nämen guddaa då

Fan! Nu har jag blivit förkyld igen!!!! Som att de inte räckte med bältrosen och the shit innan sommaren. Men jag tror att denna förkylning kan vara en liten light verson. Eller det måste den för jag ska på bröllop på lördag!!!

Skola på måndag. Jag känner mig inte ens 0,00001% peppad på att börja om. Kursen som vi ska börja med är inte den roligaste heller. BLÄ! dyrt blir de me kurslitteraturen också om man måste köpa alla böcker. neggoemma kan ni kalla mig. visst börjar jag bli lite less på att bara glida runt hela dagarna, men skola....jag skulle vilja jobba litegrann också(FAKTISKT), få svettas lite.

om vi ska gå in på ännu ett intressant ämne så kan jag ju nämna mitt älskade Våra bästa år :) vafan john kan ju inte bara vara död? han har ju varit med hur länge som helst. och han fick avsluta sina dagar med att bli påkörd. inte bra. sen så börjar jag bli less på dendär jävla vendettan, att sami måste gifta sig med EJ för att den ska vara över....kom igen!! haha. jaja nu börjar det om 6 minuter. måste fixa kaffe innan dess ;)

hejs

dop vs. bröllop



vilken helg!!

Lördag då. Dopet blev inte bara ett dop utan Vickan & Matte totalt överraskade oss alla med att gifta sig!! :) Jag hade absolut ingen aning, trots alla tecken, dopfest? 20 dunkar vin? tillåme när bröllopsmarshen började spela i kyrkan så trodde jag dom spelade fel tills jag fick se Vickan i bröllopsklänning :) Så himla fint var det, roligaste bröllopet jag varit på! Festen därefter med god mat och underbart sällskap var SÅ lyckat och roligt :) Grattis än en gång!

Nu på lördag blir det också att gå på bröllop fast i Pite. Min dödspolare Peaken ska gifta sig med Robban! Man är mer förberedd på detta men det blir ändå att ta med sig en väska full av servetter ;) jag har ju tendens att bli lite lätt blödig!







strange people

ja herregud. har nyss varit ute med sigge på en liten promenad. då och då brukar vi träffa på en gubbe som alltid säger "vov" vov" till sigge. idag gjorde han det också, men slutade liksom aldrig. tillslut tittade sigge på mig med dendär blicken "wtf händer dehär?". sen sa gubben "nä han förstår nog inte vad jag säger" och jag svarade "nähä tror du det". haha. sen kunde jag inte sluta skratta och skrattade hela vägen hem. vilka människor man träffar alltså pga/tack vare man har hund. har ju fått jättemånga nya vänner tack vare play dates på kvällarna, men man får dras med dessa skumma typer också! jaja...

Imorrn ska jag och Jocke på dop i Holmsunds kyrka, yey. Efter det blir det fest + middag istället för fika. BRA upplägg tycker jag :)

yesyes. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. fredagar brukar vara lugna så det blir väl nån gomiddag + film. fredagsmys me andra ord :)


favoritbilden


bonprix

Jag har aldrig beställt något därifrån och trodde aldrig jag skulle göra det heller. MEN då hittade jag denna snygga jacka/kofta :) Hoppas bara att den är lika snygg i verkligheten som på bild!


spets/läderimitation



valet & kvalet

Hmm undrar litegrann om jag ska idas fortsätta skriva något i bloggen. Känner att jag inte riktigt har någon inspiration och inläggen blir sämre o sämre. Men blir det så att jag slutar helt så kommer jag att vilja börja om igen, så fungerar jag. Så bloggen blir kvar men inläggen blir inte lika ofta ;) eller ja...den som lever får se. haha

SÅ vad har hänt sen senast? Fest i lördags...riktigt roligt trots utgång på Allstar :) Sen så har jag fiskat litegrann. Lyckades fånga min största abborre ever, de ni. jag ska inte säga vad den vägde för då blir jag hånad, men kom ihåg..jag är ingen storfiskare ÄN :)

Idag har jag varit hos tandläkaren. Några tusenlappar fattigare och ont i käften fick jag för besväret. Har inte ens druckit kaffe idag för halva munnen har varit bedövad i FLERA timmar. känner mig lite pessimistisk pga koffeinbrist!
Har nyss kommit hem från Siggeplaydate. Var ute ca 1½ timme och de var 5 hundar idag. Vi har diskuterat övernaturliga saker, klärvoajans eller hur man nu stavar de. Riktigt intressant. Jag har inte trott på sånt tidigare men de senaste 2 åren har blivit övertygad om att det finns saker som vi inte kan förklara. Bu!

ne nu ska jag se lite serier. Pretty little liars står väl på tur.

hejs



saturday. I.love.you

bästa med hösten: läderbrallor!


yesterday


god morgon

usch vad trött jag är men har ingen ro att sova. när man är hemma så tänker man hela tiden på alla måsten! städ, skola, räkningar och sånt tråkigt. skolan börjar om 15 dagar och det är ju SÅ roligt att slösa pengar på kurslitteratur.
nä nu ska jag inte vara negativ. ikväll ska vi på fest hos Tomas som fyllt år. det blir lite av en födelsedags/inflyttningfest! ska bli roligt. de var länge sen jag träffade the gaaang :) utgång blir det väl på mitt favvoställe(NOT) Allstars. när öppnar coverclub egentligen? borde inte det öppna snart :)

Dags för lite intressant fakta. Dolly Partons verson av I will always love you är bättre än Whitney Houstons. Det är ju WH som gjort en cover på låten. Nu undrar ni varför jag kommer med så intressant fakta? sitter och lyssnar på gamla godingar såhär på morgonkvisten och började gilla dendär låten igen...hoppas ni antecknar.

