Shrink

Såg just en film med detta namn, väldigt sevärd!

Idag har jag ju varit på H&H i Hörnefors för att kolla in REAn. Jag hittade dock inget som jag ville ha, men kunde ju inte fara hem tomhänt. Så de blev ett par strumpbyxor och ett halssmycke föreställande en Vädur från Pilgrim.
Väldigt nice! Nu ska jag inte shoppa nått förrän jag befinner mig i huvudstaden...får se hur det går :)

Ids inte skriva mer idag. Sängen nästa!

gonatt





mhmm

Jahapp då har man sett Robinsonfinalen :) Gud va bra det var! Verkligen rätt man som vann. Jävla rätt åt idioten Jimmy att han fick komma 2a. moahahaha.

Jag har just precis snört in en potatis/morots gratäng i ugnen. Det doftar redan ljuvligt :) jag är grymt hungrig idag! Det blir kyckling och en god sallad till detta...M M mmmm !
Jag får se om det blir nå H&H idag, känner mig lite halvsliten. Tur jag är ledig från jobbet imorrn också, kanske blir en tripp dit då?

Nu ska jag slöa framför tvn.

vi hörs

haleluja!!

Jag mår skitbra idag :) Tryckte en macka från subway innan ja gick och la mig...mat är den bästa medicinen!

Igår hade jag verkligen jättekul! Var så roligt att träffa Elin och Erik :) trist att dom åker tillbaka till Sthlm idag men vi ses ju i februari igen! så då känns det lite bättre :)
Annars igår så fick jag sitta här ensam till ungefär 19.30. Då kom Jocke hem och sen dök Micke och Veronika upp. Partyt kunde börja! Vi satt här drygt en timme sen kom Egge och skjutsade oss till Bränna där Micke P:s födelsedagsfest var. Där var det riktigt trevligt. Dock blev utgången på Allstar och det endast för att Viktor också skulle dit + alla andra då...Som vanligt var det lite halvkul där. Blev inte att stänga stället utan jag och jocke for hem tidigare. Nästa gång blir det CoverClub, bara så ni vet ;)
Jag ska lägga upp lite bilder nu på www.gulan.pixbox.se så ni kan gå in och kolla där snart :)

Om en timme börjar Robinson reprisen. Jag vet ju redan vem som vann, men vill ändå se finalen!
Annars idag blir det nog lungt. Däremot ska jag till Hörnefors och shoppa på H&H lite senare, dom har tydligen rejäl REA där nu. sweet!

jaja nu ska jag ladda upp bilder.

hejs

smakprov:






ingenting

nu ska jag prova skriva om allt möjligt. jag behöver inget sammanhang.
jag har druckit 2 glas VITT vin och jag är mer pratglad än vanligt.
det jag kan säga är att jag vill på cover. jag vill även se robinson. sen vill jag ha snus också. men bara segarslena kan komma från restaurangen så jag får lite sällskap. skickade sms me ankan nyss och hon tyckte jag borde dra på cover så vi kan daaaaaaaaaaaaansha on the dancefloor. de tycker jag lät somen bra ide. oavsett om alla andra ska på alla star idag så sticker jag fan ändå på coverclub. känner för att sjunga lite karaoke. inte för att jaf är särskilt bra men ändå. jag sjunger som en j'vla skata. men utstrålningen finn sju där så jag är ändå bäst fuck the rest. men på tal om annat så är jag naaalta hungrig. eller jag skoja bara. jag är d'remot irriterad på att lillbäbis är sjuk me hosta. kan han aldrig få ha de bra.
sitter och lyssnar på takida nu. måste säga att "dom var bättre förr" förihelvete. dom sjunger ju som i en jä'vla skit nu. jaja. orka lägga tid där. men däremot mina rammstein. ASCHE zu ASCHE säger jag bara. jag är hur jäbla party som helst. ojojoj.
vad säger vi om haiti då? jag stackaras jävlar. tacka fanför man bor i sverige och slipper sån jävla skitkatastrof. jag har då sjänkt 70spänn...vad har du skänkt? påminner om tsunamin...och sen när min kompis hanna blev MÖRDAD i thailand. fyfan. bara för att hon skulle fara ut ovh springa på morgonen. och sen undrade hennes kompis vars hon var...och hittade henne sen på stranden knivhuggen...fyfan...jag minns fortfarande chocken när jag såg hennes dödsannons i tidningen. höll på att sätta kaffet i halsen.
rött vin är fan hundra gånger godare än vitt. ändå dricker jag vitt bara för att man vill slippa blåbärsläppatr..hur jävla irri är det. hihi. jag vill ha snus. även vill jag på H&H och shoppa kläder imorrn. har dock jävla snygga kläder redan. tacka för den rosa klänningen jag har nu. den ska jag inte ha på mig i kväll dock. det blir en blå. men kl'nningen som jag har på mig nu är snygg som fan. ojoj...
fyfan va mycket skit jag snackar nu.

