Nyårsklänning

Att det varenda år ska vara så svårt att bestämma sig VAD man ska ha på sig på nyårsafton! Just nu står det mellan en svart läderklänning och en brunguldig klänning. Båda tubtop! Hmmm, den sistnämda är mer "nyårig" men den andra är ju mer JAG. Verkar som att jag får bestämma mig imorrn efter ett par Emmadrinkar ;)

Ne nu blir det en film och mys me Sigisi.

smack!


Förra nyårsafton


jamen de är ju självklart!

Läste i tidningen för nån dag sen om en tant på 83 bast som kört genom isen på julafton runtikring lappmarkerna där vi brukar hålla till. Jag tänkte inte nått mer på det, men sen fick jag ju veta att det var Ethel i Skerfa. Tydligen hade hon tagit skotern när hon skulle iväg på julfirande och sen aldrig kommit fram. De for ut och letade efter henne och hittade henne död i en vak. Fyfan. Men hon fick då dö på ett "värdigt" sätt iaf, ute på äventyr. En riktig krutgumma jag alltid kommer att minnas <3

Nu tycker jag det kan vara slut på tråkigheter...PISSÅR 2011 som sagt...

BLÄ

Lycka!

Blir jag lyckligare än vad jag är nu så tror jag nästan att jag spricker! :) Lite småskrämmande känsla, men ack så underbart :)

I måndags/annandagen blev det party och utgång på Cover för min del. Var sjuuukt kul och galet!

Nästa grej att se fram emot är lördag och nyårsafton. Förferre hos Nina & Mange sen blir det gomiddag och party med en massa folk på nydala campingen! Tolvslaget är jag såklart me Simon i stan. Längtar tills jag får säga hejdå till helvetesåret 2011...!

Igår hade jag slutbedömning på praktiken. Blev såklart godkänd med toppbetyg. Känns gode bra :)

ne nu ska jag sova en stund, är så sjukt trött.

hejs



Juldagen

Julafton igår och en annan jobbade 07.30 - 13.00 då. Sen på kvällen förgyllde jag kvällen med mitt eget sällskap till kl 21 då Simon kom förbi "efter många om och men" ;) Jag var en tjorvmaja, hehe. Fick jäkla bra julklappar av honom, bland annat 1 års premuneration på Se & Hör...han vet vad jag vill ha!

Idag blir det att jobba natt för min del. Känns skönt att slippa vara bakis imorrn som alla andra kommer att va. Får se om det blir utgång imorrnkväll eller om jag håller mig till nyårsafton.

Nu ska jag powernappa 1 h sen bär de av till jobbä.

Pyss



ge mig!!

jag skulle offra hela min högra arm om jag fick denna klänning! det är det snyggaste plagg jag nånsin sett i hela mitt liv...så de så :)



<3


God Jul


Året som gått...

2011- ett pissår med vissa roliga inslag ;)











dan före dan

Julafton imorrn, har väl inte undgått någon. Känns ganska bra att jobba i helgen...slippa all julstress. Mamma vill att jag kommer till pite på tisdag för de skulle tydligen ha lilla julafton då, men jag vet inte om jag är så peppad. De känns som att denna högtid är över för min del redan och stämningen är = noll! Men till er som ändå ska trycka i er gomat imorrn, se Kalle Anka & träffa tomten...GOD JUL på er! Jag kommer ändå ha de bäst som ska va me den jag gillar mest ;) <3 okej...delad plats med min älskade Sigis förstås!


segbloggarn

Då startar vi negativt igen.
Eftersom jag varit nere psykiskt den senaste tiden med allt som hänt...så har jag självklart åkt på en rejäl förkylning också! Säkert lungorna som spökar även denna omgång. TUR att jag hade min sista dag på praktiken idag! Känns så jävla skönt, inga mer tidiga morgnar :) Vi hade även examination i massa praktiska saker på skolan under eftermiddagen. Jag fick börja och välja ett nummer mellan 1-5. Jag valde 2 och tack och lov var det att sätta en PVK. Gick hur smidigt som helst och blev godkänd direkt! så nu slipper jag fundera på dedär...

