party x2, förkylning

Jahapp då var helgen och ledigheten över. Har festat, det blev 2 dagars i helgen. I fredags var jag och jocke hos schiller. var riktigt roligt, sen så i lördags var det typ personalfest hos Anette. det var ÄNNU roligare. inte visste jag att plan 3 var sånna partyanimals ;) menmen. detta har iaf lett till att jag är helvetes förkyld nu. herregud vad jag INTE har kunnat sova inatt. skulle ju jobba idag var det tänkt, men jag är så dålig att jag inte ens kan göra det. och allt bara pga av en förkylning.
hoppas det går över fort så jag slipper vara sjuk när jag får min semster.

jaja. igår var det då riktigt fint väder här. jag och jocke hade en liten picknick på världens mysigaste ställe. säger inte vars det är men... :)

annars så finns bilder som vanligt på pixbox.se/gulan.

nu ska jag dricka te och hoppas att man kan andas som vanligt sen.

hejsvejs

nattarbete

åkte man på inatt också :/
ja herregud. har nu jobbat fredag 07-19.30, lördag 07-19.30, idag 07.00-17.00 och nu 21.00-07.00. Jag kommer att vara döööööd imorrn. men jävlar vad det klirrar i kassan! :) får ju storhelgsob nu samt kvalificerad övertid. ojoj!
känner mig inte sådär trött som jag trodde att jag skulle vara, men det kommer väl säkert kring 3-tiden. då brukar man bli mör...

är lite fundersam för tillfället... kan inte bestämma mig om vissa saker.
men det ordnar nog sig.

jaja.

gonatt

underhållning

jocke sitter och skruvar ihop den sista byrån med min snygga rosa skruvdragare. den är jävlat kung för småskruvar och sånt shit :) själv så sitter jag och slöar. jag ids inte lägga mig i bygget, blir bara irriterad av att se på alla skruvar och delar. fyfan. byggde ihop lite lådor åsådär igår, men det får räcka. däremot så måste jag börja städa snart. trist att göra det när det är så fint väder, men jag är ju aldrig ledig nästan så då lämnar man bara framme saker och sen blir det en enda röra tillslut. är däremot ledig onsdag, torsdag nu. ska blir jävla skönt :) sen blir det att jobba hela midsommar.
fredag: 07.00-19.30 med 1 timmes rast.
lördag: 07.00-19.30 med 1 timmes rast.
söndag: 07.00-17.00 med 30 min rast.
har tänkt tjäna lite pengar inför semestern!

hmm...sitter och sörplar i mig coca cola ZERO nu. är beroende av detta nu när jag har börjat mitt "sundare liv".
haha jag vet, ni har nog hört mig säga det 1000 gånger, men nu är jag fan seriös. det har ni ifs också hört mig säga 1000 gånger, men nu ÄR jag faktiskt peppad. har inte ätit sötsaker osv på snart 3 veckor. det är stort för att vara Emma Rankvist :)

och jonna, peaken, jenny och alla som skriver kommentarer till min blogg....jag vetefan hur jag gör för att svara på dom, om det ens går? hehe. är inte så kung på dehär med bloggandet än.

men iaf...MIN SEMESTER HAR JAG 12/7 - 14/8. OCH SJÄLVKLART SES VI PÅ PDOL!! :)

au revoir


.....

It's a mistery to me
we have a greed
with which we have agreed

You think you have to want
more than you need
until you have it all you won't be free

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me

When you want more than you have
you think you need
and when you think more than you want
your thoughts begin to bleed

I think I need to find a bigger place
'cos when you have more than you think
you need more space

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

there's those thinking more or less less is more
but if less is more how you're keeping score?
Means for every point you make
your level drops
kinda like its starting from the top
you can't do that...

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

society, have mercy on me
I hope you're not angry if I disagree
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

pite

jaha då har man varit i pite ett par dagar. känns då skönt att vara hemma nu iaf :)
nu blir det ingen tripp dit förrän i mitten av juli då jag får SEMESTER! ska bli lovely!
hann fara till vidsel med egon och träffa sigges mammas 6 valpar, 6 v gamla.  hur jävla söta som helst. blev kär och ville ta hem allihopa! men det får gå ett år till innan jag tar hem en valp.
hmm sen spenderade jag tid med familjen. var länge sen jag gjorde det. känner att jag har missat så mycket med thea, som är 10 månader nu och kan gå litegrann men hjälp av stöd. sist när jag träffade henne så kunde hon knappt sitta själv. jag hann tyvär inte hälsa på nå kompisar. hade velat träffat peaken som flyttat till pite igen, carro, tuzz... men det får bli nästan vända, i mitten av juli som sagt :) träffade ju iaf Risberg på stan, och tjernlund & Emil på månskensgatan.
yeah
fick då prova på att hoppas studsmatta med Sanna under fredagen då vi var hos petra och mange och käkade middag. ja herregud säger jag bara. det var länge sen man gjorde det. men de var faktiskt grymt kul. bra träning....hehe.

igår såg jag Sex and the City filmen. grymt bra!! rekomenderar den verkligen! men den var inte lika bra som avsnitten.

jaja nu har jag fått hem paket med möbler som ska monteras! jag och jocke har det vi gör ikväll!
dom brukar ju säga att det är som ett test för förhållandet, haha. men det går säkert bra, så länge jag får vara arbetsledare :)

byyyyyye


Underbart

snacka härligt väder idag alltså :) och detta fast än jag är ledig. brukar vara dåligt väder annars. menmen
idag har jag varit uppe tidigt. kl 09 tog jag o sigge en springtur på 25 minuter kring älven. efter det så duschade jag och gjorde mig lite i ordning för att sen pinna iväg till ålidhem för att träffa egon. vi fixade en liten minipicknick där på en gräsplätt och stekte lite i solen. jag är så jäkla blek så det är hemskt. men nu börjar det visa sig en liten skär ton på min hud :) sen så kom joel förbi och vi drog iväg till stan. satt på båten vid älven en stund, grabbarna med öl och jag vatten. man är ju sund nu. ska försöka undvika alkohol ett bra tag framöver :) till semestern, hehe.
ikväll har vi ifs en personalfest men där skulle vi bara grilla och spela kubb typ. det blir nice :)

jaja nu ska jag ut i solen och dona vidare på min balkong. har köpt lite mer blommor, så nu ska det piffas!

bye


1 år

har passerat sen jag flyttade in här på väst på stan :) jävlar vad tiden har gått fort, 3 år som umeåbo. har hunnit bo på ålidhem och marieberg tidigare som ni kanske vet. jag vill aldrig flytta från denhär läggan jag bor i nu. den är fan bäst! :) synd att den inte är i stockholm bara. liiiite sugen är jag på en viss utbildning ;) jag får se hur det blir. man blir ju så bortskämd när man tjänar pengar och att leva på studielån skulle inte min dyra livsstil klara av. haha. nemen nemen, den som lever får se.

helgen då. kan sammanfattas med 2 ord: PARTY och SÖMN. Brännbollsyran har ju härjat i stan under helgen. en jävla massa folk, en jävla massa fylla. underbart! på fredagen tog jag det jävligt lungt, kände att jag behövde en kväll bara för mig själv och mina mjukisbyxor, var länge sen. Men lördagen då var det FEST! Elin,Elin,Malin, Jonna & grabbarna, tack för en skitkul kväll! okej, jocke och jonas kan ju få en eloge också för att dom pallrade sig till corona. hehe.

jaja nu blir det lite städning, sen mango och sista avsnittet av desperate!

smack

RSS 2.0