en grej till som är åt helvete är alla kristna. vem fan tror på gud eller nån annan j'böa makt? tackavet jag vetenskapen. okej alla kristna är inte åt helvete. men jag menar hur fan tänker ni? och hur fan tänker jehova? tror fan mer på satanismen än nå jävla paradis...ojoj
gud vad jag surrar massa strunt. men så äre. förresten ni som inter lyssnar på hårdrock? va fan tänker ni med? hur fan kan ni lyssna på sean paul och jävla skit. nui t'nker jag såklart på krogen. coverclub är ju de enda vetiga stället att gå till. fyfan tacka för att dom spelar hårdrock.hårdrock är fan musik .de kan man då inte säga me hip hop då dom bara sjunger "let me fuck your ass while you suck my cock"...hahah...helt jävla ologiskt...jaja.
jaja nu vill jag att jocke ska komma hem så man kan fara på fest.
synd jag missar farsans fest den 20. men då ser jag jugh rammstein. men de vore änd¨å kul att träffa alla samesläkt och de från nooooorge. norske gutt..

ja...tacka vet jag blondiner. håller med anna anka om att alla andra är fula!! haha. ne jag skoja. ahmen fyfan,
bäst förµig att lägga ner nu

hejsvejs.
hoppas ni orka läsa allt skitsnack...

tjoho

kvällen kan inte bli bättre...

Elin & Erik är in town, dom ska nog joina oss på festen :)
Ankan ska ut på CoverClub :)
Ska på fest snart med världens bästa gäng :)
Kanske Micke och Veronika kommer förbi snart :)

LOVELY!

sigge

Har just haft Egge på besök :) Riktigt trevligt trots hans aslejda tröja! haha. jag säger bara rosa fleece från 80-talet! Värre än morgonrocken Egon ;)
Men nu har han precis farit och med honom följde Sigge. Kommer sakna mitt lilla barn trots att han bara ska vara borta till imorrn...Men de blir skönt att slippa oroa sig för Sigge och ha dåligt samvete för att han är själv nu när man ska ut och festa ikväll! Så de blir bra :)

snart ska jag duscha och börja piffa.

beauty takes time.

hejs


alltid samma problem!

VAD SKA MAN HA PÅ SIG IKVÄLL?

har dragit ut lite alternativ ur garderoben...


yehaa

nu har jag varit lugn och fin i över en månad...men ikväll då jäklar äre party :)
gänget ska bara komma hem från boda borg, sen kör vi väl igång!
jag är taggad! hoppas på CoverClub också :)

jag håller med dig viktor!

älskar lady gaga...and this soooong ;)


herreguud vilken liten skit...

kolla vilka sötbilder jag hittade på datorn som jag glömt bort:






men fyfan

mycket svordomar i denna blogg...så till alla troende: sluta läs!

Men fyfan! beskriver kylan jag har upplevt idag. Jag ska vara glad att jag jobbar inomhus i vanliga fall och slipper springa mellan hus och hus. Hemtjänsten på vintern med snö + -18 grader är inte att leka med! + att de är så många nya vårdtagare, så jag har irrat omkring på Umedalen och letat lägenheter i kylan. brr.. nu är dagen över tack och lov! ska bara jobba förmiddag imorrn sen är jag ledig 3 heeela dagar. ska bli underbart :) det blir fest i helgen...på lördag vad jag vet. sen fick jag sms av elin som är i umeå över helgen om vi inte skulle ta och styra upp en fest imorrn också! den som lever får se ;) jag måste då färga håret innan dess iaf...kanske jag gör det ikväll? eller imorgon eftermiddag...

jaja.
snart börjar Robinson, ska göra mig några pastejmackor innan.

hejs

för en gångs skull..