Annars har de inte hänt så himla mycket sen sist jag skrev. Var på personalfest i fredags som var riktigt trevligt. Var kul att träffa alla crazy people igen :) Hängde med Anna i lördags. Hon hjälpte till att göra lite julfint här i läggan. Hade inte tänkt ha nån jul här i år men nu när julgranen är uppe känns det ganska bra ändå. Sen så har jag mest myst på med världens bästa Simon! ;)

På nyår blir det repris från förra året med festen på Nydala camping. Ser fram emot det sjuuuukt mkt. Blir väl ca 36 st detta år! :) Något fler än förra året då vi var ungefär hälften...ska bli intressant o se hur alla ryms...

jaja slutsurrat nu. ska duscha och sen lägga mig framför tv:n o se mitt inspelade VBÅ.

PUSS



kronisk huvudvärk

Lite irriterande, har haft huvudvärk varje dag denna vecka! Är hyffsat less. Kan ju inte göra nått ordentligt! Försöker plugga nu men det går inte nå bra. Funderar på att strunta i tentan på lördag och göra den vid nästa tillfälle istället. Vill bara sova nu. förkyld är jag också! ;b 

Saker och ting gick bra på banken idag :) har även hämtat ut ett paket från Bubbleroom med en massa kläder. Älskar att hämta ut klädpaket ;) sen kunde jag ha allting också, inget var för litet eller för stort...allt satt som ett smäck! man är ju rutinerad ;)

blablabla. ska plugga 5 minuter, sen går jag fan o lägger mig. bara 4 pass kvar på praktiken sen får man börja "ljuva livet" igen.

byebye


gonatt


$$$

Imorrn blir jag "rik", det känns bra. Mitt i allt elände så kan man glädjas åt lite cash...fast det känns ganska meningslöst det också...

Jag hade tänkt att vara positiv i detta blogginlägg trots att allt känns tungt och tråkigt nu. Eller inte allt ifs...jag är ju nykär... Yes! första inlägget du näms i nu Simon ;) <3

Det går bra på praktiken också. Jag gillar verkligen stället och får lära mig massa nya saker varje dag.
Går förmiddag tors och fre sen på fredagkväll ska jag på personalfest! ska bli kul att träffa alla från jobbet, börjar va ett tag sen sist. saknar dom litegrann omän inte själva arbetsplatsen.

Lägenheten här på Liljansberget börjar kännas som hemma också. Sigge har ju varit och inspekterat samt godkänt stället så då känns allt lite bättre :) Dock så saknar jag min lillbäbis. Får inte träffa han igen förrän den 26e! Men sen ska jag aldrig mer vara ifrån honom såhär länge! sådeså :)

Nä nu ska jag sluta skriva innan jag blir neggo.

PUSS




http://www.nsd.se/nyheter/tornedalen/artikel.aspx?ArticleId=6585052

usch vad jag mår illa när jag läser allt...ändå kan jag inte sluta.

fyfan det går inte ens att blunda utan att få otäcka bilder i skallen...



saknar dig!

vakumskalle

jag är så ARG så ARG så AAAAAAAAAAARG!

Tittar på lite filmer från då mamma fyllde 60 år. Roger höll ett långt tal som var så himla fint...
Jag kan inte fatta att han är borta. 55 år...Ingen jävel har rätt att ta någon annans liv!!
Sen att läsa om det som hänt i tidningarna...det är inte roligt hur dom beskriver allting. man får sånna bilder i skallen...Idag publicerade nsd.se en bild på huset också...eller på dörren till det med avspärrningsskyltar. Sen att det stod: - "Ser man på bilder från brottsplatsen så blir man inte direkt förvånad att han är död, säger Sebastian Flodström".

fyfan jag vet inte hur man ska kunna smälta dehär...

jag vill bara sova.

vilken jävla dag

Fick ett telefonsamtal 05.20 imorse. Mamma ringde och berättade att min morbror Roger har dött...och på det grymmaste sättet...