En till grej. Jag har börjat käka Friggs Silica som ska göra håret och naglarna bättre. Peaken tipsade mig om denna produkt så nu ska jag se om den funkar på mig. Peaken har ju fått så jäkla fint hår av det :) Återkommer med resultat om en månad...tror man måste prova så länge för att se något litet resultat.

yesyes. nu ska jag se Pretty Little Liars s02e10. jiha.

vi hörs





Pics












Tavla

Köpte även en supersöt tavla på Ikea. I just love it! Vi hann ju med 3 olika Ikea i sommar till Jockes lycka ;). Kungens kurva, Sundsvall & Haparanda.


tillbaka i umeå

Då är jag hemma igen! Nu blir det inget mer fara och flängande förrän den 3 september då vi sticker till pite igen för Peaken & Robbans bröllop :) Däremot är jag uppbokad varje helg i september, men det är ju en annan sak.

Sthlm + Tierps resan har varit mycket trevlig :) Vi har shoppat, ätit god mat och slöat. Har även hunnit träffa min darling Lena & Soffen. Vi pimplade lite vin och snackade skit i tisdags. Väldigt trevligt var det :)

På tal om shopping så har jag shoppat en hel del ;) det känns underbart att få ordentliga löner igen! snart ska man börja vänja sig vid fattigstudentlivet men inte riktigt än!

ett litet axplock:








Tierp

Hello! Det blir ett kort inlägg idag! Skriver från iphonen och det är så seg sänning här ute i torpet. Igår var det fest! Man är lite mör idag. Jocke ska bara nyktra till ordentligt sen sticker vi till mitt älskade Stockholm :) ska shoppa, hinna träffa Lena och käka på greken :) det är mina måsten...sen får man se vad man hittar på! Ja juste! Igår körde jag 4hjuling! Fyfan va skoj det var. Malin & Jörgens grannar här i torpet har en. Jag vill också ha en! Det var ju lika kul som att köra skoter :) yeehaaa! Jaja nu ids jag inte skriva mer. Ska slöa en stund! Adios

Emma tipsar!

har testat en ny mascara igen. denna var faktiskt bra...4 E:n av 5!



Max Factor false lash effect fusion


glömde ju visa den bästa sommarbilden!

När vi var ut i lördags på 1906 (i pite) träffade jag denhär mannen:


okej han spelar inte i mitt favorithockeylag men han är ändå en favorit :)
Thomas Holmström & NÖJDA jag


historien om MIST sthlm

Det finns en cake eyeliner i världen som är värd att använda...den är från märket MIST sthlm. Denna är väldigt svår att få tag i...antingen måste man till stockholm för att handla, eller så handlar man på deras hemsida och de krävs förskottsbetalning + att det tar upp till en månad innan man får prylarna. Men i förrgår gjorde jag en liten upptäckt. ÄLSKADE nelly.com har fått in märket i sitt sortiment och jag beställde DIREKT. fick hem varorna idag och jag är SÅ nöjd :) så nu kastar jag iväg all skit från make up store som jag behövt använda i brist på annat!
haleluja! endast en sminknörd som jag kan förstå lyckan i att enkelt få tag i bra produkter.


ögonskugga + grå & svart eyeliner


sommarpics















Nolia

Idag har vi varit på stora Nolia. Lika onödigt varje gång man är där :) betalar 100 spänn för att få shoppa lite. som vanligt blev de 2 näsringar till mig och jocke köpte en radiostyrd helikopter. yes ni såg rätt...pojkar är alltid pojkar..bara större prislapp på leksakerna :) så nu flyger han runt med den i vardagsrummet och jag låtsas vara intresserad. tillåme sigge har tappat intresset för de flygande oljudet. haha

imorgon bär det av söderut. antingen stannar vi till i Lögdeå en natt innan vi fortsätter mot Tierp och stockholm, eller så far vi direkt dit. jockes förkylning får avgöra saken :)

nu blir det lite mentalist-avsnitt.

hejs

gruvar mig lite

OJ så länge sen jag skrev här. Gruvar mig nästan litegrann på hur jag ska lyckas få ner hela sommaren på ett inlägg. Får skriva i punktform eller nått för att komma ikapp :) Dock börjar åldern göra sig påmind så jag kommer inte ihåg vad jag har gjort. haha...
Nämen jag har hunnit med en sväng till min moster i Kulmungi där vi fiskat och solat. Vi har varit till Ikea i Haparanda och shoppat lös, hann även med en sväng till Finland och Alko. Sen har jag såklart varit i Pite och varit på pdol, dock inga kvällar denna gång. Satt bakom scenen då Thin Lizzy spelade så lite livemusik har man upplevt. Jag har även hunnit med att umgås med mina underbara kompisar i pite, varit på Peakens möhippa osv :) Sen så har jag fiskat en hel del. Mitt nya sommarnöje :) Fick ju en regnbåge på 1,3 kg...dock på Jävres fiskecamping med ändå ;) Sen har det varit lite fester hit o dit såklart.

Det lät väl bra? en bra och kort sammanfattning.
känner att jag är tillbaka på banan igen :)
bjuder på lite bilder senare, ids inte göra det nu. ska montera ihop ett bord från Ikea, yey!


RSS 2.0