ser jag verkligen fram emot att fara på jobbet :)
ska nämligen inte på mitt "vanliga" jobb utan på mitt förra...ska jobba lite extra ikväll!
ska bli så himla kul att träffa alla :)

just nu sitter jag och ser VBÅ samtidigt som jag sitter här. det är så härligt att vara ledig på förmiddagen då man kan äta frukost i lugn och ro, ta en promenad med sigge och se VBÅ :)

igår gjorde jag färdigt farsans 60-års present. förrutom att han ska få 60 trisslotter av mig så ska han få en scrapbook med bilder från hans liv :) jäklar vad jag klippte och klistrade igår. tur man har en fotoskrivare och en scanner så man kan ta saker från internet! jag sticker ju till pite om 2 veckor så då ska han få presenterna i förskott... synd att man inte kan vara med på hans födelsedagsfest som är den 20e!

annars igår så var jag och jocke och tittade på 2 lägenheter. en på haga och en på väst på stan. som jag redan förutsett så gillade jag väst på stan mycket mer, trots att den var "risigare". men den ska ju såklart renoveras såatt man får den precis som man vill. lånelöfte + handpenning, CHECK! väntar bara på att budgivningen ska börja :)

nu ska jag duscha och göra mig klar, sen blire promenix me lillsigge.

adios



ett litet smakprov från mitt hårda slit igår..


Brrrra

nu har jag äntligen kommit fram till vad jag vill studera.
100% säkerhet !

men fyfan

vad det blåser ute! man blåser ju bort nästan.
har nog aldrig sett de blåsa såhär mycket förr..
tur man är ledig idag så jag kan vara hemma och slöa :)

NU: Världens längsta och godaste frukost.
SNART: VBÅ

spendeeeirbyxorna

Ja jävlar också !
Idag har Jocke fått lön och jag får imorrn. Vi har nyss kommit hem från Strömpilen. Jag fick sms tidigare idag att Vero Moda har Rea...5 plagg för 200 kr. Självklart var jag ju tvungen att fara dit, men som vanligt hittade jag ingenting! Eller en paljettkjol men den var de ju inge rea på. Har så jäkla svårt att hitta kläder som inte är av bra märke. Jaja...Sen efter det var vi ju tvungen på Hemtex. Där shoppade vi lös som bara den, kuddar, 2 ljusgrejer, en större ljusgrej, satinbäddset med mera. Så nu känns det bra :) Efter hemtex blev det storhandling på Ica Maxi. Fan va kung att Icakortet fyller 20 år i år. De ha grymma priser nu :) sånt gillar vi!
nu ska jag käka lite pastejmackor med saltgurka och dricka granatäppeljuice till! MMMMMmums.

hejs

tjoho

Just nu sitter jag hemma hos Jockes föräldrar :)
Vi ska snart äta världens godaste hemmagjorda pizza till middag! Mmm... Åt gott igår också så som vanligt brukar jag gå upp ett kilo efter en helg här, hehe.

Egentligen skulle vi festa idag och fara till Ulrica, men både jag och jocke är inte de minsta peppad så vi stannar hemma istället med Robinson och galan för Haitioffren. Får se om vi stannar kvar här i Lögdeå eller om vi far hem. det lutar mer åt det sistnämna just nu.

jaja nu ska jag ligga på en värmedyna och slöa en stund.

ha en bra lördagskväll!!

snart helg

egentligen skulle jag göra helg idag, men tog på mig lite extrajobb imorrn för att få upp timbanken så jag kan vara ledig på söndag förmiddag...det blir ju nämligen lite fest på lördag. ulrica har ju fyllt 26 år så då ska vi till henne på öst på stan. hoppas det blir utgång på coverclub också ;)
Imorgon däremot så styr vi kosan några mil söderut till jockes föräldrar i lögdeå. stannar där till på lördag, blir nice!