Jag är så jävla...jag vet inte...arg, ledsen...samtidigt som jag inte riktigt fattat det än.
Mina tankar går till mina kusiner Jennie och Linnea!

usch usch usch...

Vila i frid Roger!

Jag, Sigge, highheels och mörka skogen,,,

Shit va snö det börjar vara ute nu. Kom nyss in från en promenad med Sigge. Jag tänkte att vi skulle prova på lite nya vägar här ikring Liljansberget. Det slutade med att vi gick in i skogen...längre och längre in. sen hittade vi en liten upptrampad stig som vi började följa. Vi gick, gick och gick utan att riktigt komma nånstans, säkert i 30 minuter. Tillsluts började jag fundera i banorna om vi nånsin skulle hitta ut ur dendär jäkla skogen. Haha. Men sen så kom vi ut precis ovanför min lägenhet. Så inga spaningsstyrkor behöver söka efter oss ikväll ;)

Annars då?
Jag har fixat internet idag. ÄNTLIGEN!
Sen så fick jag VG på omhemtentan. G fick jag i slutbetyg på kursen pga att jag inte kunnat vara med på alla poängseminarium. Så 1,5 poäng ifrån VG på kursen. Känns jäääkla surt! Jaja huvudsaken jag klarade dendär förjävliga hemtentan iaf så jag kan lämna den bakom mig...

Fredag idag. Får se om det blir nå fest ikväll eller imorrn :) väntar på att Anna ska höra av sig. Hon får bestämma dag eftersom de är hon vi ska fira! Inte varje dag man kommer in på läkarprogrammet! GRATTIS ANNA, DU ÄR FAN BÄST! :)

nu blire att se lite serier. har en hel del att ta igen när man inte haft nå internet.


PUSS

bästa låten just NU


eddie, killen me sexigast röst i universum


*

nemen nu vet jag ju varför jag är så negativt inställd till att bo på Liljansberget. Det är ju för att min lillSigis inte har inspekterat och godkänt lägenheten. Stället kommer ju inte att kännas som hemma förrän jag har hemma min bäbis. Han är ju i Lögdeå nu och har varit där i över en vecka. Men mest troligt så tar jag hem han på torsdag :) det är ju min jäkla praktik som ställer till det...så jag kommer bara ha han över helgen då jag är ledig sen får han fara tillbaka dit mest troligt. längtar till i slutet av denna månad då praktiken är över och ordningen blir återställd. Att man kan sakna en hund såhär mycket! Min älskade älskade älskade Sigge :)

nu går mina ögon i kors. vet knappt vad jag skriver....bksejfhbiuyr97e46ty8iuyh kjlvjonkuytb736ctc. je suis trés fatigue.

gonatt mina vänner. ni andra kan sova dåligt.

smack!

installerad

Då bor jag på Liljansberget! Saknar redan Väst på stan. Åååå vad det känns jobbigt. Området här är inte i närheten lika mysigt som på västsidan. Det känns som avsides och långt till allt. snyft...
Det är ju nära till NUS iaf...tog bara 10 minuter att gå dit imorse. En positiv grej i allt elände :)
´
Juste...jag köpte en TV igår också. Lite tröst i vintermörkret....

Sen är det en grej som jag har reagerat på här: tystnaden! det är så satans tyst inne i denna lägga. inga bilar utanför eller människor som pratar och går förbi. har vaknat på nätterna med en underlig känsla i kroppen pga detta fenomen. annars brukar de ju va tvärtom, att man vakna av ljud. menmen man vänjer väl sig tillslut.

Ne om man skulle ta och gråta en stund...sen fortsätter jag med städningen :)

PUSS


(p.s Praktik hela helgen...så det blir inge Cover för mig ikväll d.s)

RSS 2.0