<3


feeling, go away

hejhopp!
har varit lite duktig idag. har skrivit och pluggat in typ 3 sjukdomar av dryga 40... haha det tar sig ;) tänkte att de var lika bra att börja i tid trots att tentan är i maj. annars så har de väl inte gått sådär superbra med seriösheten menmen... :)
har letat lite lägenheter idag också. vill till öst på stan. hittade några på väst på stan men de blir lite för långt från skolan.

blablablablabla.
fan, jag som hade så mkt att skriva men det tog stopp nu av nån anledning. ska spend some quality time with the deamon of mine nu.

tjyss!

bjuder på drygminen dagen till ära


actionladdad helg :)

Minst sagt!
Denna bild som alla ser helt mongo ut på får väl sammanfatta allt:

coverclub psykon ;)


post

Fick hem detta(se bild) i brevlådan idag! Måste vara nån premie eller nått från en tidning, annars vetetusan varför jag fått hem det. Inte kan jag väl börjat internetshoppa i sömnen? Hursomhelst ska jag testa...och sen återkomma med resultatet ;)


Fransförlängande serum + mascara (BILLIGT som fan om man jämför me Revitalash)


Lika bra att säga hejdå direkt

Kommer väl inte bli så mycket uppdatering här på bloggen förrän i.....maj typ? Orsaken heter termin 3 och Vård vid specifika sjukdomstillstånd 2. VFU, VFU arbete, VFU eximination, 3 tentor, 1 dugga, KTC-träning, KTC eximination, casefall + seminarium med mera. GAAAH! + att jag har en omtenta i Farmakologi den 30 mars. Som jag sagt 100 gånger idag...DAGS ATT BLI SERIÖS! sen får jag säkert omtenta på tentan vi gjorde i fredags också. skulle väl vara universums sätt att säga att jag är ett latarsle och det är dags att skärpa till mig!

buhu! va tycker du om detta inlägg Viktor? Lagom pessimistiskt? ;)

Grattis Simon!

Idag fyller världens underbaraste människa år, MIN Simon! :) Grattis (IGEN) på födelsedagen! Jag längtar verkligen tills du kommer hem från Malta :) <3 <3 <3


;)




sen så skulle jag vilja va söjn brun också...


Tenta imorrn

Imorrn har jag tenta och mitt pluggande har inte ens överstigit 5 timmar totalt. Undrar hur detta ska gå :)
Jag har helt och hållet tappat motivationen, typ blivit förslöad. Jag behöver jobba och röra på mig, då blir jag mkt mer effektiv i annat också. Gick fan bättre att plugga när jag jobbade 50% samtidigt, då var man igång hela tiden. Nu går man mest på sparlåga. Blir irriterad när jag läser om RAAS-aktivering, triponin t och betablockerare. Uäää. Sen tycker jag att min panikpluggnerv borde ha satt igång. Den brukar göra de runt 8-9 tiden dagen innan en tenta. Även den verkar svika nu när jag behöver mitt adrenalin!!

Vintern gör mig på allmänt dåligt humör också. Jag hatar kyla och snö. Idag var det mkt av båda när jag drog till MB. Allting tar så lååååång tiiiiid och man blir så kall o eländig. Nä nu går jag i ide tills i maj! sjukt ens att man väljer att bo i denhär delen av sverige. eller att bo i sverige överhuvudtaget när man hatar kyla så mkt som jag gör.

funderar även att byta namn på min blogg: En Pessimists Vardag, med inslag av rosa.
Det lät väl upplyftande och roligt att läsa om?!

nä nu svamlar jag alldeles för mkt. ska fortsätta med mitt ekg-tydande.

bye

GE MIG DETTA


tack för tidsfördrivet Peaken :)