åh jag längtar som fan till den 26e. decembers hårda arbete under jul och nyår visar sig på lönen! då ska jag shoppaaa! ifs kan jag ju göra det nu också, men att få lön...då känner man sig rik :)
kung i baren.

jaja nu ska jag sova en stund innan jocke kommer hem

hejs

om 1 månad och 1 dag...

står jag i Globen och tittar på Rammstein :)
fan va coolt de kommer att va! den 19e spelar Plan three i göteborg...synd att man inte visste det tidigare då hade jag fan passat på att se dom också ! men dom lär väl komma norröver nångång :) minns ju hur det var me takida -05!

hmm...annars idag så har jag jobbat, varit på möte och sen städat när jag kom hem! känner mig riktigt duktig och firar med ett glas cc.zero! såg verkligen förjävligt ut här, vilket nicke påpekade när han var förbi igår:) haha...så då vare bara att ta tag i städningen.
By the way så tittade jag och jocke på en lägenhet förra veckan. mycket renovering men till ett bra pris! däremot krävs de underverk för att jag ska flytta ifrån denna världsbästa lägga. vill ju aldrig lämna väst på stan :) hittade dock en lägenhet på Haga på hemnet idag som jag blev intresserad av. en 3a på 84 kvm, lämpligt stor! ville ju bo på Haga förr när jag inte visste bättre. men denna ligger bra till och typ 700 m till stan. jaja...

jag funderar på att dra till pite löningshelgen. skulle vara kul att checka in de nya utestället där :) men den som lever får se. som vanligt lockar CoverClub mest på lediga helger...

ska se lite niptuck me jocke nu.

bye

Hallou

Tjenaa.
det var ett tag sen jag skrev...
Helgen har varit underbar och det av anledningen att jag varit ledig både lördag och söndag.
I fredags drog jag, jocke och sigge till lögdeå för att hänga med hans föräldrar + att dra en sväng på Häggströms. hittade lite smycken, ett bälte och en tröja :) sen så har vi stannat där hela helgen, ätit och druckit gott och har bara tagit det luuungt. en riktig vilohelg :) men idag känner jag mig ändå tröttare än tröttast. fattar inte att man aldrig blir riktigt pigg! skulle vilja dra iväg på en liten semester till nått varmt ställe. hittade bra pris från umeå till bulgarien, all inclusive! fast de är inte förrän efter sommaren, men de är ju bra att ha något att se fram emot! får se hur vi gör :)

jaja nu ska jag se lite VBÅ, greys a, niptuck!

hejs

...and justice for all

heter den senaste filmen jag sett med min Pacino :)
den är från 1979 och var sååååå jävla bra! haha det är helt otroligt vilken skådis han är alltså.
snygg var han också i sina unga dagar ;)


New moon

Jag såg filmen New Moon igår. jag blev inte positivt överraskad kan jag säga. spännisvarulv och för lite Edward + ett dåligt slut. nähäedå, ingen höjdare precis. visst var den bra, men inte alls lika bra som Twilight.
då vet ni!

Idag känns det lite bättre med min förkylning. Jag har städat bort julen, tvättat och nu håller jag på laga mat. det blir världens godaste kycklinggryta. jocke kommer bli överraskad! det är inte varje dag jag står vid spisen..

jaja måste passa grytan nu.


gårdagen...

Förkyld och jävlig drog jag på pingelpartyt ändå hemma hos Rosita! Det var mycket trevligt som vanligt :) kul att se hennes och Olovs nya lya.
Sen när dom drog ut bad jag Jocke hämta upp mig utanför TC. Jag var fortfarande taggad på att göra NÅNTING eftersom jag varit hemma så mycket den senaste tiden. Så jag ringde till Egge och hörde va han gjorde. Vi bestämde att jag och jocke skulle komma förbi och kolla in hans nya lägga. Där var det också en liten fest, han och "nator" (haha) drack lite öl. då blev jag peppad på att hänga me ut, sagt och gjort. vi hamnade på Pipes där vi mötte upp viktor. jäkla trevligt att bara sitta och surra :)
var väl hemma runt 03.30 inatt och jag kan säga att min förkylning inte blev nå bättre av denna kväll...

nu sitter jag här hemma, förkyld och har paltschwimen. ska se New Moon nu med jocke.

bilder från igår finns på www.gulan.pixbox.se

puss

Don Corleone






Don Corleone-pose på Pipes
oh yeah!


Hela huset gungar

Det blir inte att fara dit ikväll pga min förkylning men jag ska ändå på förfesten med mina partypinglor! Några glas rött och lite surr har ju ingen dött av ;)
Jag är less på att vara hemma och snora och är partysugen.

