synundersökning

Jag ska nog fara och kolla synen imorrn. Jag ser så jäkla dåligt på långt håll, så det är jobbigt när jag ska köra bil osv. Har haft så ett tag så nu är det verkligen dags. Det som är trist är att jag ser förjävlig ut i glasögon. Fast det finns ju linser, men då blir det utgifter hit och utgifter dit. Lägga pengar på synen är fan tråkigare än att tanka bilen.



Kommentarer
Postat av: Stina

Skoja inte, kan vara mäkta intressant läsning. Samma med dagböckerna från svunna tider. haha. Har verkligen inte kommit mig från Pite, är svårt för mig det där :) Yes, mamma och pappa impulssålde huset och flyttade. I övrigt är allt bra, 1 risigt år äldre men absolut inte klokare! Cirkusen spinner vidare kan man väl säga :) grymt med glasögon, är i samma behov. men helvetes, känns som en riktigt usel utgift!

2008-11-12 @ 19:57:21
URL: http://stinaj.blogg.se/
Postat av: Stina

på tal om Rederiet.. snackade om den serien (typ bästa som nånsin visats i svensk tv) på jobbet. Skulle offra mkt för en ny säsong!!

2008-11-12 @ 19:59:01
URL: http://stinaj.blogg.se/
Postat av: Sofia

jag skulle behöva kolla synen jag med. Men eftersom jag är så snål så väntar jag på att det ska vara gratis här nån gång snart.. Borde det inte vara tjejkväll på stan snart? :)

2008-11-12 @ 20:47:48
URL: http://peaken.blogg.se/
Postat av: Sofia

men om jag inte har synfel då? Självklart köpte jag glajjer om jag behöver det!! har vi specsavers i pite föresten? haha jag har ingen aning

2008-11-12 @ 21:35:20
URL: http://peaken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0