1. Vad gjorde du för 10 årsedan?
Det var alltså -02. Var tillsammans med Anders då.
Gick i 9an, började gymnasiet.
Rensade bort idioter från min umgängeskrets... 
De är typ de jag minns.
2. Vad gjorde du för ett årsedan?
Var tillsammans med Jocke, bodde på mitt älskade Väst på stan.
Började plugga till SSK. Träffade världens bästa Anna.
Festade på som vanligt.
3. Fem snacks du gillar!
Popcorn med Aromat på
Apelsinkrokant
Salta godisar
Ost
Pecannötter
4. Fem sånger du kan hela texten till!
Kan typ alla texter på låtar jag lyssnar på. men för att nämna 5 st:
Metallica - Until it sleeps
Ozzy Osbourne - Dreamer
Lady Gaga - Speechless
Red Hot Chilipeppers - Pea (haha)
My Chemical Romance - Cancer
5. Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär!
Shoppa väskor och skor till förbannelse.
Köpa en BMW X5
Flytta till varmare breddgrader och bo i lyxvilla
Fara till Philly och se lite hockey
Ge bort miljoner till min familj
6. Fem dåliga vanor!
Tänker alltid 500 steg i förväg (stressigt)
Brutalt ärlig
Äter för mkt godis
Hittar alltid på andra saker när jag borde plugga
Shopoholic
7. Fem saker du gillar att göra!
Shoppa
Festa
Mysa med Simon
Sova
Sminka folk
8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa!
Magtröja
Haremsbyxor
En vit bröllopsklänning
Ett smycke som föreställer ett kors
Manchesterbyxor
9. Fem favoritleksaker!
Dator
Mobil
Sminkborstar
Xbox
Kamera
10. Fem personer jag vill gör denna utmaning!
De som har för lite att göra och vill fördriva tiden...


Lycka!

Jadå, idag spritter det i kroppen av lycka! Receptet (förrutom att Simon är världens finaste) heter Shopping! Har shoppat lös ordentligt här i Pite nu :) alla affärer är ju i princip galna, de nästan skänker bort alla grejer på REA. Även sånt som inte ens är på REA i Umeå. Wihiiii det är bra för en fattig student. Var länge sen jag kom hem med 6 st påsar fulla med allt möjligt. Ah.. precis vad jag behövde... :)

Sen idag har jag även umgåtts med mina älskade syskonbarn Sanna, Thea och Elias. Elias har ju blivit så stooor nu och är såklart världens gulligaste bäbis. Fick tillåme hålla i han idag utan att han börja grina, det är framsteg det!

Just nu sitter jag och väntar på middag. Malin ska tydligen laga ihop nått gott idag... :) Efter middagen hade jag tänkt hinna med att hälsa på Tuss, Risberg & Larsson. Åker ju som sagt hem imorrn runt 10 så jag måste hinna allt ikväll. vetefan när jag tar mig till pite nästa gång.

jaja nu ska jag ta en powernap!

Pyss

schleut inni schkålln

Har kommit hem från Rantajärvi för ett tag sen. Var ju på Rogers begravning idag. Först var själva "gudstjänsten" i Pello, sen gravsättningen i Svanstein och sist minnesstunden/fikat efteråt i Rantajärvi. Allt var så himla fint!
Sov gott morbror <3

NU är jag då helt slut i skallen. Har käkat en blandsallad med currydressing från Ängeln och funderar nu på att gå o lägga mig. Har inte sovit särskilt bra de senaste nätterna. Inatt sov jag i ett "häbre" där det var varmt som fan. Utomhus var det -27 grader och inne säkert samma grader fast plus. Uää. Nu inatt ska jag försöka en annan "specialare" med bäddsoffan. Min senaste kreation slutade med ryggvärk och max 1 h sammanlagd sömn.

Jaja nu säger yrskallen GONATT!


a tribute

Älskade älskade bäddsoffa, att det skulle bli vi igen. Ännu en natt med ryggont och svårt att sova!
Är hemma i p-town för tillfället. Bilfärden hit idag tog säkert 3 h pga mörker och skitväder. Hatar snörök och blåst... och halka! Men jag tog mig hit levande. Känner mig dock inte särskilt levande just nu. Är sjukt trött och har en straaaange feeling i kroppen. Är lite nervös inför helgen. Imorrn runt 12-tiden sticker vi till Kuhlmungi till min moster och på söndag kl 11 är det dags för begravningen. Orkar inte fundera nått mer på det nu...måste soooova.

Funderar att stanna i pite tills på tisdag iallafall. Kanske jag hinner träffa lite kompisar också, vore sjukt nice.

jaja som sagt. dags för lite vila i den underbara prinsessanpåärtenbäddsoffan.

smack & gonatt & ett <3 till Simon :)

vill du göra mig en tjänst?

Fråga då aldrig om det, utan GÖR bara. Jag kommer ändå alltid säga NEJ!