Älskar Plan three och låten Still Broken. den går varm på min spotify hela tiden så jocke och sigge börjar va less! men därimellan varvar jag med lady gaga - bad romance. har inte blivit less den låten än :)

ha en bra kväll

adios

Ikväll...



www.felsms.com

haha fan vilken rolig sida :)
rolig läsning för tråkiga dagar.

när man inte har mycket att göra

Utmaning


Instruktioner

Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Exempel "Emma är".
Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller "Emma är..." och lägg in dem på din blogg.
Så här blev det med mitt namn:
________________________________________________________________

Emma är blåskimrande
Emma är en gudinna
Emma är församlingspedagog
Emma är inte mobbad
Emma är bäst
________________________________________________________________


Alla rätt utom 1an och 3an :) haha

look at the time

jag gick och la mig runt 23 tiden igår och NU är jag vaken. svettig som en bastubadande karl och illamående as hell sitter jag nu här framför datorn. feber-il? sen nyser jag och snorar hela tiden också. bara så ni vet...
jag gillar inte dethär, jag gillar det inte alls. jag vill ju sova men jag kan inte när jag mår illa. suck...
men mitt nya år brukar ju alltid börja såhär. förra året låg jag och huttrade efter nyår med 39,5 graders feber, och året före det var de vinterkräksjukan. så jag håller på traditionen kan man säga...

INLÄGG från förra året:
31 december 2008:

febern

slog ner som en blixt från klar himmel. helvete också! har ont i halsen och har hög feber. det värker i hela kroppen och känns som växtvärk gånger 100. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! fan va less...
jag som ska jobba imorrn och tjäna storkovan...bläää

nu ska jag ta en ipren sen ska jag sova.

gonatt

huvudvärk, feber...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj


1 januari 2009
:

worst night ever

shit alltså. inatt såg jag ljuset i tunneln...jag har nog aldrig varit så dålig i hela mitt liv. feberfrossa utan dess like och ont i hela kroppen. tänkte att nu fan dör jag...haha...men här sitter jag iaf :) en slagen människa med ont i hela kroppen efter nattens feberyra. jag snackar ju såklart inte om fylla, utan 40 graders feber. jag trodde att magsjuka var det värsta som fanns, men icket....jaja jag mår iaf LITE bättre nu, men jag kunde ändå inte fara och jobba idag. BORING med karensdag.

jaja nu ska jag lägga mig o slöa i soffan.

vihörs


mmmmmmm....

You had me torn to pieces
You got inside my head

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead


Carlitos way

Ytterligare en helvetes bra film där Al Pacino är med.
5 + av 5 möjliga.
jag älskar dendär karln alltså.



helvete

jävla skit. nu är jag förkyld som fan.
for hem tidigare från jobbet idag och blir nog hemma imorrn också.
j'vla skitumeå att det inte går att få tag i nån taxi på nyårsafton utan man tvingas GÅ hem i kylan.

åååh. snorbarn

Snö

Visst är det härligt när de är ljusare ute men vafan!? Vad är detta? Det är ju huuur jäkla mycket snö som helst! Först snöade det som bara den för några dagar sen och sen så snöade det massor inatt! LESS är jag. hatar att skrapa snö från bilen och jag hatar när de bara blåser och snöar. Nån måtta får de ju vara ;)
Ge mig sommar nu TACK!

En kvinnas doft

Har sett denna film idag och den var skiiiiitbra! Alla filmer där min Al Pacino är med är fan underbara och får 5 plus av mig! Jag har inte sett en enda dålig film med han.

Rekommenderas!



Gott nytt år!!

1 januari idag!
Jag och Jocke har varit tillsammans i 2 år och 5 månader.
Jag fyller 24 år om 2 månader och 26 dagar.
yeha.

Nyårsafton igår!
Fan va roligt jag hade. Först var jag, jocke, micke och veronica hemma hos oss och käkade nyårsmiddag. Det blev soppa med rökt lax och räkor till förrätt, potatisgratäng och oxfile till varmrätt. Efterrätten åt vi aldrig, men den bestod iaf av päronhalvor, after eight och glass! Underbart gott var det.
Sen efter vi blivit dragna as hell så drog vi iväg till Bränna i stan där han hade fest. Det var grymt roligt där och runt 12 slaget gick vi alla ut på torget och såg fyrverkerier. Jag rökte lite cigarr också, inte gott! hehe.
Idag är jag mör som fan, ska aldrig mer dricka ;)

jaja nu ska jag se lite film och mysa me jocke.

hejs


fler bilder finns på www.gulan.pixbox.se och på min facebook.


RSS 2.0