM och OM igen....HAHAHAHAHA!!=)) jaja...som jag sa... NUUU ska ja på mirc...PöZZeLiPöZZ!!///////Emma

Ni får ett till :)

FYYY FAAAN för.... Sön 27 aug 2000 00:53 Övrigt, 9 läsare totalt
SKOLAN!!!....
jag har nu gått första veckan i skolan....å jag e redan jääävligt less...de enda man hör e läxa läxa läxa läxa prov prov läxa läxa prov.....dom orden surrar i min skalle...usch!
jaja..men nu ska ja inte tänka på de för de e ju helg nu...=)))...fan va ja ska sova i morrn...ELLER ska ja säjja idag...för klockan e faktiskt 00.50...jäjä...=)...men i alla fall...idag har jag varit me några av miina BÄÄSTAA polers..ankan,malin å stina=))....å stina har 2 st möss...dom bajjsade å pissade i nacken på ankan....HAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAH!!!!=))))))....de var ganska skojj....på kvällen...typ för en 1½ timme sen var vi på stan...på raggggen=)))...thihi...men jaja...nu ska ja gå på mirc...å sen ska jag se lite på vÄÄÄÄrlDeeeeNs BÄÄSTAAA fiiilm...Starzinger!!!=)))....ni som inte har sett dom filmerna tipsar jag att ni ska göra de....=)=)...men jaja....hejrå..////Emma

Lunarstorm

hahaaaa. så jävla kul.
fick mail från lunarstorm att jag hade nå gästboksinlägg där. trodde inte jag hade nån "lunar" kvar längre.
har inte hjärta att radera den nu heller. gamla blogginlägg från år 2000 finns ju fan där. inlägg som slutade med *PöZZZZeLIpöZZZzzzZ*. oh lord...jaja... kul att gå tillbaka och läsa om min tonårstid. killar som kommit och gått, dåliga lärare, bråk, datalektioner från högstadiet. haha...även folk man var "vän" med på sidan som man kanske inte är vän med idag. mycket ändras...thank god!

tillbaka till verkligheten!
ska snart hämta jocke på jobbet. klantfan har stukat foten eller nå sånt så han knappt kan gå.
stackarn ändå...

jaja hejdå
Avslutar med min lunarbild

Ungefär 1 månad kvar

Tills vi ska till Örebro och Stockholm!

10/12 - Först tar vi flyg Umeå - Stockholm.
Sen tåg Stockholm - Örebro.
Ser Volbeat och sover en natt på hotell Storgården i Örebro.
11/12 - Tar tåg till Stockholm.
Sover på Freys hotell.
12/12 Sover hos syrran  :)
13/12 Tar flyg hem till Umeå.

OJ vad jag längtar :) Ska bli så kul att hälsa på Malin och Jörgen. Har bara varit där 2 ggr. Hoppas det blir grekisk mat på dendär underbara restaurangen uti er nån av dagarna ! ;)

Ne nu ska jag se klart VBÅ. sen ska jag börja göra mig iordning. sitter fortfarande i nattlinne.

adios

Ticnet

Blir så jäkla förbannad på ticnet! jävla skitsida..
skulle boka biljetter till metallica nu idag, kl 11.00. skulle försöka fixa biljetter till en kompis...
först stod det över 15 minuters väntan....sen under 10 min...sen under 5...och sen helt plötsligt står det under 15 minuters väntan...och sen över....fyfan! de är ju jävla klart att man inte får biljetter då om det ska hålla på sådär.
slutsats: jävla skitsida! köp dyrt på blocket istället...eller nått...

jaja...nu ska jag käka frukost. kaffe och världens godaste mackor från polarbröd som heter "Fröig".

hejs

best song ever

Where do I take this pain of mine
I run but it stays right by my side

So tear me open and pour me out
There's things inside that scream and shout
And the pain still hates me
So hold me until it sleeps

Just like the curse, just like the stray
You feed it once and now it stays
Now it stays

So tear me open but beware
There's things inside without a care
And the dirt still stains me
So wash me until I'm clean

It grips you so hold me
It stains you so hold me
It hates you so hold me
It holds you so hold me

Until it sleeps

So tell me why you've chosen me
Don't want your grip, don't want your greed
Don't want it

I'll tear me open make you gone
No more can you hurt anyone
And the fear still shakes me
So hold me, until it sleeps

It grips you so hold me
It stains you so hold me
It hates you so hold me
It holds you, holds you, holds you
until it sleeps (x4)