"kan själv" ;)


jag som hade blivit så duktig!

Jag som nyss hade blivit så duktig på att uppdatera bloggen, nästan varje dag tillåme...vad hände? jo SKOLA hände. det var trist att kliva upp imorse ska jag säga, sängen var ju så underbar! men de var ganska kul idag, vi tränade på S-HLR. Alltså sjukhus -hjärtochlungräddning för er som inte fattar.. :) Härligt att träffa alla people igen också efter julledigheten. Men det bästa är att Anna har kommit hem från Västerås! Igår kom hon hit och "lämnade tillbaka" min pajform...det bästa var att den innehöll en apelsinkladdkaka, som också var världens godaste :)

Hmm...annars då? Jag vill flytta igen ;) jag vill till Väst på stan helst, men Öst på stan är närmare skolan så jag ska söka mig dit. Det får ta den tid det tar, jag har ingen brådska...trivs ju bra här också men vill bo närmare stan. dehär me att bo på vischan är inte min grej ;) däremot har jag ju kysst goodbye till mina 7 års kötid på bostaden så jag får tjata på andra privata bolag ist. men de är ju så jäkla svårt. finns säkert inget ledigt förrän till sommaren. JAJA!

Imorrn eller på fredag sticker jag till Pite. De är ju dags för Rogers begravning i Pello/Svanstein på söndag...det känns fortfarande overkligt allt som hänt. Visst har jag tryckt ner mina känslor nu ett tag men nu börjar dom blossa upp igen nu när begravningen närmar sig. Har ju inte träffat nån i familjen sen det hände. Känner på mig att denna begravning kommer va en av de värsta(sorgligaste) jag nånsin varit på...

ne nu ska jag kolla i gamla album. ska göra en tavla av bilder.

Pyss



Rolig app, trött tjej


En månad

Har bott drygt en månad i min lägga nu. Börjar trivas och det känns som hemma. MEN detta är första gången jag får prova på att bo själv "på riktigt". Tidigare när jag "bodde själv" på Väst på stan så hade jag alltid besök, dag som natt. Så där var jag som aldrig själv...men NU är det bara JAG...jag och Sigge förstås. Jag fyller 26 år om 3 månader så det är fan på tiden, hehe. Men jag stortrivs iaf!! Jaja dedär var nattens grubblerier :)

Trettondagen idag. Tidigare år har jag festat denna dag men så blir det INTE ikväll. Ikväll ska jag faktiskt PLUGGA! yes, ni såg rätt. Har tenta om drygt 2 veckor och har inte ens öppnat böckerna så de börjar va dags för det nu. Sen så tänkte jag skriva klart dedär jäkla VFU-arbetet också. Vill inte ha fler saker som släpar efter...

Reklamen på VBÅ är över nu så nu blire FOKUS!

puss


piss

Ni ska vara glada att jag inte skrev ett inlägg för sisådär 30 minuter sen då jag var både förbannad OCH hungrig...nu är jag nära på att bli galen ska ni veta! Är less på skvallerbyttor och slarvmajor! Helvete man kan bara lita på sig själv om saker o ting ska bli gjorda. JAG ORKAR INTE MED NÅ MER PÅ MIN "TO DO" LIST!

det går åt helvete iallafall...som dear Ronny brukar sjunga.

okej de kanske låter värre nu än vad de egentligen är. men addera lite PMS på de hela så...vet ni!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


.


gott nytt år!!

Nyårsafton var både rolig och intressant! skvaller, skvaller och skvaller ;)
Middagen var supergod och sällskapet underbart. Började med förfest hos Nina & Mange, sen Nydala och sen mötte jag upp min fina Simon på schtaaaan :) allt som planerat!
Har varit lite småseg fram tills nu måste jag erkänna. Det ska kännas i kroppen när man har haft kul! ;)
2012 ska bli ett bra år....INGA tråkigheter TACK!

Idag har jag varit med Sigge på playdate, vilket var över en månad sen sist. Var roligt att träffa alla igen och trots vädret så blev det ca 10-12 hundar sammanlagt :) yesyes...

Nu ska jag se lite film eller nån serie. Har ju faktiskt börja se en ny...Revenge heter den. Skitbra!

hörs

det blev guldbrunklänningen :)




RSS 2.0