I Don't want it want it want it want it want it
No

So tear me open but beware
There's things inside without a care
And the dirt still stains me
So wash me 'til I'm clean

I'll tear me open make you gone
No longer will you hurt anyone
And the hate still shapes me
So hold me
until it sleeps (x5)

som en skänk från ovan

Igår när jag satt och såg världens sämsta film The hottie and the nottie vare som att en blixt med information damp ner från himlen. Jag pausade filmen och började bara göra en inbakad fläta på mig själv. Jag har aldrig
gjort någon tidigare, aldrig ens funderat på det, aldrig sett då någon annan gjort en. När jag var klar kollade jag mig i spegeln, och se på fan. en hyffsad? fläta visade sig i spegeln.

tyckte detta var lite uppkäftigt, därför delar jag med mig av denna oerhört intressanta information.


ser ni. Om än den ser förjävlig ut! haha


Snör in en bild på mina nya skor också ;)

Shanghai

Jaha då har man varit på favoritrestaurangen och käkat. Det blev Kung Pow kyckling idag :) Mmmm vad gott det var!
Nu orkar man då ingenting, är proppmätt! Ska dock dricka glögg lite senare och äta pepparkakor (som är i tusen bitar pga ett litet raseriutbrott tidigare) hehe. Måste ju äta nånting då det är EMA idag. Kate Perry ska ju vara "värd". Blir säkert skoj!

Idag har jag varit på stan. Jag måste säga att mitt köpförbud går åt jäkla helvete! Igår köpte jag ett par nya skor och idag har det fan inte varít nån hejd på shoppandet. Det finns ju sååå mycket snyggt i affärerna nu!


Köpte 2 kjolar, 2 par leggings och 2 toppar
Och Jonna, pratade med morsan nyss i telefon :) hon sa att du är såå duktig på praktiken!

Lars Ulrich - Wonderwall

Haha lyssnade på detta för mååånga år sen och kom på att tänka på det nu.
http://www.youtube.com/watch?v=qrV-JiE_CKU
Det är Lars, onykter, som sitter och spelar trummor och sjunger.


M E T A L L I C A

jag äter, sover, leeeeeeever Metallica! Fan vad länge det är kvar till den 7 mars!! Det ska bli så jävla coolt att få se dom. så jävla bra dom kommer va! tänk när man får höra favoritlåten, OM dom nu spelar den. Until it sleeps har alltid varit min favorit. jag kommer att avlida om dom spelar den! haha.
det är helt sjukt så jävla bra band metallica är. ingen kommer ens i närheten av dom. jag var på fest i lördags och dom störde sig lite på att jag bara ville höra metallica. knappt så att volbeat duger längre. hehe.
sitter och lyssnar igenom lite album nu. hittade låten mama said, som jag helt glömt bort. jävlar vad länge sen man hörde den! åhhhhh!!

+ att jag såg att scenen kommer att vara helt i mitten. COOLT!
Pepparkakor och glögg

Ikväll blir det premiär! :) fan va gott det ska bli! har redan käkat skumtomtar, satsumas OCH julskinka. frågade jocke idag också om det var för tidigt att börja julpynta?! fan vad jag längtar efter snön och ljus i fönstrena...jaja

ska se en ny film med brad pitt och george clooney. en komedi faktiskt :) inte varje dag dom är med i sånt.. hoppas den är bra.


babaaj


Today

Har varit ute med Sigge nu på morgonen, 08.30 ville han ut. Ganska skönt att han inte var allt för morgonpigg. Det var härligt med en morgonpromenad. Tur man bor nära älven, det är så himla fint.

Idag måste jag köpa en liten farsdagspresent och skicka iväg den till pite. Det blir väl lite choklad och nå trisslotter som vanligt. Funkar alltid :) Helst hade jag velat fara till pite. har inte varit där sen i början av augusti! men då jobbar jag imorrn på klåckan..

jaja nu ska jag göra mig klar. sen blir det konstträning med sigge!

hejs


Vickan

Gjorde ett test på expressen.se.
Kan du allt om Victoria Silvstedt?

Du fick 13 rätt av 15 möjliga


Darling! Victoria! Is It you? Det här gick ju HUR bra som helst! Grattis! /Bella


Facit 1. Vilket år fick Victoria Silvstedt titeln "Playmate of the Year" ?: b. 1996 2. För vilket känt baddräktsmärke har Victoria varit modell för?: a. Panos Emporio 3. Vem fick vi se vid hennes sida på badmodebilderna?: b. Dr Alban 4. För vilken modekedja är Victoria med och designar kläder?: b. Sisters 5. Var bor Victoria?: a. Manhattan 6. Vad heter Victorias make?: b. Chris Wragge 7. Var växte Victoria upp?: a. Bollnäs 8. Vad heter Victorias underklädeskollektion?: a. VVS- Very Victoria Silvstedt 9. Vad heter Victoria Silvstedts album?: a. Girl On The Run 10. Vad heter Victorias första singel?: b. Hello Hey 11. Vilket år ställde Voctoria Silvstedt upp i tävlingen Fröken Sverige?: c. 1993 12. På vilken plats hamnade Victoria i tävlingen?: b. Andra 13. Hur lång är Victoria?: b. 179 cm 14. Hur månag gånger har Victoria spelat karaktärer med namnet Inga? : b. 3 15. Vad heter den första filmen som Victoria medverkade i?: b. BASEketball

De svar jag markerat med fet text var de jag svarade fel på...

Barack Obama

Har bara en sak att säga: YES! :)

Sitter och storgråter till Baracks tacktal. Herregud vad känslig man har blivit!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/usavalet/article3699210.ab

fatssoo

hittade en gammal bakgrundsbild till datorn som jag kokade ihop förr när jag ville gå ner i vikt. haha!
den åker väl upp nu igen eftersom jag ska börja ett sundare liv ;)


Peppande?

såg att peaken tillåme

hade fått tummen ur...., trots att hon varit i england, och besvarat frågorna som man blivit "utmanad" med. det var ju ett tag sen nu jonna, så här är mina svar:
dock länkar jag inte till någon eftersom jag inte läser så många bloggar.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

- När det är fest använder jag inte samma outfit mer än 1 gång inom en 6 månaders period.
- En tredjedel av min garderob består av oanvända kläder med lappen på.
- Jag är laktosintolerant.
- Jag är den ärligaste människan i världen. Har fått sota för det mååånga ggr.
- Jag ser helst svenska filmer.
- Jag är beroende av vbå, kaffe och tuggummi. det sistnämnda har jag varit "beroende" av över 10 år.
- Jag har sett programmet våra bästa år i 10 år. och jag har inte missat mer än 20 program under denna period.

wohoow

igår blev det rekord med antalet besökare på min blogg...på båda sträcken :) Nice!
Fick bevisat att jag inte bara är snygg (pixbox), jag är ganska cool också...
Va? Vadå ödmjukhet? ;)

Äh nu ska jag sluta vara dryg.
Jag är hemma från jobbet idag. FAN vad ont i magen jag har. Orkar knappt sitta upp. Och det känns så jävla drygt att få en karensdag. 1000 spänn åt helvete känns det som. som många vet så fungerar mina tankar i pengar!

jaja ska se om Desperate housewives kommit ut.

hejs

Juleskum

Titta vad världens bästa Jocke kom hem med idag!! Åhh det bästa med denna årstid! Det finns inge godare godis. Förra året tryckte jag i mig säker 30 påsar, utan att överdriva. hohoooooDet är lätt att fastna vid datorn..

Ja herregud. ingen städning har det blivit än...
jag har bara suttit vid datorn i timmar nu. ganska skönt och slappt men ändå! jag har lite saker att fixa idag.
sitter och tittar på nelly.se. kan inte välja mellan 2 klänningar. en från märket Yumi och en från Mina UK. Båda märkena är mina favoriter när det gäller klänningar. vill köpa båda två men tänker på mitt löfte om ingen konsumtion fram till i december! bläähh...

jaja ska försöka få tummen ur...och börja städa.

hejs

so true

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps gettin' better

gårdagen

Var på fest hos Egon igår med hans nya tjej Hanna, Jimmi, Thomas och såklart min lillSigge. Fan va kul jag hade :) Blev dock en ganska tidig kväll. Var hemma kring 00.30. Orkade inte dra ut på krogen, är ju inte så mkt för Corona!

Idag blir det lungt. Ska nog bara städa lite här hemma, sen mysa med Jocke ikväll. Laga nån god mat och se på film!asgarv

http://www.youtube.com/watch?v=CcaGtebBMCk

hahahaha

För ett tag sen...

skrev jag om en snubbe, Nostradamus, som jag tycker var en intressant person.
Läste nyss om honom på http://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/article3663132.ab
What a coincidence!

The Bride of Darkness


RSS 2.0